Dwight McNeil (Everton FC) kommer til en målsjanse på Goodison Park, men klarer ikke å score.
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    Brentford FCs Yoane Wissa blåses av for offside på Goodison Park.
    10'
    I Liverpool slår Sergio Reguilon en corner fra venstre.
    13'
    Darren England tildeler Brentford FC en corner. Sergio Reguilon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Darren England signaliserer et frispark til Everton FC på egen banehalvdel.
    23'
    24'
    Dwight McNeil (Everton FC) løfter inn en corner fra høyre på Goodison Park.
    29'
    Darren England signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark Brentford FC.
    30'
    32'
    I Liverpool slår Dwight McNeil en corner fra venstre.
    35'
    Everton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    37'
    I Liverpool har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Liverpool fordi Youssef Chermiti får behandling for en skade på banen.
    39'
    Youssef Chermiti er på beina igjen og fortsetter kampen på Goodison Park.
    41'
    Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    41'
    Dwight McNeil (Everton FC) slår en corner fra venstre side på Goodison Park.
    43'
    James Tarkowski
    Målsjanse! James Tarkowski (Everton FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Gult kort til Brentford
    Sergio Reguilon (Brentford FC) får et gult kort av dommer Darren England.
    43'
    43'
    Dommer Darren England venter med å sette i gang spillet fordi James Garner ligger nede.
    44'
    Spillet på Goodison Park er stoppet midlertidig fordi Bryan Mbeumo ligger nede.
    44'
    Abdoulaye Doucoure
    Abdoulaye Doucoure (Everton FC) kommer seg fri på Goodison Park, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Bryan Mbeumo kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Goodison Park.
    45'
    James Garner er tilbake på banen igjen.
    45'
    Ben Godfrey
    Everton FC avanserer forover i Liverpool. Ben Godfrey avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    Darren England signaliserer et frispark til Everton FC.
    46'
    Ivan Toney
    Sjanse i Liverpool! Ivan Toney (Brentford FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    50'
    Everton, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Dwight McNeil (Everton FC) fyrer av et skudd på Goodison Park – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    54'
    55'
    Brentford FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Everton FC.
    56'
    Dwight McNeil (Everton FC) løfter inn en corner fra venstre på Goodison Park.
    57'
    Darren England tildeler Everton FC en corner. Dwight McNeil sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Idrissa Gueye
    Everton FC angriper i Liverpool. Idrissa Gueye fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Mål for Everton!
    Everton 1 - 0 Brentford
    Mål: Idrissa Gueye
    Idrissa Gueye setter ballen i nettet og Everton FC leder nå 1-0.
    60'
    Målet til Everton sjekkes av VAR
    61'
    Målet til Everton blir stående
    63'
    Everton FC fosser fremover, men Youssef Chermiti går rett i offsidefella.
    63'
    Frispark til Everton FC på halvdelen til Brentford FC.
    65'
    66'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Mikkel Damsgaard
    Ut: Vitaly Janelt
    Thomas Frank gjør dagens første bytte i Liverpool, når han tar ut Vitaly Janelt og setter inn Mikkel Damsgaard.
    67'
    Inn: Keane Lewis-Potter
    Ut: Yoane Wissa
    Brentford FC bytter ut Yoane Wissa med Keane Lewis-Potter. Dette er det andre byttet som Thomas Frank gjør i dagens kamp.
    68'
    Sergio Reguilon (Brentford FC) løfter inn en corner fra venstre på Goodison Park.
    69'
    71'
    Gult kort til Everton
    James Tarkowski (Everton FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    Sergio Reguilon (Brentford FC) slår en corner fra venstre side på Goodison Park.
    74'
    Ivan Toney
    Brentford FC angriper. Ivan Toney får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    74'
    Keane Lewis-Potter
    Brentford FC fosser forover og Keane Lewis-Potter fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    77'
    77'
    Inn: Kevin Schade
    Ut: Sergio Reguilon
    Sergio Reguilon (Brentford FC) erstattes av Kevin Schade.
    77'
    Inn: Yehor Yarmoliuk
    Ut: Christian Nørgaard
    Brentford FC bytter ut Christian Nørgaard med Yehor Yarmoliuk.
    78'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Amadou Mvom Onana
    Ut: Idrissa Gueye
    Everton FC gjør sitt første bytte. Idrissa Gueye erstattes av Amadou Mvom Onana.
    78'
    Darren England tildeler Brentford FC en corner. Ivan Toney sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    82'
    Youssef Chermiti (Everton FC) vinkes av for offside i Liverpool.
    84'
    Inn: Mads Roerslev Rasmussen
    Ut: Kristoffer Ajer
    Thomas Frank (Brentford FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Mads Roerslev Rasmussen erstatter Kristoffer Ajer.
    84'
    Offside! Abdoulaye Doucoure (Everton FC) er alene igjennom, men dommer Darren England ser at linjemannen er oppe med flagget.