1-0
2-0

Jeremie Boga (Elfenbenskysten) slår en corner fra venstre side på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    3'
    Mål for Elfenbenskysten!
    Elfenbenskysten 1 - 0 Guinea-Bissau
    Mål: Seko Fofana
    Målgivende: Jean-Philippe Krasso
    Elfenbenskysten leder 1-0 etter en scoring av Seko Fofana. Jean-Philippe Krasso sto for den målgivende pasningen.
    4'
    Amin Mohamed Omar signaliserer et frispark til Elfenbenskysten på egen banehalvdel.
    6'
    Elfenbenskysten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Amin Mohamed Omar tildeler Elfenbenskysten en corner. Jeremie Boga sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Wilfried Stephane Singo
    Wilfried Stephane Singo (Elfenbenskysten) header utenfor.
    9'
    Frispark for Elfenbenskysten på egen banehalvdel.
    14'
    Dommer Amin Mohamed Omar ser at linjemannen løfter flagget, og Elfenbenskystens Jean-Philippe Krasso blåses av for offside.
    16'
    Jean-Philippe Krasso
    Jean-Philippe Krasso (Elfenbenskysten) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Guinea-Bissaus Fali Cande blåses av for offside på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    20'
    Guinea-Bissau må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Elfenbenskysten.
    21'
    Dommer Amin Mohamed Omar venter med å sette i gang spillet fordi Jonathan Bamba ligger nede.
    22'
    Spillet på Stade Olympique Alassane Ouattara er stoppet midlertidig fordi Moreto Cassama ligger nede.
    22'
    Moreto Cassama er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    24'
    Elfenbenskysten slipper å klare seg uten Jonathan Bamba som kommer tilbake på banen i Abidjan.
    24'
    Amin Mohamed Omar signaliserer et frispark til Guinea-Bissau på egen banehalvdel.
    28'
    Gult kort til Elfenbenskysten
    Evan N`Dicka
    Evan N`Dicka (Elfenbenskysten) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    29'
    Mama Balde
    Sjanse til Guinea-Bissau! Mama Balde er nær ved å score, men keeper redder.
    29'
    Elfenbenskysten, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mauro Rodrigues (Guinea-Bissau) vrir seg av smerte i gresset.
    31'
    Mauro Rodrigues er tilbake i kampen igjen.
    32'
    Amin Mohamed Omar signaliserer et frispark til Guinea-Bissau.
    33'
    Alfa Semedo
    Alfa Semedo (Guinea-Bissau) kommer til en målsjanse på Stade Olympique Alassane Ouattara, men klarer ikke å score.
    34'
    Seko Fofana
    Seko Fofana (Elfenbenskysten) fyrer av et skudd på Stade Olympique Alassane Ouattara – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    35'
    Elfenbenskysten angriper i Abidjan. Jean-Philippe Krasso fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Frispark til Elfenbenskysten på halvdelen til Guinea-Bissau.
    36'
    Elfenbenskysten fosser forover og Jean-Philippe Krasso fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    Guinea-Bissau, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    I Abidjan slår Jeremie Boga en corner fra venstre.
    38'
    Alfa Semedo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    38'
    Evan N`Dicka (Elfenbenskysten) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    38'
    Guinea-Bissau slipper å klare seg uten Alfa Semedo som kommer tilbake på banen igjen.
    40'
    Evan N`Dicka ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Abidjan.
    40'
    Jean-Philippe Krasso (Elfenbenskysten) kommer seg fri på Stade Olympique Alassane Ouattara, men avslutningen går utenfor.
    41'
    44'
    Gult kort til Guinea-Bissau
    Moreto Cassama
    Dommer Amin Mohamed Omar viser Moreto Cassama (Guinea-Bissau) det gule kortet.
    44'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Abidjan fordi Jean-Philippe Krasso får behandling for en skade på banen.
    45'
    Jean-Philippe Krasso er tilbake på banen igjen.
    45'
    I Abidjan har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Ibrahim Sangare
    Dommer Amin Mohamed Omar gir Ibrahim Sangare (Elfenbenskysten) et gult kort.
    45'+2
    Ibrahim Sangare vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+2
    Ibrahim Sangare er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+3
    Jeremie Boga (Elfenbenskysten) løfter inn en corner fra venstre på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    45'+4
    Spillerbytte - Elfenbenskysten
    Inn: Serge Aurier
    Ut: Wilfried Stephane Singo
    Jean-Louis Gasset gjør dagens første bytte i Abidjan, når han tar ut Wilfried Stephane Singo og setter inn Serge Aurier.
    46'
    Guinea-Bissau tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Fali Cande
    Målsjanse! Fali Cande (Guinea-Bissau) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Carlos Mane (Guinea-Bissau) slår en corner fra høyre side på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    51'
    Opa Sangante
    Opa Sangante (Guinea-Bissau) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Frispark Elfenbenskysten.
    52'
    53'
    Amin Mohamed Omar tildeler Elfenbenskysten en corner. Jeremie Boga sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    56'
    Elfenbenskysten 2 - 0 Guinea-Bissau
    Mål: Jean-Philippe Krasso
    Mål! Jean-Philippe Krasso gir Elfenbenskysten en komfortabel 2-0 ledelse.
    58'
    Inn: Nicolas Pepe
    Ut: Jonathan Bamba
    Jonathan Bamba (Elfenbenskysten) erstattes av Nicolas Pepe.
    61'
    Inn: Karim Konate
    Ut: Jean-Philippe Krasso
    Elfenbenskysten bytter ut Jean-Philippe Krasso med Karim Konate.
    61'
    62'
    66'
    67'
    Spillerbytte - Guinea-Bissau
    Inn: Franculino
    Ut: Carlos Mane
    Guinea-Bissau gjør sitt første bytte. Carlos Mane erstattes av Franculino.
    67'
    Inn: Carlos Mendes Gomes
    Ut: Moreto Cassama
    Bytte for Guinea-Bissau. Carlos Mendes Gomes kommer inn for Moreto Cassama på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    67'
    Franculino
    Guinea-Bissau angriper. Franculino får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    74'
    Inn: Ze Turbo
    Ut: Mauro Rodrigues
    Baciro Cande (Guinea-Bissau) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ze Turbo erstatter Mauro Rodrigues.
    75'
    Carlos Mendes Gomes (Guinea-Bissau) løfter inn en corner fra høyre på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    76'
    Franck Kessie
    Målsjanse til Elfenbenskysten! Franck Kessie treffer mål, men keeper redder.
    76'
    76'
    Inn: Willy Boly
    Ut: Ousmane Diomande
    Elfenbenskysten bytter ut Ousmane Diomande med Willy Boly. Dette er det fjerde byttet som Jean-Louis Gasset gjør i dagens kamp.
    77'
    I Abidjan slår Jeremie Boga en corner fra høyre.
    77'
    81'
    Serge Aurier ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    84'
    Serge Aurier kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    84'
    Inn: Dalcio
    Ut: Mama Balde
    Bytte for Guinea-Bissau. Dalcio kommer inn for Mama Balde på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    85'
    Ze Turbo
    Guinea-Bissau angriper på Stade Olympique Alassane Ouattara, men Ze Turbo header utenfor.
    85'
    Ze Turbo
    Sjanse! Guinea-Bissau avanserer forover, men Ze Turbo avslutter utenfor.
    87'
    87'
    Elfenbenskysten angriper i Abidjan, men blir avblåst for offside.
    88'
    Ze Turbo
    Guinea-Bissau avanserer forover i Abidjan. Ze Turbo avslutter, men treffer ikke mål.
    89'
    Inn: Idrissa Doumbia
    Ut: Ibrahim Sangare
    Jean-Louis Gasset (Elfenbenskysten) gjør sitt femte bytte for dagen. Idrissa Doumbia erstatter Ibrahim Sangare.
    90'
    Nicolas Pepe
    Elfenbenskysten angriper, men avslutningen til Nicolas Pepe går utenfor.
    90'+2
    Dalcio
    Guinea-Bissau fosser forover og Dalcio fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.