4-1
622
691
    Dagens dommer, Michael Oliver, blåser i gang kampen.
    Mathias Jensen (Brentford FC) løfter inn en corner fra venstre på Goodison Park.
    7'
    Everton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    7'
    Richarlison
    Richarlison (Everton FC) kommer seg fri på Goodison Park, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Spillet på Goodison Park er stoppet midlertidig fordi Ben Godfrey ligger nede.
    12'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Yerry Mina
    Ut: Ben Godfrey
    Yerry Mina (Everton FC) erstatter Ben Godfrey som muligens er skadet.
    14'
    Ben Godfrey kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Goodison Park.
    14'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Everton FC på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til Everton FC på halvdelen til Brentford FC.
    16'
    Demarai Gray
    Everton FC avanserer forover i Liverpool. Demarai Gray avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Everton FCs Richarlison blåses av for offside på Goodison Park.
    21'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    22'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Brentford FC.
    24'
    Gult kort til Everton
    Andre Gomes
    Andre Gomes (Everton FC) får et gult kort av dommer Michael Oliver.
    24'
    Anthony Gordon
    Målsjanse! Anthony Gordon (Everton FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Andre Gomes
    Everton FC angriper. Andre Gomes får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    31'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    I Liverpool slår Demarai Gray en corner fra venstre.
    31'
    Mål for Everton!
    Everton 1 - 0 Brentford
    Mål: Yerry Mina
    Målgivende: Demarai Gray
    Yerry Mina dundrer ballen i mål og Everton FC tar ledelsen 1-0 på Goodison Park. Det er en fin assist fra Demarai Gray.
    31'
    Everton FC angriper i Liverpool, men blir avblåst for offside.
    33'
    Richarlison
    Richarlison (Everton FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Richarlison
    Everton FC angriper i Liverpool. Richarlison fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Sergi Canos
    Sjanse til Brentford FC! Sergi Canos er nær ved å score, men keeper redder.
    39'
    Everton, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Michael Oliver tildeler Brentford FC en corner. Vitaly Janelt sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Mathias Jensen
    Sjanse! Brentford FC avanserer forover, men Mathias Jensen avslutter utenfor.
    40'
    Mathias Jensen (Brentford FC) slår en corner fra venstre side på Goodison Park.
    42'
    42'
    Gult kort til Brentford
    Mads Roerslev Rasmussen
    Dommeren gir Mads Roerslev Rasmussen (Brentford FC) et gult kort.
    42'
    Everton FC angriper, men avslutningen til Demarai Gray går utenfor.
    45'
    I Liverpool slår Vitaly Janelt en corner fra høyre.
    45'+2
    Everton 2 - 0 Brentford
    Mål: Richarlison
    Målgivende: Allan
    Richarlison øker Everton FCs ledelse til 2-0! Flott spill fra Allan før målet.
    48'
    Everton FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Brentford FC.
    51'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Brentford FC...
    53'
    Brentford scorer på straffe!
    Everton 2 - 1 Brentford
    Mål: Ivan Toney
    Ivan Toney reduserer til 2-1 for Brentford FC etter å ha satt inn et straffespark på Goodison Park.
    55'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Liverpool fordi Mathias Jensen får behandling for en skade på banen.
    59'
    Michael Oliver tildeler Everton FC en corner. Demarai Gray sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    Mathias Jensen (Brentford FC) løfter inn en corner fra høyre på Goodison Park.
    60'
    Mathias Jensen er på beina igjen og fortsetter kampen på Goodison Park.
    61'
    Demarai Gray (Everton FC) slår en corner fra høyre side på Goodison Park.
    62'
    Everton 3 - 1 Brentford
    Mål: Mason Holgate
    Everton FC går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Mason Holgate.
    62'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Shandon Baptiste
    Ut: Vitaly Janelt
    Thomas Frank (Brentford FC) gjør sitt første bytte for dagen. Shandon Baptiste erstatter Vitaly Janelt.
    62'
    64'
    66'
    66'
    Anthony Gordon (Everton FC) pådrar seg et gult kort.
    67'
    I Liverpool har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    67'
    69'
    71'
    Inn: Pelenda Da Silva
    Ut: Mads Roerslev Rasmussen
    Brentford FC bytter ut Mads Roerslev Rasmussen med Pelenda Da Silva. Dette er det andre byttet som Thomas Frank gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Saman Ghoddos
    Ut: Sergi Canos
    Bytte for Brentford FC. Saman Ghoddos kommer inn for Sergi Canos på Goodison Park.
    72'
    Inn: Jonjoe Kenny
    Ut: Vitaliy Mykolenko
    Everton FC bytter ut Vitaliy Mykolenko med Jonjoe Kenny.
    73'
    Inn: Andros Townsend
    Ut: Anthony Gordon
    Frank Lampard gjør dagens tredje bytte i Liverpool, når han tar ut Anthony Gordon og setter inn Andros Townsend.
    73'
    Mathias Jensen (Brentford FC) slår en corner fra høyre side på Goodison Park.
    77'
    Yerry Mina (Everton FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Goodison Park.
    83'
    Inn: Fin Stevens
    Ut: Rico Henry
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brentford FC. Inn kommer Fin Stevens, mens Rico Henry tar plass på benken.