3-1
    Frispark Casa Pia.
    1'
    Nuno Moreira
    Casa Pia angriper. Nuno Moreira får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    Estrela Amadora, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Antonio Nobre signaliserer et frispark til Casa Pia.
    6'
    Antonio Nobre signaliserer et frispark til Casa Pia på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark til Estrela Amadora på halvdelen til Casa Pia.
    8'
    Frispark for Casa Pia på egen banehalvdel.
    9'
    Casa Pia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark for Estrela Amadora på egen banehalvdel.
    14'
    I Amadora slår Ruben Lima en corner fra høyre.
    15'
    Antonio Nobre tildeler Estrela Amadora en corner. Kikas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Antonio Nobre signaliserer et frispark til Estrela Amadora på egen banehalvdel.
    20'
    Fernando Andrade (Casa Pia) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Jose Gomes.
    22'
    Fernando Andrade er på beina igjen og fortsetter kampen.
    23'
    Gaizka Larrazabal
    Gaizka Larrazabal (Casa Pia) header mot mål, men ballen går utenfor.
    25'
    I Amadora har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Estrela Amadora tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Regis Ndo
    Estrela Amadora fosser forover og Regis Ndo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    Casa Pia, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ricardo Jorge Cecilia Batista (Casa Pia) vrir seg av smerte i gresset.
    33'
    Ricardo Jorge Cecilia Batista er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Jose Gomes.
    34'
    35'
    Ruben Lameiras (Casa Pia) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Jose Gomes.
    35'
    Kikas (Estrela Amadora) slår en corner fra venstre side på Estadio Jose Gomes.
    37'
    Diogo Fonseca
    Diogo Fonseca header i tverrliggeren i Amadora! Stor målsjanse for Estrela Amadora.
    38'
    Leo Jaba
    Sjanse til Estrela Amadora! Leo Jaba er nær ved å score, men keeper redder.
    39'
    39'
    39'
    Casa Pia angriper i Amadora, men blir avblåst for offside.
    40'
    Leo Jaba
    Estrela Amadora avanserer forover i Amadora. Leo Jaba avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Regis Ndo
    Estrela Amadora angriper. Regis Ndo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    Ruben Lima (Estrela Amadora) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Jose Gomes.
    50'
    Kialonda Gaspar
    Kialonda Gaspar (Estrela Amadora) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Antonio Nobre signaliserer et frispark til Estrela Amadora.
    52'
    56'
    56'
    Mål for Estrela Amadora!
    Estrela Amadora 1 - 0 Casa Pia
    Mål: Kikas
    Kikas setter ballen i nettet og Estrela Amadora leder nå 1-0.
    57'
    Estrela Amadora fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    59'
    60'
    Spillerbytte - Estrela Amadora
    Inn: Leonel Bucca
    Ut: Regis Ndo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Estrela Amadora. Inn kommer Leonel Bucca, mens Regis Ndo tar plass på benken.
    61'
    Antonio Nobre tildeler Estrela Amadora en corner. Ruben Lima sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Estrela Amadora kommer till avslut på Estadio Jose Gomes men Kialonda Gaspar nickar utanför.
    61'
    Spillerbytte - Casa Pia
    Inn: Kevin Krygård
    Ut: Benedito Mambuene Mukendi
    Bytte for Casa Pia. Kevin Martin Krygård kommer inn for Benedito Mambuene Mukendi på Estadio Jose Gomes.
    62'
    Inn: Felippe Cardoso
    Ut: Fernando Andrade
    Casa Pia bytter ut Fernando Andrade med Felippe Cardoso. Dette er det andre byttet som Goncalo Jose Goncalves dos Santos gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Telasco Jose Segovia Perez
    Ut: Fernando Varela
    Goncalo Jose Goncalves dos Santos (Casa Pia) gjør sitt tredje bytte for dagen. Telasco Jose Segovia Perez erstatter Fernando Varela.
    62'
    Hjørnespark til Estrela Amadora
    63'
    67'
    67'
    Leonardo Filipe Cruz Lelo
    Sjanse! Casa Pia avanserer forover, men Leonardo Filipe Cruz Lelo avslutter utenfor.
    69'
    70'
    70'
    72'
    Miguel Lopes ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    72'
    Inn: Pedro Mendes
    Ut: Miguel Lopes
    Sergio Agostinho de Oliveira Vieira (Estrela Amadora) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Pedro Mendes erstatter Miguel Lopes som sannsynligvis er skadet.
    73'
    Casa Pia fosser fremover, men Antonio Nobre blåser for offside på Estadio Jose Gomes.
    74'
    75'
    Estrela Amadora 2 - 0 Casa Pia
    Mål: Kikas
    Målgivende: Leo Jaba
    Mål! Kikas gir Estrela Amadora en komfortabel 2-0 ledelse. Leo Jaba var nest sist på ballen.
    75'
    77'
    Gult kort til Casa Pia
    Ruben Lameiras
    Ruben Lameiras (Casa Pia) får et gult kort av dommer Antonio Nobre.
    77'
    Kikas
    Målsjanse! Kikas (Estrela Amadora) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    Inn: Yuki Soma
    Ut: Ruben Lameiras
    Goncalo Jose Goncalves dos Santos gjør dagens fjerde bytte i Amadora, når han tar ut Ruben Lameiras og setter inn Yuki Soma.
    78'
    Inn: Andre Filipe Ferreira Lacximicant
    Ut: Pablo
    Casa Pia bytter ut Pablo med Andre Filipe Ferreira Lacximicant. Dette er det femte byttet som Goncalo Jose Goncalves dos Santos gjør i dagens kamp.
    78'
    Antonio Nobre tildeler Casa Pia en corner. Gaizka Larrazabal sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    Inn: Andre Luiz
    Ut: Kikas
    Sergio Agostinho de Oliveira Vieira gjør dagens tredje bytte i Amadora, når han tar ut Kikas og setter inn Andre Luiz.
    80'
    Inn: Pedro Sa
    Ut: Leo Silva
    Estrela Amadora bytter ut Leo Silva med Pedro Sa.
    80'
    Inn: Mansur
    Ut: Ruben Lima
    Ruben Lima (Estrela Amadora) erstattes av Mansur.
    80'
    83'
    84'
    Frispark til Casa Pia på halvdelen til Estrela Amadora.
    85'
    Mål for Casa Pia!
    Estrela Amadora 2 - 1 Casa Pia
    Mål: Yuki Soma
    Målgivende: Andre Filipe Ferreira Lacximicant
    Mål! Yuki Soma reduserer til 2-1 på Estadio Jose Gomes i Amadora. Flott spill fra Andre Filipe Ferreira Lacximicant før målet.
    86'
    Målet til Casa Pia sjekkes av VAR
    87'
    Målet til Casa Pia blir stående
    89'
    Andre Luiz
    Estrela Amadora angriper, men avslutningen til Andre Luiz går utenfor.
    90'
    Estrela Amadora 3 - 1 Casa Pia
    Mål: Andre Luiz
    Målgivende: Mansur
    Mål! Andre Luiz (Estrela Amadora) header inn 3-1. Det er en fin assist fra Mansur.
    90'+1
    Målet til Estrela Amadora sjekkes av VAR
    90'+3
    Målet til Estrela Amadora blir stående
    90'+3
    I Amadora har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+4
    Duplexe Tchamba
    Dommer Antonio Nobre viser Duplexe Tchamba (Casa Pia) det gule kortet.
    90'+4
    Nuno Moreira (Casa Pia) slår en corner fra høyre side på Estadio Jose Gomes.
    90'+6
    Yuki Soma
    Yuki Soma (Casa Pia) avanserer forover på Estadio Jose Gomes. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.