Siebe Horemans (Excelsior Rotterdam) kommer til en målsjanse på Van Donge & De Roo Stadion, men klarer ikke å score.
    Excelsior Rotterdam fosser fremover, men Dennis John Higler blåser for offside på Van Donge & De Roo Stadion.
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam.
    Frispark til Excelsior Rotterdam på halvdelen til Heracles Almelo.
    9'
    Excelsior Rotterdam fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    9'
    Mohamed Sankoh
    Heracles Almelo avanserer forover i Rotterdam. Mohamed Sankoh avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Frispark Excelsior Rotterdam.
    12'
    Troy Parrott
    Sjanse! Excelsior Rotterdam avanserer forover, men Troy Parrott avslutter utenfor.
    24'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    Lazaros Lamprou
    Lazaros Lamprou (Excelsior Rotterdam) avanserer forover på Van Donge & De Roo Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    27'
    Heracles, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Derensili Sanches Fernandes
    Excelsior Rotterdam angriper i Rotterdam. Derensili Sanches Fernandes fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Lance Duijvestijn
    Målsjanse! Lance Duijvestijn (Excelsior Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Målsjanse på Van Donge & De Roo Stadion! Troy Parrott fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    32'
    Hjørnespark til Excelsior
    32'
    Kenzo Goudmijn
    Excelsior Rotterdam angriper, men avslutningen til Kenzo Goudmijn går utenfor.
    32'
    Skudd på mål, Excelsior
    34'
    34'
    35'
    39'
    43'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam like utenfor Heracles Almelo-området.
    45'
    45'+1
    Sjanse i Rotterdam! Kenzo Goudmijn (Excelsior Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+3
    45'+3
    Mål for Excelsior!
    Excelsior 1 - 0 Heracles
    Mål: Troy Parrott
    Målgivende: Lance Duijvestijn
    I Rotterdam tar Excelsior Rotterdam ledelsen 1-0 etter et mål av Troy Parrott. Lance Duijvestijn sto for den målgivende pasningen.
    45'+3
    Målet til Excelsior sjekkes av VAR
    45'+5
    Målet til Excelsior blir stående
    45'+5
    Excelsior Rotterdam må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Heracles Almelo.
    46'
    Jordy Bruijn (Heracles Almelo) løfter inn en corner fra høyre på Van Donge & De Roo Stadion.
    48'
    Frispark Heracles Almelo.
    49'
    51'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til Excelsior Rotterdam på egen banehalvdel.
    52'
    Gult kort til Heracles
    Mohamed Sankoh (Heracles Almelo) får et gult kort av dommer Dennis John Higler.
    52'
    53'
    Excelsior Rotterdam angriper i Rotterdam. Lazaros Lamprou avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    54'
    55'
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Marko Vejinovic
    Ut: Jordy Bruijn
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Heracles Almelo. Inn kommer Marko Vejinovic, mens Jordy Bruijn tar plass på benken.
    57'
    Målsjanse på Van Donge & De Roo Stadion! Lance Duijvestijn fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    Inn: Mario Engels
    Ut: Bryan Limbombe
    Erwin Van de Looi gjør dagens første bytte i Rotterdam, når han tar ut Bryan Limbombe og setter inn Mario Engels.
    57'
    Excelsior Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Frispark i en god posisjon for Excelsior Rotterdam!
    59'
    Hjørnespark til Heracles
    61'
    Spillerbytte - Excelsior
    Inn: Couhaib Driouech
    Ut: Derensili Sanches Fernandes
    Marinus Dijkhuizen (Excelsior Rotterdam) gjør sitt første bytte for dagen. Couhaib Driouech erstatter Derensili Sanches Fernandes.
    62'
    62'
    64'
    Heracles Almelo angriper på Van Donge & De Roo Stadion, men Mohamed Sankoh header utenfor.
    64'
    65'
    Ajdin Hrustic
    Dommer Dennis John Higler viser Ajdin Hrustic (Heracles Almelo) det gule kortet.
    65'
    Excelsior 2 - 0 Heracles
    Målgivende: Couhaib Driouech
    Mål! Troy Parrott gir Excelsior Rotterdam en komfortabel 2-0 ledelse. Couhaib Driouech var nest sist på ballen.
    66'
    Excelsior 3 - 0 Heracles
    Mål: Couhaib Driouech
    Couhaib Driouech øker Excelsior Rotterdams ledelse til 3-0! Flott spill fra Lance Duijvestijn før målet.
    67'
    Gult kort til Excelsior
    Couhaib Driouech
    Couhaib Driouech (Excelsior Rotterdam) mottar sitt første gule kort for dagen på Van Donge & De Roo Stadion.
    67'
    Arthur Zagre
    Arthur Zagre (Excelsior Rotterdam) pådrar seg et gult kort.
    70'
    Marko Vejinovic
    Marko Vejinovic (Heracles Almelo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    Mike Van Duinen
    Mike Van Duinen fra Excelsior Rotterdam er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    70'
    Inn: Thomas Bruns
    Ut: Ajdin Hrustic
    Heracles Almelo bytter ut Ajdin Hrustic med Thomas Bruns.
    72'
    En av Heracles Almelos spillere går i offside.
    73'
    Det blir farlig! Frispark for Heracles Almelo er nær straffområde.
    74'
    Skudd utenfor mål, Heracles
    75'
    Stijn van Gassel ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    75'
    Stijn van Gassel er tilbake i kampen igjen.
    77'
    77'
    Dennis John Higler tildeler Heracles Almelo en corner. Marko Vejinovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Frisparket tildelt Excelsior Rotterdam er farlig nær Heracles Almelos målområde.
    85'
    Inn: Jannes Wieckhoff
    Ut: Navajo Bakboord
    Navajo Bakboord (Heracles Almelo) erstattes av Jannes Wieckhoff.
    85'
    Inn: Noah Naujoks
    Ut: Lazaros Lamprou
    Excelsior Rotterdam gjør sitt andre bytte. Lazaros Lamprou erstattes av Noah Naujoks.
    85'
    89'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    89'
    Heracles Almelo angriper, men Dennis John Higler blåser for offside.
    90'
    Inn: Mike Van Duinen
    Ut: Troy Parrott
    Excelsior Rotterdam bytter ut Troy Parrott med Mike Van Duinen.
    90'+3
    90'+3
    Excelsior 4 - 0 Heracles
    Mål! Couhaib Driouech øker Excelsior Rotterdams ledelse til 4-0 på Van Donge & De Roo Stadion. Det er en fin assist fra Lance Duijvestijn.