0-3
0-4
0-5
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Emre Kargin tildeler Giresunspor en corner. Michal Nalepa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Skudd på mål, Giresunspor
    5'
    Eskisehirspor, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    En av Giresunspors spillere går i offside.
    5'
    I Eskisehir slår Michal Nalepa en corner fra venstre.
    6'
    Michal Nalepa (Giresunspor) slår en corner fra venstre side på Eskisehir Yeni Stadium.
    7'
    Mål for Giresunspor!
    Eskisehirspor 0 - 1 Giresunspor
    Mål: Eren Tozlu
    Målgivende: Kerem Kalafat
    Mål! Eren Tozlu (Giresunspor) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Eskisehir Yeni Stadium. Det er en fin assist fra Kerem Kalafat.
    7'
    Serginho
    Giresunspor angriper. Serginho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    9'
    Eskisehirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Eskisehirspor.
    14'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Eskisehirspor på egen banehalvdel.
    18'
    Erol Can Akdag
    Erol Can Akdag (Giresunspor) kommer seg fri på Eskisehir Yeni Stadium, men avslutningen går utenfor.
    19'
    Eren Tozlu
    Giresunspor angriper og Eren Tozlu får avsluttet. Headingen treffer ikke Eskisehirspor-målet.
    20'
    Ibrahima Balde
    Giresunspor angriper i Eskisehir. Ibrahima Balde fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Eskisehirspor 0 - 2 Giresunspor
    Mål: Ibrahima Balde
    Målgivende: Serginho
    Ibrahima Balde setter ballen i mål og øker Giresunspors ledelse til 0-2 i Eskisehir. Serginho var nest sist på ballen.
    25'
    Frispark for Eskisehirspor på egen banehalvdel.
    27'
    Necati Karaca
    Eskisehirspor avanserer forover i Eskisehir. Necati Atilla Karaca avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Frispark til Giresunspor på halvdelen til Eskisehirspor.
    29'
    Marko Milinkovic (Giresunspor) løfter inn en corner fra høyre på Eskisehir Yeni Stadium.
    33'
    Marko Milinkovic
    Sjanse i Eskisehir! Marko Milinkovic (Giresunspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    34'
    Berkay Tanir vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    36'
    Eskisehirspor slipper å klare seg uten Berkay Tanir som kommer tilbake på banen i Eskisehir.
    36'
    Frispark Eskisehirspor.
    40'
    Gult kort til Giresunspor
    Sergen Picinciol
    Dommeren gir Sergen Picinciol (Giresunspor) et gult kort.
    40'
    Giresunspor angriper, men Emre Kargin blåser for offside.
    42'
    Eskisehirspor 0 - 3 Giresunspor
    Mål: Hayrullah Bilazer
    Giresunspor går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Hayrullah Bilazer. Flott spill fra Serginho før målet.
    43'
    Rødt kort til Giresunspor
    Marko Milinkovic sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Giresunspor må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    45'+2
    Spillerbytte - Eskisehirspor
    Inn: Utku Kizilkaya
    Ut: Selman Ciftkanatli
    Cengiz Secsev gjør dagens første bytte i Eskisehir, når han tar ut Selman Ciftkanatli og setter inn Utku Kizilkaya.
    46'
    Inn: Onur Ari
    Ut: Necati Karaca
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Eskisehirspor. Inn kommer Onur Ari, mens Necati Atilla Karaca tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - Giresunspor
    Inn: Sadi Karaduman
    Ut: Sergen Picinciol
    Hakan Keles (Giresunspor) gjør sitt første bytte for dagen. Sadi Karaduman erstatter Sergen Picinciol.
    46'
    Ibrahim Halil Oner
    Ibrahim Halil Oner (Eskisehirspor) kommer til en målsjanse på Eskisehir Yeni Stadium, men klarer ikke å score.
    48'
    Berkay Tanir
    Eskisehirspor avanserer forover i Eskisehir. Berkay Tanir avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Emre Kargin tildeler Eskisehirspor en corner. Furgan Polat sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    Ibrahim Halil Oner (Eskisehirspor) header utenfor.
    54'
    I Eskisehir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Inn: Caner Huseyin Bag
    Ut: Eren Tozlu
    Giresunspor bytter ut Eren Tozlu med Caner Huseyin Bag. Dette er det andre byttet som Hakan Keles gjør i dagens kamp.
    55'
    Inn: Abdou Traore
    Ut: Serginho
    Bytte for Giresunspor. Abdou Traore kommer inn for Serginho på Eskisehir Yeni Stadium.
    55'
    Onur Ari
    Målsjanse til Eskisehirspor! Onur Ari treffer mål, men keeper redder.
    56'
    Giresunspor, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Caner Huseyin Bag (Giresunspor) løfter inn en corner fra venstre på Eskisehir Yeni Stadium.
    60'
    Kan Giresunspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    61'
    Inn: Mehmet Tas
    Ut: Michal Nalepa
    Giresunspor gjør sitt fjerde bytte. Michal Nalepa erstattes av Mehmet Tas.
    64'
    I Eskisehir slår Abdou Traore en corner fra venstre.
    66'
    Abdou Traore (Giresunspor) slår en corner fra venstre side på Eskisehir Yeni Stadium.
    66'
    Mamadou Diarra
    Giresunspor angriper i Eskisehir. Mamadou Diarra avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    67'
    Sjanse! Eskisehirspor avanserer forover, men Ibrahim Halil Oner avslutter utenfor.
    67'
    69'
    Eskisehirspor 0 - 4 Giresunspor
    Målgivende: Abdou Traore
    Mål! Giresunspor øker ledelsen til 0-4 etter en scoring av Ibrahima Balde på Eskisehir Yeni Stadium. Abdou Traore sto for den målgivende pasningen.
    71'
    Inn: Muhammed Himmet Erturk
    Ut: Ibrahima Balde
    Hakan Keles gjør dagens femte bytte i Eskisehir, når han tar ut Ibrahima Balde og setter inn Muhammed Erturk.
    74'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bartu Gocmen (Eskisehirspor) vrir seg av smerte i gresset.
    74'
    Giresunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    Bartu Gocmen er på beina igjen og fortsetter kampen på Eskisehir Yeni Stadium.
    75'
    Ibrahim Halil Oner (Eskisehirspor) kommer seg fri på Eskisehir Yeni Stadium, men avslutningen går utenfor.
    77'
    79'
    Bartu Gocmen (Eskisehirspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Eskisehir Yeni Stadium.
    84'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Giresunspor på egen banehalvdel.
    85'
    Inn: Arda Okumus
    Ut: Bartu Gocmen
    Bartu Gocmen, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Arda Okumus kommer inn for Eskisehirspor.
    85'
    En av Giresunspors spillere blir avblåst for offside på Eskisehir Yeni Stadium.
    87'
    Eskisehirspor 0 - 5 Giresunspor
    Mål: Muhammed Himmet Erturk
    Målgivende: Caner Huseyin Bag
    I Eskisehir øker Giresunspor ledelsen til 0-5 takket være et mål av Muhammed Erturk. Det er en fin assist fra Caner Huseyin Bag.
    88'
    Ugur Can Semizoglu (Eskisehirspor) slår en corner fra venstre side på Eskisehir Yeni Stadium.