717
    Everton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Adam Reach
    Sheffield Wednesday angriper. Adam Reach får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    4'
    Everton, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Barry Bannan (Sheffield Wednesday) slår en corner fra høyre side på Goodison Park.
    4'
    Richarlison
    Everton FC avanserer forover på Goodison Park og Richarlison kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Sheffield Wednesday.
    8'
    Sheffield Wednesday, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    I Liverpool slår James Rodriguez en corner fra høyre.
    8'
    Frispark for Sheffield Wednesday på egen banehalvdel.
    10'
    Richarlison (Everton FC) vinkes av for offside i Liverpool.
    11'
    Andre Green
    Sheffield Wednesday fosser forover og Andre Green fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    15'
    Dominic Calvert-Lewin
    Dominic Calvert-Lewin (Everton FC) avanserer forover på Goodison Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    17'
    17'
    Frispark Sheffield Wednesday.
    21'
    Graham Scott tildeler Sheffield Wednesday en corner. Barry Bannan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    James Rodriguez (Everton FC) løfter inn en corner fra høyre på Goodison Park.
    25'
    Graham Scott tildeler Everton FC en corner. Gylfi Sigurdsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Mål for Everton!
    Everton 1 - 0 Sheffield Wednesday
    Mål: Dominic Calvert-Lewin
    Målgivende: Andre Gomes
    Mål! Dominic Calvert-Lewin gir Everton FC ledelsen 1-0 i Liverpool. Andre Gomes sto for den målgivende pasningen.
    29'
    Gylfi Sigurdsson
    Målsjanse! Gylfi Sigurdsson (Everton FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Everton FC fosser fremover, men Graham Scott blåser for offside på Goodison Park.
    38'
    Seamus Coleman
    Everton FC angriper, men avslutningen til Seamus Coleman går utenfor.
    42'
    Barry Bannan (Sheffield Wednesday) slår en corner fra venstre side på Goodison Park.
    44'
    Spillerbytte - Sheffield Wednesday
    Inn: Josh Windass
    Ut: Andre Green
    Andre Green (Sheffield Wednesday) erstattes av Josh Windass.
    46'
    I Liverpool har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    Ben Godfrey
    Ben Godfrey (Everton FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Andre Gomes
    Andre Gomes (Everton FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Målsjanse til Everton FC! Dominic Calvert-Lewin treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    57'
    Gylfi Sigurdsson (Everton FC) løfter inn en corner fra venstre på Goodison Park.
    57'
    Abdoulaye Doucoure
    Abdoulaye Doucoure (Everton FC) kommer til en målsjanse på Goodison Park, men klarer ikke å score.
    57'
    59'
    Everton 2 - 0 Sheffield Wednesday
    Mål: Richarlison
    Målgivende: James Rodriguez
    Mål! Richarlison (Everton FC) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 2-0 på Goodison Park. Flott spill fra James Rodriguez før målet.
    59'
    Inn: Isaiah Brown
    Ut: Callum Paterson
    Callum Paterson (Sheffield Wednesday) erstattes av Isaiah Brown.
    60'
    Inn: Matthew Penney
    Ut: Ryan Galvin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sheffield Wednesday. Inn kommer Matthew Penney, mens Ryan Galvin tar plass på benken.
    60'
    Richarlison
    Sjanse til Everton FC! Richarlison er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    61'
    James Rodriguez (Everton FC) slår en corner fra høyre side på Goodison Park.
    62'
    Everton 3 - 0 Sheffield Wednesday
    Mål: Yerry Mina
    Everton FC øker ledelsen til 3-0 etter en heading av Yerry Mina. James Rodriguez var nest sist på ballen.
    62'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Everton FC på egen banehalvdel.
    64'
    Sjanse til Everton FC! Dominic Calvert-Lewin er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    I Liverpool slår Gylfi Sigurdsson en corner fra venstre.
    65'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Bernard
    Ut: Dominic Calvert-Lewin
    Bytte for Everton FC. Bernard kommer inn for Dominic Calvert-Lewin på Goodison Park.
    67'
    Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    67'
    Inn: Fisayo Dele-Bashiru
    Ut: Barry Bannan
    Sheffield Wednesday bytter ut Barry Bannan med Fisayo Dele-Bashiru. Dette er det andre byttet som Neil Thompson gjør i dagens kamp.
    68'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Sheffield Wednesday.
    70'
    Gult kort til Everton
    Ben Godfrey
    Ben Godfrey (Everton FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Goodison Park.
    71'
    Frispark til Sheffield Wednesday på halvdelen til Everton FC.
    71'
    Josh Windass
    Sheffield Wednesday fosser forover og Josh Windass fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    73'
    73'
    Offside! Richarlison (Everton FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    75'
    Inn: Anthony Gordon
    Ut: Richarlison
    Everton FC bytter ut Richarlison med Anthony Gordon.
    76'
    Inn: Jonjoe Kenny
    Ut: Ben Godfrey
    Carlo Ancelotti gjør dagens tredje bytte i Liverpool, når han tar ut Ben Godfrey og setter inn Jonjoe Kenny.
    76'
    En av Sheffield Wednesdays spillere går i offside.
    77'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Sheffield Wednesday på egen banehalvdel.
    79'
    Inn: Jack Marriott
    Ut: Adam Reach
    Adam Reach (Sheffield Wednesday) erstattes av Jack Marriott.
    80'
    Jonjoe Kenny
    Everton FC avanserer forover i Liverpool. Jonjoe Kenny avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Sheffield Wednesday tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    85'
    Inn: Thierry Small
    Ut: James Rodriguez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Everton FC. Inn kommer Thierry Small, mens James Rodriguez tar plass på benken.
    85'
    Inn: Tyler Onyango
    Ut: Andre Gomes
    Everton FC gjør sitt femte bytte. Andre Gomes erstattes av Tyler Onyango.
    85'
    87'
    88'
    Graham Scott tildeler Sheffield Wednesday en corner. Josh Windass sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    89'
    Graham Scott tildeler Sheffield Wednesday en corner. Isaiah Brown sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.