Frispark for Erzgebirge Aue på egen banehalvdel.
    1. FSV Mainz 05 angriper i Aue, men blir avblåst for offside.
    2'
    Rødt kort til Mainz 05
    Moussa Niakhate
    Rødt kort! Moussa Niakhate (1. FSV Mainz 05) sendes i dusjen av dommer Felix Zwayer.
    3'
    1. FSV Mainz 05 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Erzgebirge Aue.
    3'
    Felix Zwayer tildeler Erzgebirge Aue en corner. Christian Tiffert sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Erzgebirge Aue angriper, men blir avblåst for offside.
    6'
    Dimitrij Nazarov
    Erzgebirge Aue angriper på Sparkassen Erzgebirgsstadion, men Dimitrij Nazarov header utenfor.
    8'
    1. FSV Mainz 05 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til 1. FSV Mainz 05.
    9'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Erzgebirge Aue på egen banehalvdel.
    11'
    Erzgebirge Aue tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark til 1. FSV Mainz 05 på halvdelen til Erzgebirge Aue.
    15'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til 1. FSV Mainz 05 på egen banehalvdel.
    16'
    Gerrit Holtmann
    Gerrit Holtmann (1. FSV Mainz 05) kommer til en målsjanse på Sparkassen Erzgebirgsstadion, men klarer ikke å score.
    17'
    Pascal Testroet
    Sjanse! Erzgebirge Aue avanserer forover, men Pascal Testroet avslutter utenfor.
    17'
    18'
    Christian Tiffert (Erzgebirge Aue) slår en corner fra høyre side på Sparkassen Erzgebirgsstadion.
    20'
    Sören Bertram (Erzgebirge Aue) løfter inn en corner fra venstre på Sparkassen Erzgebirgsstadion.
    22'
    Mainz 05, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Dominik Wydra
    Sjanse til Erzgebirge Aue! Dominik Wydra er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    Frispark for 1. FSV Mainz 05 på egen banehalvdel.
    25'
    27'
    Frispark Erzgebirge Aue.
    28'
    Gult kort til Mainz 05
    Alexandru Maxim
    Dommer Felix Zwayer gir Alexandru Maxim (1. FSV Mainz 05) et gult kort.
    28'
    29'
    I Aue slår Aaron Martin en corner fra venstre.
    29'
    Mål for Mainz 05!
    Erzgebirge Aue 0 - 1 Mainz 05
    Mål: Alexandru Maxim
    I Aue tar 1. FSV Mainz 05ledelsen 0-1 etter et mål av Alexandru Maxim.
    31'
    Gult kort til Erzgebirge Aue
    Nicolai Rapp
    Nicolai Rapp (Erzgebirge Aue) pådrar seg et gult kort.
    33'
    34'
    I Aue har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Jean Philippe Mateta
    1. FSV Mainz 05 angriper i Aue. Jean Philippe Mateta fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Christian Tiffert
    Christian Tiffert (Erzgebirge Aue) mottar sitt første gule kort for dagen på Sparkassen Erzgebirgsstadion.
    44'
    En av Erzgebirge Aues spillere går i offside.
    45'
    I Aue slår Christian Tiffert en corner fra høyre.
    45'+1
    Spillerbytte - Erzgebirge Aue
    Inn: Jan Hochscheidt
    Ut: Dominik Wydra
    Erzgebirge Aue bytter ut Dominik Wydra med Jan Hochscheidt.
    46'
    46'
    47'
    47'
    Dimitrij Nazarov (Erzgebirge Aue) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    48'
    Erzgebirge Aue angriper i Aue. Dimitrij Nazarov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    49'
    Clemens Fandrich
    Erzgebirge Aue avanserer forover i Aue. Clemens Fandrich avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    Erzgebirge Aues Sören Bertram blåses av for offside på Sparkassen Erzgebirgsstadion.
    50'
    52'
    Jan Hochscheidt
    Erzgebirge Aue angriper. Jan Hochscheidt får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    55'
    55'
    En av Erzgebirge Aues spillere blir avblåst for offside.
    58'
    Spillerbytte - Mainz 05
    Inn: Robin Quaison
    Ut: Jean Philippe Mateta
    Bytte for 1. FSV Mainz 05. Robin Quaison kommer inn for Jean Philippe Mateta på Sparkassen Erzgebirgsstadion.
    58'
    Erzgebirge Aue 0 - 2 Mainz 05
    Mål: Robin Quaison
    Målgivende: Alexandru Maxim
    1. FSV Mainz 05 går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Robin Quaison. Flott spill fra Alexandru Maxim før målet.
    59'
    Erzgebirge Aue 0 - 3 Mainz 05
    Mål! Alexandru Maxim gir 1. FSV Mainz 05 en komfortabel 0-3 ledelse.
    65'
    Sören Bertram (Erzgebirge Aue) slår en corner fra venstre side på Sparkassen Erzgebirgsstadion.
    69'
    69'
    Alexandru Maxim (1. FSV Mainz 05) løfter inn en corner fra høyre på Sparkassen Erzgebirgsstadion.
    70'
    70'
    Inn: Philipp Riese
    Ut: Dimitrij Nazarov
    Erzgebirge Aue bytter ut Dimitrij Nazarov med Philipp Riese. Dette er det andre byttet som Daniel Meyer gjør i dagens kamp.
    71'
    Sören Bertram (Erzgebirge Aue) slår en corner fra høyre side på Sparkassen Erzgebirgsstadion.
    72'
    Felix Zwayer tildeler 1. FSV Mainz 05 en corner. Alexandru Maxim sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    Jean-Philippe Gbamin
    Jean-Philippe Gbamin (1. FSV Mainz 05) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    74'
    Erzgebirge Aue, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    I Aue slår Jan Hochscheidt en corner fra venstre.
    75'
    Sören Bertram,
    Sören Bertram (Erzgebirge Aue) kommer seg fri på Sparkassen Erzgebirgsstadion, men avslutningen går utenfor.
    76'
    Inn: Pierre Kunde
    Ut: Alexandru Maxim
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1. FSV Mainz 05. Inn kommer Pierre Kunde, mens Alexandru Maxim tar plass på benken.
    76'
    Inn: Emmanuel Iyoha
    Ut: Sören Bertram,
    Erzgebirge Aue gjør sitt tredje bytte. Sören Bertram erstattes av Emmanuel Iyoha.
    76'
    Fabian Kalig
    Erzgebirge Aue angriper, men avslutningen til Fabian Kalig går utenfor.
    82'
    Mål for Erzgebirge Aue!
    Erzgebirge Aue 1 - 3 Mainz 05
    Mål: Pascal Testroet
    Målgivende: Philipp Riese
    Mål! Erzgebirge Aue reduserer til 1-3 ved Pascal Testroet. Philipp Riese var nest sist på ballen.
    83'
    Inn: Niko Bungert
    Ut: Gerrit Holtmann
    Gerrit Holtmann (1. FSV Mainz 05) erstattes av Niko Bungert.
    86'
    Philipp Riese
    Erzgebirge Aue angriper i Aue. Philipp Riese fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Frispark 1. FSV Mainz 05.
    90'
    Fabian Kalig (Erzgebirge Aue) får et gult kort av dommer Felix Zwayer.
    90'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til 1. FSV Mainz 05 like utenfor Erzgebirge Aue-området.