0-1
141
76
    Viktor Kovalenko
    Sjanse i Empoli! Viktor Kovalenko (Empoli) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Cagliari, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til Empoli like utenfor Cagliari Calcio-området.
    5'
    Skudd på mål, Empoli
    6'
    6'
    Frispark for Cagliari Calcio på egen banehalvdel.
    8'
    Empoli fosser fremover, men Antonio Rapuano blåser for offside på Carlo Castellani.
    9'
    Viktor Kovalenko (Empoli) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Carlo Castellani.
    12'
    Viktor Kovalenko er tilbake på banen igjen.
    13'
    Nahitan Nandez (Cagliari Calcio) slår en corner fra høyre side på Carlo Castellani.
    16'
    Gianluca Gaetano
    Målsjanse til Cagliari Calcio! Gianluca Gaetano treffer mål, men keeper redder.
    16'
    Empoli, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    17'
    17'
    17'
    17'
    Gult kort til Cagliari
    Gianluca Gaetano (Cagliari Calcio) pådrar seg et gult kort.
    17'
    Spillet på Carlo Castellani er stoppet midlertidig fordi Yerry Mina ligger nede.
    18'
    Yerry Mina er på beina igjen og fortsetter kampen på Carlo Castellani.
    20'
    Alessandro Deiola
    Alessandro Deiola (Cagliari Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    I Empoli slår Liberato Cacace en corner fra venstre.
    23'
    Cagliari Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til Empoli på egen banehalvdel.
    25'
    I Empoli har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til Cagliari Calcio.
    27'
    Frispark til Empoli på halvdelen til Cagliari Calcio.
    29'
    Dommer Antonio Rapuano venter med å sette i gang spillet fordi Zito ligger nede.
    31'
    Spillerbytte - Cagliari
    Inn: Gabriele Zappa
    Ut: Zito
    Zito, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Gabriele Zappa kommer inn for Cagliari Calcio.
    32'
    33'
    Mattia Destro
    Mattia Destro (Empoli) kommer til en målsjanse på Carlo Castellani, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Antonio Rapuano tildeler Cagliari Calcio en corner. Nahitan Nandez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Yerry Mina
    Cagliari Calcio angriper. Yerry Mina får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    Empoli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Gianluca Lapadula
    Gianluca Lapadula (Cagliari Calcio) kommer til avslutning på Carlo Castellani, men headingen blir reddet.
    44'
    44'
    Frispark for Empoli på egen banehalvdel.
    45'+1
    Matteo Cancellieri
    Målsjanse til Empoli! Matteo Cancellieri treffer mål, men keeper redder.
    46'
    46'
    48'
    49'
    VAR sjekker om det er straffe til Empoli
    52'
    Ingen straffe til Empoli
    53'
    Hjørnespark til Empoli
    53'
    57'
    Empoli angriper på Carlo Castellani, men Matteo Cancellieri header utenfor.
    57'
    57'
    Spillerbytte - Empoli
    Inn: Mbaye Niang
    Ut: Mattia Destro
    Empoli bytter ut Mattia Destro med Mbaye Niang.
    58'
    59'
    Det blir farlig! Frispark for Empoli er nær straffområde.
    60'
    62'
    Målet til Empoli sjekkes av VAR
    63'
    Empolis Sebastian Walukiewicz blåses av for offside på Carlo Castellani.
    64'
    Målet til Empoli blir annullert
    64'
    Frispark Cagliari Calcio.
    65'
    Antonio Rapuano signaliserer et frispark til Empoli.
    67'
    Skudd på mål, Cagliari
    69'
    69'
    Mål for Cagliari!
    Empoli 0 - 1 Cagliari
    Mål: Jakub Jankto
    Målgivende: Nahitan Nandez
    Mål! Jakub Jankto gir Cagliari Calcio en 0-1 ledelse. Flott spill fra Nahitan Nandez før målet.
    69'
    Inn: Jacopo Fazzini
    Ut: Matteo Cancellieri
    Davide Nicola (Empoli) gjør sitt andre bytte for dagen. Jacopo Fazzini erstatter Matteo Cancellieri.
    72'
    Inn: Emmanuel Gyasi
    Ut: Viktor Kovalenko
    Davide Nicola gjør dagens tredje bytte i Empoli, når han tar ut Viktor Kovalenko og setter inn Emmanuel Gyasi.
    72'
    Inn: Giuseppe Pezzella
    Ut: Liberato Cacace
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Empoli. Inn kommer Giuseppe Pezzella, mens Liberato Cacace tar plass på benken.
    72'
    Antonio Rapuano tildeler Empoli en corner. Razvan Marin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    I Empoli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    75'
    I Empoli slår Razvan Marin en corner fra høyre.
    76'
    Giuseppe Pezzella
    Målsjanse! Giuseppe Pezzella (Empoli) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Inn: Paulo Daniel Dentello Azzi
    Ut: Tommaso Augello
    Cagliari Calcio bytter ut Tommaso Augello med Paulo Daniel Dentello Azzi. Dette er det andre byttet som Claudio Ranieri gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Mateusz Wieteska
    Ut: Jakub Jankto
    Bytte for Cagliari Calcio. Mateusz Wieteska kommer inn for Jakub Jankto på Carlo Castellani.
    77'
    Frispark i en god posisjon for Empoli!
    79'
    Yerry Mina
    Yerry Mina (Cagliari Calcio) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    Inn: Alberto Cerri
    Ut: Sebastian Walukiewicz
    Bytte for Empoli. Alberto Cerri kommer inn for Sebastian Walukiewicz på Carlo Castellani.
    82'
    Razvan Marin (Empoli) løfter inn en corner fra høyre på Carlo Castellani.
    82'
    84'
    Simone Scuffet
    Simone Scuffet (Cagliari Calcio) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.