0-2
0-3
Kane46'

Ble dekket av VG Sporten

Hjertelig velkommen til å følge denne meget interessante kampen. Avspark er 16.00.
    0'
    Everton: Pickford; Martina, Keane, Williams, Baines; Schneiderlin, Gueye; Sigurdsson, Rooney, Klaassen; Sandro.
    0'
    Tottenham: Lloris; Trippier, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Davies; Dier; Sissoko, Eriksen, Dele; Kane
    0'
    To antatte topplag som begge har tapt mot Chelsea alt denne sesongen. Begge lag står med fire poeng og trenger en seier i dag.
    0'
    Rooney har vært i negativt fokus etter fyllekjøring for kort tid siden. Likevel er han å se fra start i dag.
    0'
    Davinson Sanchez på Tottenham feller Sandro Ramirez.
    1'
    Tottenham med mye ballinnehav de første minuttene på bortebane.
    3'
    Alderweireld med en morsom finte på Rooney. Uten at det har stå stor gevinst.
    5'
    Ramirez kommer til kampens første avslutning. Martina legger inn foran mål hvor Ramirez får satt ballen utenfor.
    7'
    Gylfi Sigurdsson slår corner inn fra venstre for Everton. Der er Trippier og avverger.
    7'
    Eriksen feller Rooney.
    10'
    Nære på for Eriksen! Kampens første mulighet. Dansken setter ballen utenfor fra 16 meter.
    12'
    Sigurdsson løfter inn et frispark mot bakre. Den går over alt og alle.
    13'
    Sissoko får skutt inne i boksen. Det blokkeres av Williams. Skummelt!
    15'
    Rooney klarerer vekk en corner fra Eriksen.
    16'
    Baines legger inn. Der header Verthongen ut i returrommet. Sigurdsson prøver seg på volley. Den går himmelhøyt over.
    19'
    Williams vinner en lang ball mot Kane.
    21'
    Trippier lager frispark i duell med Sigurdsson.
    22'
    Eriksen går i bakken i boksen, men det ser ikke ut som noe straffe. Ikke noe spesielle reaksjoner fra Tottenham heller.
    24'
    Eriksen med frispark fra 25 meter. Det går rett i muren.
    25'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Everton 0 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Harry Kane
    Det ser ut som et innlegg, men det blir et skudd! Ballen flyr inn i lengste! Dermed er Kane i gang - selvsagt scorer han i den første kampen i september.
    28'
    Nære for Tottenham igjen. Sissoko misbruker en god mulighet til å doble
    29'
    Ramirez kommer til skudd. Det blir blokkert.
    31'
    Målet til Kane var for øvrig hans 100. i Tottenham-trøye.
    33'
    Verthongen slår langt mot Alli. Den går litt for langt og ut til femmeter for Everton.
    34'
    Fint Everton-spill og Martina slår inn. Der står Alderweireld og stanger til corner.
    36'
    Trippier feller Ramirez
    39'
    Everton 0 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Christian Eriksen
    Alli slår inn og Everton kløner i feltet. Eriksen setter inn en retur fra kort hold etter skudd fra Davies! Enkel scoring for dansken.
    41'
    Nå er Tottenham gode. Spiller rask og fin fotball, og vinner ballen fort tilbake.
    44'
    Alderweireld er med fram og skyter fra 20 meter. Den går over.
    44'
    Legges til to minutter.
    45'+1
    Stor sjanse for Tottenham! Kane legger inn i feltet hvor Alli er helt alene, men han bommer faktisk på ballen.
    45'+2
    Nære 3-0 igjen! Kane skyter så vidt utenfor fra 16 meter etter dårlig forsvarsspill fra Everton igjen.
    45'+3
    45'+3
    Til pipekonsert fra hjemmefansen går lagene til pause.
    45'+3
    46'
    Everton 0 - 3 Tottenham Hotspur
    Målgivende: Ben Davies
    Det tar bare 45 sekunder før Tottenham scorer igjen og nok en gang ved Kane. Det ser veldig enkelt ut. Davies slår inn til en totalt umarkert Kane som enkelt plasserer inn 3-0.
    46'
    For en bekmørk fotballdag for Liverpool. City slo LFC 5-0 tidligere i dag og nå Everton på vei mot et stortap.
    48'
    Sissoko legger mot Kane. Denne gang er Keane der han skal.
    51'
    Nære 4-0! Kane chipper ballen til Eriksen som med en "skli-volley" får skutt. Den redder Pickford. Stor sjanse. Tottenham spiller formidabel fotball i dag!
    53'
    Ny stor sjanse! Kane skyter rett på Pickford fra femmeter. Evertons forsvarsspill er katastrofalt i dag. Helt kokos.
    54'
    Eriksen har nå tangert Nicklas Bendtner i antall PL-mål.
    56'
    Nok en stor sjanse for Tottenham. Denne gang header Sissoko over fra fem meter etter et utsøkt legg av Trippier.
    57'
    Kane feller Rooney.
    61'
    Rooney forsøker en stikker mot Martina, men Davies er rask og smart da han kommer seg foran. Martina lager dermed frispark.
    65'
    Tottenham blir overambisiøse. LIoris med en feilpasning og Gueye får skutt fra 16 meter omtrent uten at keeperen står han skal, men forsøket går utenfor.