2-3
210
315

Ermedin Demirovic
    Sjanse i Augsburg! Ermedin Demirovic (FC Augsburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    3'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Gult kort til Bayern München
    Matthijs De Ligt
    Dommer Christian Dingert viser Matthijs De Ligt (Bayern München) det gule kortet.
    6'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Augsburg
    6'
    Ingen straffe til FC Augsburg
    6'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til FC Augsburg like utenfor Bayern München-området.
    7'
    Christian Dingert tildeler FC Augsburg en corner. Fredrik Jensen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til FC Augsburg på egen banehalvdel.
    11'
    FC Augsburg angriper, men Elvis Rexhbecaj vinkes av for offside.
    12'
    Målet til FC Augsburg sjekkes av VAR
    12'
    Målet til FC Augsburg blir annullert
    13'
    Leon Goretzka
    Bayern München avanserer forover i Augsburg. Leon Goretzka avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Ermedin Demirovic (FC Augsburg) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    16'
    16'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til FC Augsburg.
    16'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til FC Augsburg
    Kevin Mbabu
    Kevin Mbabu (FC Augsburg) får et gult kort av dommer Christian Dingert.
    19'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Bayern München.
    19'
    Offside! Eric Dier (Bayern München) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    20'
    Raphael Guerreiro (Bayern München) løfter inn en corner fra høyre på WWK ARENA.
    23'
    Mål for Bayern München!
    FC Augsburg 0 - 1 Bayern München
    Mål: Aleksandar Pavlovic
    Mål! Bayern München tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Aleksandar Pavlovic på WWK ARENA.
    23'
    Målet til Bayern München sjekkes av VAR
    25'
    Målet til Bayern München blir stående
    25'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Mathys Tel
    Ut: Kingsley Coman
    Kingsley Coman (Bayern München) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Mathys Tel.
    26'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Kingsley Coman (Bayern München) vrir seg av smerte i gresset.
    26'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    Raphael Guerreiro
    Målsjanse! Raphael Guerreiro (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    29'
    Elvis Rexhbecaj
    Målsjanse på WWK ARENA! Elvis Rexhbecaj fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    31'
    37'
    Dommer Christian Dingert ser at linjemannen løfter flagget, og FC Augsburgs Elvis Rexhbecaj blåses av for offside.
    39'
    I Augsburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    Harry Kane
    Harry Kane (Bayern München) kommer til en målsjanse på WWK ARENA, men klarer ikke å score.
    45'+1
    FC Augsburg 0 - 2 Bayern München
    Mål: Alphonso Davies
    Målgivende: Leon Goretzka
    Alphonso Davies øker Bayern Münchens ledelse til 0-2! Leon Goretzka sto for den målgivende pasningen.
    45'+5
    Frispark FC Augsburg.
    46'
    48'
    FC Augsburg angriper, men Christian Dingert blåser for offside.
    49'
    Mathys Tel
    Bayern München fosser forover og Mathys Tel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    FC Augsburg, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Frispark for FC Augsburg på egen banehalvdel.
    51'
    Fredrik Jensen (FC Augsburg) slår en corner fra venstre side på WWK ARENA.
    52'
    Mål for FC Augsburg!
    FC Augsburg 1 - 2 Bayern München
    Mål: Ermedin Demirovic
    Målgivende: Kevin Mbabu
    Ermedin Demirovic (FC Augsburg) header ballen i mål og reduserer til 1-2 på WWK ARENA. Flott spill fra Kevin Mbabu før målet.
    52'
    Mathys Tel
    Mathys Tel (Bayern München) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    I Augsburg slår Fredrik Jensen en corner fra venstre.
    55'
    56'
    Leroy Sane
    Bayern München angriper i Augsburg. Leroy Sane avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    57'
    FC Augsburg 1 - 3 Bayern München
    Mål: Harry Kane
    I Augsburg øker Bayern München ledelsen til 1-3 takket være et mål av Harry Kane.
    58'
    Fredrik Jensen
    FC Augsburg angriper i Augsburg. Fredrik Jensen fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    58'
    61'
    Spillerbytte - FC Augsburg
    Inn: Dion Drena Beljo
    Ut: Phillip Tietz
    FC Augsburg bytter ut Phillip Tietz med Dion Drena Beljo. Dette er det første byttet som Jess Christian Thorup gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Mads Pedersen
    Ut: Elvis Rexhbecaj
    FC Augsburg bytter ut Elvis Rexhbecaj med Mads Pedersen.
    62'
    Inn: Arne Engels
    Ut: Fredrik Jensen
    Jess Christian Thorup (FC Augsburg) gjør sitt tredje bytte for dagen. Arne Engels erstatter Fredrik Jensen.
    62'
    En av FC Augsburgs spillere blir avblåst for offside.
    64'
    Dion Drena Beljo
    FC Augsburg avanserer forover og Dion Drena Beljo kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    67'
    67'
    Aleksandar Pavlovic
    Dommeren gir Aleksandar Pavlovic (Bayern München) et gult kort.
    67'
    Iago
    Iago (FC Augsburg) mottar sitt første gule kort for dagen på WWK ARENA.
    69'
    69'
    I Augsburg slår Raphael Guerreiro en corner fra høyre.
    72'
    Bayern Münchens Leroy Sane blåses av for offside på WWK ARENA.
    75'
    Inn: Arne Maier
    Ut: Iago
    Bytte for FC Augsburg. Arne Maier kommer inn for Iago på WWK ARENA.
    76'
    Ruben Vargas
    Ruben Vargas (FC Augsburg) kommer seg fri på WWK ARENA, men avslutningen går utenfor.
    76'
    Christian Dingert tildeler Bayern München en corner. Raphael Guerreiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    Leroy Sane
    Leroy Sane (Bayern München) pådrar seg et gult kort.
    80'
    Kan FC Augsburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    80'
    Inn: Sven Michel
    Ut: Ruben Vargas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Augsburg. Inn kommer Sven Michel, mens Ruben Vargas tar plass på benken.
    81'
    Mathys Tel
    Mathys Tel (Bayern München) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    81'
    Jamal Musiala (Bayern München) løfter inn en corner fra venstre på WWK ARENA.
    81'
    Raphael Guerreiro (Bayern München) slår en corner fra venstre side på WWK ARENA.
    82'
    Christian Dingert tildeler FC Augsburg en corner. Arne Engels sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    87'
    Dommeren dømmer straffe til FC Augsburg
    88'
    Straffe til FC Augsburg
    88'
    FC Augsburg får tildelt et straffespark på WWK ARENA. Sven Michel tar straffen ... og bommer!
    89'
    Inn: Eric Maxim Choupo-Moting
    Ut: Leroy Sane
    Leroy Sane (Bayern München) erstattes av Eric Maxim Choupo-Moting.
    89'
    Inn: Thomas Müller
    Ut: Jamal Musiala
    Bayern München gjør sitt tredje bytte. Jamal Musiala erstattes av Thomas Müller.
    89'
    90'
    90'+1
    90'+3
    FC Augsburg scorer på straffe!
    FC Augsburg 2 - 3 Bayern München
    FC Augsburg reduserer til 2-3 etter at Ermedin Demirovic setter straffesparket sikkert i mål på WWK ARENA.
    90'+4
    Aleksandar Pavlovic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+6
    Dommer Christian Dingert gir Raphael Guerreiro (Bayern München) et gult kort.
    90'+6
    Leon Goretzka (Bayern München) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+7
    Manuel Neuer
    Manuel Neuer (Bayern München) mottar sitt første gule kort for dagen på WWK ARENA.
    90'+8
    Aleksandar Pavlovic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Augsburg.