Rade Obrenovic signaliserer et frispark til England på egen banehalvdel.
    Mål for England!
    England 1 - 0 Israel
    Mål: Anthony Gordon
    Målgivende: Morgan Gibbs-White
    Mål! Anthony Gordon gir England ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Morgan Gibbs-White sto for den målgivende pasningen.
    15'
    Rade Obrenovic tildeler England en corner. Morgan Gibbs-White sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Omri Gandelman
    Omri Gandelman (Israel) kommer seg fri på Ramaz Shengelia Stadium, men avslutningen går utenfor.
    23'
    England tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark England.
    36'
    Israel angriper, men blir avblåst for offside.
    36'
    Hjørnespark til Israel
    39'
    Frispark for England på egen banehalvdel.
    40'
    Rade Obrenovic signaliserer et frispark til Israel på egen banehalvdel.
    41'
    Dor David Turgeman
    Dor David Turgeman (Israel) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Frispark til Israel på halvdelen til England.
    45'
    Gult kort til England
    Ben Johnson
    Ben Johnson (England) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'
    Ethane Azoulay
    Målsjanse på Ramaz Shengelia Stadium! Ethane Azoulay fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+2
    England, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Spillerbytte - Israel
    Inn: Ilay Hajaj
    Ut: Anan Khalaili
    Guy Luzon gjør dagens første bytte i Kutaisi, når han tar ut Anan Khalaili og setter inn Ilay Hajaj.
    46'
    Noni Madueke
    England avanserer forover i Kutaisi. Noni Madueke avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    Israel tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Morgan Gibbs-White ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    54'
    England slipper å klare seg uten Morgan Gibbs-White som kommer tilbake på banen igjen.
    55'
    Inn: Idan Gorno
    Ut: Ethane Azoulay
    Bytte for Israel. Idan Gorno kommer inn for Ethane Azoulay på Ramaz Shengelia Stadium.
    59'
    Inn: Yoav Hofmeister
    Ut: Hisham Layous
    Guy Luzon (Israel) gjør sitt tredje bytte for dagen. Yoav Hofmeister erstatter Hisham Layous.
    60'
    Spillerbytte - England
    Inn: Cameron Archer
    Ut: Anthony Gordon
    Anthony Gordon (England) erstattes av Cameron Archer.
    61'
    Inn: Cole Palmer
    Ut: Noni Madueke
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for England. Inn kommer Cole Palmer, mens Noni Madueke tar plass på benken.
    61'
    Kan England utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    62'
    67'
    England 2 - 0 Israel
    Mål: Emile Smith-Rowe
    Mål! England øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Emile Smith-Rowe på Ramaz Shengelia Stadium. Flott spill fra Morgan Gibbs-White før målet.
    68'
    Inn: Harvey Elliott
    Ut: Emile Smith-Rowe
    England bytter ut Emile Smith-Rowe med Harvey Elliott. Dette er det tredje byttet som Lee Carsley gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Oliver Skipp
    Ut: Angel Gomes
    England bytter ut Angel Gomes med Oliver Skipp. Dette er det fjerde byttet som Lee Carsley gjør i dagens kamp.
    70'
    Israel fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    71'
    Curtis Jones
    Curtis Jones (England) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    75'
    Gult kort til Israel
    Ilay Hajaj
    Ilay Hajaj (Israel) får et gult kort av dommer Rade Obrenovic.
    76'
    Inn: Oz Bilevi
    Ut: Dor David Turgeman
    Israel gjør sitt fjerde bytte. Dor David Turgeman erstattes av Oz Bilevi.
    77'
    77'
    Inn: Jacob Ramsey
    Ut: Morgan Gibbs-White
    England bytter ut Morgan Gibbs-White med Jacob Ramsey.
    79'
    Oscar Gloch (Israel) løfter inn en corner fra venstre på Ramaz Shengelia Stadium.