Mål for RCD Espanyol!
    Elche CF 0 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Javi Puado
    Målgivende: Martin Braithwaite
    Mål! Javi Puado gir RCD Espanyol ledelsen 0-1 i Elche. Det er en fin assist fra Martin Braithwaite.
    2'
    Elche tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til Elche på egen banehalvdel.
    5'
    Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau (Elche) slår en corner fra venstre side på Estadio Martínez Valero.
    5'
    I Elche slår Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau en corner fra venstre.
    7'
    Mario Gaspar
    Målsjanse! Mario Gaspar (Elche) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    7'
    Alvaro Moreno Aragon tildeler RCD Espanyol en corner. Pol Lozano sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Javi Puado
    Javi Puado (RCD Espanyol) kommer seg fri på Estadio Martínez Valero, men avslutningen går utenfor.
    10'
    11'
    Mål for Elche CF!
    Elche CF 1 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Mourad El Ghezouani
    Mourad El Ghezouani scorer og utligningen er et faktum på Estadio Martínez Valero. 1-1.
    12'
    14'
    16'
    17'
    RCD Espanyol må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Elche.
    19'
    Hjørnespark til RCD Espanyol
    21'
    RCD Espanyol angriper, men blir avblåst for offside.
    23'
    Gult kort til RCD Espanyol
    Sergi Gomez
    Sergi Gomez (RCD Espanyol) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    24'
    Nicolas Federico Castro
    Nicolas Federico Castro (Elche) kommer til en målsjanse på Estadio Martínez Valero, men klarer ikke å score.
    24'
    Det blir farlig! Frispark for Elche er nær straffområde.
    26'
    Elche angriper. Nicolas Federico Castro får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Hjørnespark til Elche CF
    27'
    I Elche har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Frispark Elche.
    31'
    Gult kort til Elche CF
    Pedro Bigas
    Pedro Bigas (Elche) pådrar seg et gult kort.
    32'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Skudd på mål, Elche CF
    33'
    33'
    33'
    Målet til Elche CF sjekkes av VAR
    34'
    Målet til Elche CF blir annullert
    35'
    37'
    Pol Lozano
    Pol Lozano (RCD Espanyol) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    37'
    Frispark til Elche på halvdelen til RCD Espanyol.
    37'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    40'
    42'
    42'
    Tete Morente
    Sjanse til Elche! Tete Morente er nær ved å score, men keeper redder.
    44'
    44'
    44'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    45'
    46'
    49'
    Elche fosser fremover, men Alvaro Moreno Aragon blåser for offside på Estadio Martínez Valero.
    49'
    52'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Pol Lozano (RCD Espanyol) vrir seg av smerte i gresset.
    53'
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Pere Milla
    Ut: Pol Lozano
    Jose Manuel Gonzalez Alvarez (RCD Espanyol) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Pere Milla erstatter Pol Lozano som sannsynligvis er skadet.
    54'
    Alvaro Moreno Aragon signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    56'
    Spillerbytte - Elche CF
    Inn: Oscar Plano
    Ut: Sergio Bermejo
    Sergio Bermejo (Elche) erstattes av Oscar Plano.
    56'
    Kan RCD Espanyol utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    62'
    John Nwankwo Donald
    Dommeren gir John Nwankwo Donald (Elche) et gult kort.
    62'
    64'
    65'
    Inn: Gaston Valles
    Ut: Jofre Carreras
    RCD Espanyol bytter ut Jofre Carreras med Gaston Valles.
    66'
    67'
    Elche CF 1 - 2 RCD Espanyol
    Mål: Martin Braithwaite
    Målgivende: Omar El Hilali
    Martin Braithwaite header ballen i mål og RCD Espanyol leder dermed 1-2. Omar El Hilali var nest sist på ballen.
    71'
    73'
    74'
    Inn: Aleix Febas
    Ut: Mario Gaspar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Elche. Inn kommer Aleix Febas, mens Mario Gaspar tar plass på benken.
    75'
    76'
    Omar El Hilali
    Dommeren gir Omar El Hilali (RCD Espanyol) et gult kort.
    76'
    77'
    80'
    Jose Gragera
    Jose Gragera (RCD Espanyol) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    Elche CF 2 - 2 RCD Espanyol
    Mål: John Nwankwo Donald
    Målgivende: Nicolas Federico Castro
    Mål! Elche utligner på Estadio Martínez Valero. Målscorer: John Nwankwo Donald. Flott spill fra Nicolas Federico Castro før målet.
    81'
    83'
    Inn: Diego Gonzalez
    Ut: Nicolas Federico Castro
    Bytte for Elche. Diego Gonzalez kommer inn for Nicolas Federico Castro på Estadio Martínez Valero.
    83'
    Inn: Arnau Puigmal
    Ut: Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau
    Sebastian Beccacece (Elche) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Arnau Puigmal erstatter Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau.
    83'
    87'
    En av Elches spillere blir avblåst for offside på Estadio Martínez Valero.
    87'
    Inn: Victor Ruiz
    Ut: Alvaro Aguado
    RCD Espanyol bytter ut Alvaro Aguado med Victor Ruiz. Dette er det tredje byttet som Jose Manuel Gonzalez Alvarez gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Keidi Bare
    Ut: Javi Puado
    Jose Manuel Gonzalez Alvarez gjør dagens fjerde bytte i Elche, når han tar ut Javi Puado og setter inn Keidi Bare.
    87'
    Frispark RCD Espanyol.
    90'
    Brian Olivan (RCD Espanyol) slår en corner fra høyre side på Estadio Martínez Valero.