Godfrey stempler Takehiro Tomiyasu, som ligger på bakken etter en duell, i ansiktet/skulderen. Ser ikke ut som det er tilsiktet, men VAR skal se på den. Så litt brutalt ut på TV-bildene.
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Mason Holgate
    Ut: Yerry Mina
    31'
    VAR annullerer målet for offside! Richarlison headet et innlegg fra Townsend vakkert i mål. Men reprisene viser at det var korrekt offside. Dommer Dean var rask
    45'
    Mål for Arsenal!
    Everton 0 - 1 Arsenal
    Mål: Martin Ødegaard
    Målgivende: Kieran Tierney
    45'+2
    En høy ball går inn i femmeteren til Arsenal. Ramsdale er litt under press og tar ingen sjanser, dytter den bare til corner.
    48'
    Gult kort til Everton
    Ben Godfrey
    51'
    Ødegaard med et strålende frispark. Finner Gabriel, som er fri, men han får ikke noe fart i den. Rett i klypene til Pickford
    52'
    VAR skal se på dette målet også. Richarlison fikk et mål annullert før pause for offside. Det er tilfelle her også. Han blir sendt fri alene med keeper og setter den, men det vil seg ikke for Richarlison i dag. To mål annullert for hårfine offsider.
    58'
    Martinelli kommer fri på høyre og Pickford er langt ute. Martinelli prøver å skyte fra skrå vinkel, men får den ikke i det tomme buret. Den går på nettaket.
    60'
    Gult kort til Arsenal
    Granit Xhaka
    63'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Nuno Tavares
    Ut: Kieran Tierney
    65'
    Inn: Andre Gomes
    Ut: Andros Townsend
    66'
    Inn: Edward Nketiah
    Ut: Gabriel Martinelli
    71'
    Martin Ødegaard
    73'
    Mål for Everton!
    Everton 1 - 1 Arsenal
    Mål: Richarlison
    Målgivende: Demarai Gray
    79'
    STOR SJANSE FOR ØDEGAARD! Han ligger godt i feltet, banker til på direkten - men i blokka til Godfrey, som tydelig berører ballen med hånda. Mike Dean vinker bort nordmannens protester.