Sjanse til KAS Eupen! Smail Prevljak er nær ved å score, men keeper redder.
    5'
    Kortrijk, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Konan N’Dri
    Konan N'Dri (KAS Eupen) avanserer forover på Kehrweg Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    5'
    5'
    I Eupen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Julien Ngoy
    Sjanse! KAS Eupen avanserer forover, men Julien Ngoy avslutter utenfor.
    12'
    Teddy Chevalier
    KV Kortrijk avanserer forover i Eupen. Teddy Chevalier avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Sjanse i Eupen! Smail Prevljak (KAS Eupen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    15'
    15'
    Bram Van Driessche tildeler KAS Eupen en corner. Knowledge Musona sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    KV Kortrijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark KAS Eupen.
    25'
    Stef Peeters
    KAS Eupen angriper i Eupen. Stef Peeters fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til KAS Eupen.
    29'
    I Eupen slår Knowledge Musona en corner fra høyre.
    33'
    Frispark for KAS Eupen på egen banehalvdel.
    34'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    35'
    Zinho Gano
    Målsjanse! Zinho Gano (KV Kortrijk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    40'
    Smail Prevljak (KAS Eupen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    KV Kortrijk angriper. Teddy Chevalier får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    Eupen, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Faiz Selemani (KV Kortrijk) løfter inn en corner fra venstre på Kehrweg Stadium.
    45'
    Aleksandar Radovanovic
    I Eupen header Aleksandar Radovanovic (KV Kortrijk) mot mål, men ballen går utenfor.
    45'
    Frispark til KAS Eupen på halvdelen til KV Kortrijk.
    46'
    Zinho Gano
    KV Kortrijk angriper, men avslutningen til Zinho Gano går utenfor.
    51'
    Mål for Eupen!
    Eupen 1 - 0 Kortrijk
    Mål: Julien Ngoy
    Målgivende: Stef Peeters
    Mål! KAS Eupen tar ledelsen 1-0 ved Julien Ngoy. Flott spill fra Stef Peeters før målet.
    52'
    Målet til Eupen sjekkes av VAR
    54'
    Målet til Eupen blir stående
    54'
    55'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til KAS Eupen på egen banehalvdel.
    57'
    Spillerbytte - Kortrijk
    Inn: Habib Gueye
    Ut: Trent Sainsbury
    Trent Sainsbury (KV Kortrijk) erstattes av Habib Gueye.
    61'
    I Eupen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Stef Peeters (KAS Eupen) slår en corner fra venstre side på Kehrweg Stadium.
    64'
    Knowledge Musona
    Knowledge Musona (KAS Eupen) kommer seg fri på Kehrweg Stadium, men avslutningen går utenfor.
    65'
    Knowledge Musona (KAS Eupen) løfter inn en corner fra høyre på Kehrweg Stadium.
    66'
    Dommer Bram Van Driessche ser at linjemannen løfter flagget, og KAS Eupens Knowledge Musona blåses av for offside.
    67'
    KAS Eupen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    KV Kortrijk må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra KAS Eupen.
    70'
    Gult kort til Kortrijk
    Yevhen Makarenko
    Yevhen Makarenko (KV Kortrijk) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    Knowledge Musona (KAS Eupen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Inn: Ante Palaversa
    Ut: Yevhen Makarenko
    Bytte for KV Kortrijk. Ante Palaversa kommer inn for Yevhen Makarenko på Kehrweg Stadium.
    72'
    Frispark for KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    74'
    Edo Kayembe
    Sjanse! KAS Eupen avanserer forover, men Edo Kayembe avslutter utenfor.
    75'
    Julien Ngoy
    Målsjanse på Kehrweg Stadium! Julien Ngoy fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    77'
    77'
    77'
    I Eupen slår Stef Peeters en corner fra venstre.
    77'
    78'
    Gult kort til Eupen
    Dommer Bram Van Driessche gir Knowledge Musona (KAS Eupen) et gult kort.
    78'
    Adriano
    Målsjanse! Adriano (KAS Eupen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Inn: Jovan Stojanovic
    Ut: Teddy Chevalier
    KV Kortrijk gjør sitt tredje bytte. Teddy Chevalier erstattes av Jovan Stojanovic.
    79'
    Spillerbytte - Eupen
    Inn: Amara Baby
    Ut: Julien Ngoy
    KAS Eupen bytter ut Julien Ngoy med Amara Baby.
    80'
    Eupen 2 - 0 Kortrijk
    Mål: Knowledge Musona
    Mål! Knowledge Musona øker KAS Eupens ledelse til 2-0 på Kehrweg Stadium.
    80'
    KAS Eupen angriper, men avslutningen til Smail Prevljak går utenfor.
    82'
    84'
    VAR sjekker om det er straffe til Eupen
    86'
    Ingen straffe til Eupen
    87'
    Amara Baby
    KAS Eupen angriper i Eupen. Amara Baby avslutter på mål, men greier ikke å score.
    88'
    88'
    Inn: Andreas Beck
    Ut: Knowledge Musona
    Benat San Jose Gil gjør dagens andre bytte i Eupen, når han tar ut Knowledge Musona og setter inn Andreas Beck.
    90'
    Bram Van Driessche tildeler KV Kortrijk en corner. Faiz Selemani sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.