Frispark for SC Freiburg på egen banehalvdel.
    Frispark til SC Freiburg på halvdelen til FC Augsburg.
    18'
    Freiburg scorer på straffe!
    FC Augsburg 0 - 1 Freiburg
    Mål: Vincenzo Grifo
    Mål! SC Freiburg tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Vincenzo Grifo.
    19'
    Fredrik Jensen (FC Augsburg) løfter inn en corner fra høyre på WWK ARENA.
    22'
    Gult kort til FC Augsburg
    Ruben Vargas
    Ruben Vargas (FC Augsburg) pådrar seg et gult kort.
    23'
    SC Freiburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Offside! Fredrik Jensen blir vinket av og FC Augsburg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    27'
    31'
    Frispark for FC Augsburg på egen banehalvdel.
    34'
    Elvis Rexhbecaj
    FC Augsburg angriper i Augsburg. Elvis Rexhbecaj fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Dommer Bastian Dankert venter med å sette i gang spillet fordi Lukas Kubler ligger nede.
    36'
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Matthias Ginter
    Ut: Lukas Kubler
    Det virker som Lukas Kubler ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Matthias Ginter.
    37'
    38'
    I Augsburg slår Vincenzo Grifo en corner fra venstre.
    40'
    41'
    Bastian Dankert tildeler FC Augsburg en corner. Fredrik Jensen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    I Augsburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Målsjanse! Ruben Vargas (FC Augsburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Fredrik Jensen (FC Augsburg) slår en corner fra venstre side på WWK ARENA.
    45'
    FC Augsburg angriper på WWK ARENA. Ruben Vargas header utenfor.
    45'
    Ermedin Demirovic
    Ermedin Demirovic (FC Augsburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Bastian Dankert tildeler FC Augsburg en corner. Fredrik Jensen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+4
    Felix Ohis Uduokhai
    Felix Ohis Uduokhai (FC Augsburg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+4
    46'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til FC Augsburg.
    48'
    49'
    Phillip Tietz
    FC Augsburg angriper, men avslutningen til Phillip Tietz går utenfor.
    50'
    53'
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) løfter inn en corner fra venstre på WWK ARENA.
    55'
    Frispark FC Augsburg.
    56'
    Spillerbytte - FC Augsburg
    Inn: Arne Engels
    Ut: Fredrik Jensen
    Jess Christian Thorup (FC Augsburg) gjør sitt første bytte for dagen. Arne Engels erstatter Fredrik Jensen.
    56'
    Inn: Arne Maier
    Ut: Elvis Rexhbecaj
    FC Augsburg gjør sitt andre bytte. Elvis Rexhbecaj erstattes av Arne Maier.
    56'
    Hjørnespark til FC Augsburg
    57'
    Ermedin Demirovic (FC Augsburg) avanserer forover på WWK ARENA. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    Freiburg, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Ritsu Doan
    Sjanse! SC Freiburg avanserer forover, men Ritsu Doan avslutter utenfor.
    62'
    65'
    Inn: Roland Sallai
    Ut: Michael Gregoritsch
    SC Freiburg bytter ut Michael Gregoritsch med Roland Sallai. Dette er det andre byttet som Christian Streich gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Jordy Makengo
    Ut: Christian Günter
    Bytte for SC Freiburg. Jordy Makengo kommer inn for Christian Günter på WWK ARENA.
    66'
    67'
    68'
    Iago
    Sjanse i Augsburg! Iago (FC Augsburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    SC Freiburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    71'
    FC Augsburg avanserer forover og Ermedin Demirovic kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    71'
    71'
    71'
    Phillip Tietz skyter i tverrliggeren! Veldig nære for FC Augsburg.
    72'
    Mål for FC Augsburg!
    FC Augsburg 1 - 1 Freiburg
    Mål: Felix Ohis Uduokhai
    Felix Ohis Uduokhai utligner til 1-1 på WWK ARENA.
    72'
    73'
    Ruben Vargas (FC Augsburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Inn: Noah Weisshaupt
    Ut: Vincenzo Grifo
    Christian Streich gjør dagens fjerde bytte i Augsburg, når han tar ut Vincenzo Grifo og setter inn Noah Weisshaupt.
    77'
    Inn: Kiliann Sildillia
    Ut: Merlin Rohl
    Merlin Rohl (SC Freiburg) erstattes av Kiliann Sildillia.
    77'
    Gult kort til Freiburg
    Nicolas Höfler
    Nicolas Höfler (SC Freiburg) får et gult kort av dommer Bastian Dankert.
    79'
    Maximilian Bauer
    Maximilian Bauer (FC Augsburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    79'
    Inn: Dion Drena Beljo
    Ut: Phillip Tietz
    Bytte for FC Augsburg. Dion Drena Beljo kommer inn for Phillip Tietz på WWK ARENA.
    79'
    FC Augsburg 2 - 1 Freiburg
    Mål: Arne Engels
    Målgivende: Ermedin Demirovic
    Mål! Arne Engels gir FC Augsburg en 2-1 ledelse. Flott spill fra Ermedin Demirovic før målet.
    81'
    84'
    Inn: Niklas Dorsch
    Ut: Ruben Vargas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Augsburg. Inn kommer Niklas Dorsch, mens Ruben Vargas tar plass på benken.
    84'
    Arne Maier (FC Augsburg) slår en corner fra venstre side på WWK ARENA.
    86'
    Arne Maier (FC Augsburg) løfter inn en corner fra venstre på WWK ARENA.
    86'
    Iago
    Iago (FC Augsburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    89'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til FC Augsburg på egen banehalvdel.
    89'
    90'
    Arne Maier
    FC Augsburg fosser forover og Arne Maier fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+1
    Bastian Dankert tildeler FC Augsburg en corner. Arne Maier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.