Everton (4-3-3): Stekelenburg - Holgate, Funes Mori, Jagielka, Baines - Gueye, Barry, McCarthy - Mirallas, Barkley, Deulofeu.
    Tottenham (4-2-3-1): Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Wanyama - Lamela, Eriksen, Alli - Kane
    Frispark for Everton på 20 meter etter at Wanyama feller Mirallas.
    5'
    Mål for Everton!
    Everton 1 - 0 Tottenham Hotspur
    Mål: Ross Barkley
    Ross Barkley gir Koeman en drømmestart som Everton-trener! Frisparket svinges inn i boksen og ingen spillere når bort til ballen som sniker seg inn i lengste stolpe! Svakt keeperspill, men det gjør ikke hjemmefansen noe som helst!
    5'
    Et par nye spillere for begge lagene. Everton har hentet inn Idrissa Gueye fra Aston Villa som starter på midtbanen. Ashley Williams er hentet inn fra Swansea, men starter ikke dagens kamp. I mål er også Martin Stekelenburg hentet inn.
    9'
    Den eneste nye signeringen fra start for gjestene fra London er Victor Wanyama. Rivjernet på midtbanen gjør at Dele Alli kan spille en rolle bak Harry Kane på topp. Forsvarsspiller Vincent Janssen er hentet inn fra AZ i Nederland, men 22-årigen starter på benken.
    11'
    Tottenham har overtatt banespillet etter baklengsmålet.
    11'
    Frispark til Everton. Igjen er det Wanyama som er synderen.
    14'
    Meget kvalifisert sjanse til Everton! Innlegget svinges inn på pannebrasken til Jagielka. Headingen blir farlig, men Lloris får akkurat vippet den over til corner.
    15'
    Corneren fanges enkelt av Lloris på første stolpe.
    15'
    Kane får frispark i mot seg etter ene duelle med Funes Moris. Ser ut som skulder mot skulder, men Atkinson mener at landslagsspissen er for tøff.
    17'
    Nok en god sjanse for Everton. Baines prikker innlegg som nesten bare han kan, men Barkley når ikke helt opp på ballen og headingen går over og utenfor.
    18'
    Kevin Mirallas skyter på mål fra spiss vinkel, men Lloris redder den lave avslutningen.
    21'
    Lamela spiller vegg med Walker og sistnevnte stikker inn i boksen. Men han blir avblåst for en dytt på Baines inne i feltet. Frispark til Everton.
    24'
    Kampen har dalt litt i tempo og Everton beholder ballen mer i laget.
    29'
    Idrissa Gana Gueye gjør en god forsvarsjobb når han stjeler ballen fra Eriken på egen 16 og atpåtil vinner et frispark. Har bare Gana på ryggen, så for enkelhetens skyld omtaler vi han som det.
    32'
    Deulofeu spiller opp Barkley i boksen, men førstetouchen til sistnevnte er alt for ufølsom og han sløser bort en god skuddmulighet.
    34'
    Dårlig nytt for Spurs. Lloris må gå av banen.
    35'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Michel Vorm
    Ut: Hugo Lloris
    35'
    En corner fra Eriksen klareres på første stolpe.
    36'
    Wanyama feller Mirallas. Atkinson er borte og tar en prat med nyervervelsen. Lagt inn et par søknader om gult kort i denne førsteomgangen.
    38'
    Tottenham triller ball, uten at det blir noe særlig ut av det.
    43'
    Deulofeu utfordrer Dier på høyresiden av boksen, men briten vinner den duellen med en solid takling.
    44'
    Det legges til ett minutt.
    45'+1
    45'+2
    46'
    Lagene er på banen igjen. Ingen endringer for noen av lagene.
    47'
    Deulofeu er nær ved å komme seg rundt ved dødlinja, men Dier takler ballen ut til en corner.
    50'
    Stanges ut av Dier til nok et hjørnespark.
    51'
    Enda et hjørnespark.
    51'
    Denne gangen får Wanyama klarert ballen unna.
    52'
    Funes Mori gir bort ballen i skummel posisjon, men Kane er heller ikke helt heldig med touchen.
    55'
    Pochettinos første bytte. Inn med debutant Janssen. Toppscorer i nederlandsk eliteserie i fjor.
    56'
    Inn: Vincent Janssen
    Ut: Eric Dier
    56'
    Alli skyter fra 16 meter på direkten, men er håpløst langt unna å treffe mål.
    57'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Everton 1 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Erik Lamela
    Målgivende: Kyle Walker
    Der sitter utligningen for Tottenham! På sin første skikkelige målsjanse! Walker svinger ballen inn fra kanten og Lamela kommer seg akkurat foran Holgate i boksen og stanger ballen i lengste.
    59'
    Lagene er igjen like langt.
    61'
    På de siste syv kampene i Premier League har Lamela stått for tre mål og fire målgivende.
    63'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Arouna Kone
    Ut: Gerard Deulofeu
    Koemans første bytte i Everton. Inn kommer lynraske Arouna Kone.
    68'
    Barkley klarerer corneren.
    70'
    Kone trer igjennom Gana, men Waynama er på plass på egen 16 og klarerer.
    71'
    Walker feller Funes Mori og Everton får frispark.
    75'
    Inn: Aaron Lennon
    Ut: Kevin Mirallas
    Nytt bytte for Everton. Inn kommer Lennon mot sine gamle lagkamerater.
    76'
    For en sjanse for Tottenham og innbytter Janssen! Rose skyter fra 16 meter, men ballen stopper opp på fem meter hos nederlenderen. Han vender opp og skyter fra kloss hold, men hans landsmann i Everton-målet, Stekelenburg, stopper skuddet med en sterk reaksjonsredning. Den kan bli uhyre viktig for hjemmelaget.
    80'
    Frispark til Rose utenfor boksen. Barry blri avblåst.
    82'
    Eriksen sender frisparket opp på nettaket. Nære på, men Stekelenburg har god kontroll.
    83'
    Ny gigasjanse for gjestene! Lamela skyter fra spiss vinkel, via en oppofrende Everton-spiller, via Stekelenburg, via tverrliggeren og til slutt over. Tottenham har fått blod på tann.
    84'
    Inn: Tom Cleverley
    Ut: Gareth Barry
    85'
    Barkley slår et innlegg i rommet mellom forsvar og keeper, men kun én blåkledd spiller er i boksen. Da blir det vanskelig.