3'
    Frispark til Frosinone på halvdelen til Empoli.
    4'
    Luca Mazzitelli
    Sjanse i Empoli! Luca Mazzitelli (Frosinone) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    Empoli, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Hjørnespark til Frosinone
    6'
    Empoli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Matias Soule
    Frosinone angriper i Empoli. Matias Soule fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til Frosinone på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark Frosinone.
    14'
    Dommer Daniele Doveri ser at linjemannen løfter flagget, og Empolis Mbaye Niang blåses av for offside.
    16'
    Frosinone må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Empoli.
    18'
    Gult kort til Frosinone
    Caleb Okoli
    Caleb Okoli (Frosinone) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    18'
    Emmanuel Gyasi (Empoli) vinkes av for offside i Empoli.
    20'
    Målet til Empoli sjekkes av VAR
    21'
    Målet til Empoli blir annullert
    21'
    Skudd utenfor mål, Frosinone
    22'
    En av Empolis spillere blir avblåst for offside på Carlo Castellani.
    24'
    26'
    26'
    Frispark for Empoli på egen banehalvdel.
    27'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Empoli fordi Alberto Grassi får behandling for en skade på banen.
    28'
    Alberto Grassi er tilbake i kampen igjen.
    30'
    Daniele Doveri tildeler Empoli en corner. Razvan Marin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    34'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til Frosinone.
    36'
    Frosinone tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    I Empoli slår Razvan Marin en corner fra venstre.
    38'
    Nicolo Cambiaghi
    Nicolo Cambiaghi (Empoli) kommer til en målsjanse på Carlo Castellani, men klarer ikke å score.
    38'
    39'
    Walid Cheddira
    Sjanse til Frosinone! Walid Cheddira er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    40'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til Empoli på egen banehalvdel.
    42'
    Målsjanse på Carlo Castellani! Walid Cheddira fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    43'
    I Empoli slår Nadir Zortea en corner fra høyre.
    43'
    43'
    Frispark for Frosinone på egen banehalvdel.
    45'
    46'
    48'
    49'
    Nadir Zortea (Frosinone) løfter inn en corner fra høyre på Carlo Castellani.
    50'
    51'
    I Empoli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    52'
    Nadir Zortea (Frosinone) slår en corner fra høyre side på Carlo Castellani.
    53'
    Walid Cheddira (Frosinone) avanserer forover på Carlo Castellani. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    54'
    Spillerbytte - Empoli
    Inn: Youssef Maleh
    Ut: Alberto Grassi
    Empoli bytter ut Alberto Grassi med Youssef Maleh. Dette er det første byttet som Davide Nicola gjør i dagens kamp.
    55'
    Inn: Francesco Caputo
    Ut: Mbaye Niang
    Empoli bytter ut Mbaye Niang med Francesco Caputo.
    55'
    56'
    58'
    Daniele Doveri tildeler Frosinone en corner. Luca Mazzitelli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Kan Empoli utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    60'
    Emanuele Valeri
    Dommeren gir Emanuele Valeri (Frosinone) et gult kort.
    60'
    Skudd utenfor mål, Empoli
    63'
    68'
    Gult kort til Empoli
    Youssef Maleh
    Dommer Daniele Doveri viser Youssef Maleh (Empoli) det gule kortet.
    68'
    69'
    70'
    Frosinone angriper i Empoli, men blir avblåst for offside.
    71'
    Inn: Szymon Zurkowski
    Ut: Jacopo Fazzini
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Empoli. Inn kommer Szymon Zurkowski, mens Jacopo Fazzini tar plass på benken.
    71'
    Inn: Matteo Cancellieri
    Ut: Nicolo Cambiaghi
    Davide Nicola gjør dagens fjerde bytte i Empoli, når han tar ut Nicolo Cambiaghi og setter inn Matteo Cancellieri.
    71'
    72'
    Spillerbytte - Frosinone
    Inn: Kevin Bonifazi
    Ut: Simone Romagnoli
    Frosinone gjør sitt første bytte. Simone Romagnoli erstattes av Kevin Bonifazi.
    73'
    Inn: Marvin Cuni
    Ut: Walid Cheddira
    Walid Cheddira (Frosinone) erstattes av Marvin Cuni.
    73'
    Enzo Barrenechea
    Enzo Barrenechea (Frosinone) mottar sitt første gule kort for dagen på Carlo Castellani.
    74'
    Szymon Zurkowski
    Szymon Zurkowski (Empoli) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Frispark til Empoli på halvdelen til Frosinone.
    76'
    Luca Mazzitelli ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    Luca Mazzitelli ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Empoli.
    79'
    80'
    81'
    Inn: Liberato Cacace
    Ut: Giuseppe Pezzella
    Davide Nicola (Empoli) gjør sitt femte bytte for dagen. Liberato Cacace erstatter Giuseppe Pezzella.
    84'
    Inn: Francesco Gelli
    Ut: Marco Brescianini
    Bytte for Frosinone. Francesco Gelli kommer inn for Marco Brescianini på Carlo Castellani.
    85'
    Frosinone angriper i Empoli. Matias Soule avslutter på mål, men greier ikke å score.
    87'
    87'
    Empoli angriper, men Daniele Doveri blåser for offside.
    87'
    Francesco Gelli
    Sjanse! Frosinone avanserer forover, men Francesco Gelli avslutter utenfor.
    88'
    90'
    Inn: Arijon Ibrahimovic
    Ut: Matias Soule
    Frosinone gjør sitt fjerde bytte. Matias Soule erstattes av Arijon Ibrahimovic.
    90'+2
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til Frosinone like utenfor Empoli-området.