Dagens dommer, Pablo Gonzalez Fuertes, blåser i gang kampen.
    Frispark til Deportivo Alaves på halvdelen til Elche CF.
    Gult kort til Deportivo Alaves
    Edgar Mendez
    Edgar Mendez (Deportivo Alaves) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    2'
    Pablo Gonzalez Fuertes signaliserer et frispark til Elche CF på egen banehalvdel.
    2'
    Deportivo Alaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for Elche CF på egen banehalvdel.
    4'
    Pablo Gonzalez Fuertes tildeler Deportivo Alaves en corner. Luis Rioja sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    7'
    Pablo Gonzalez Fuertes signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    8'
    Lucas Boye
    Sjanse til Elche CF! Lucas Boye er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    I Elche slår Pablo Piatti en corner fra høyre.
    11'
    Gult kort til Elche CF
    Omenuke Mfulu
    Dommer Pablo Gonzalez Fuertes gir Omenuke Mfulu (Elche CF) et gult kort.
    13'
    Pablo Gonzalez Fuertes signaliserer et frispark til Deportivo Alaves.
    17'
    Elche CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    21'
    Luis Rioja
    Deportivo Alaves avanserer forover og Luis Rioja får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    22'
    Deportivo Alaves angriper, men avslutningen til Edgar Mendez går utenfor.
    22'
    Luis Rioja (Deportivo Alaves) slår en corner fra venstre side på Estadio Martínez Valero.
    23'
    Målsjanse på Estadio Martínez Valero! Omenuke Mfulu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    25'
    26'
    Frispark for Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    28'
    I Elche har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    En av Deportivo Alavess spillere blir avblåst for offside.
    30'
    32'
    Florian Lejeune ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    33'
    Frispark Elche CF.
    34'
    Florian Lejeune er på beina igjen og fortsetter kampen.
    34'
    Guido Carrillo
    Elche CF avanserer forover på Estadio Martínez Valero og Guido Carrillo kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Deportivo Alaves.
    37'
    37'
    38'
    Luis Rioja (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Martínez Valero.
    40'
    Edgar Mendez (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Martínez Valero.
    40'
    Mål for Deportivo Alaves!
    Elche CF 0 - 1 Deportivo Alaves
    Mål: Joselu
    Målgivende: Luis Rioja
    Mål! Joselu gir Deportivo Alaves en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Luis Rioja.
    40'
    Fidel (Elche CF) slår en corner fra venstre side på Estadio Martínez Valero.
    42'
    Ivan Marcone
    Elche CF angriper på Estadio Martínez Valero, men Ivan Marcone header utenfor.
    42'
    Pablo Gonzalez Fuertes signaliserer et frispark til Elche CF.
    45'+1
    I Elche slår Fidel en corner fra venstre.
    45'+1
    48'
    Diego Gonzalez
    Diego Gonzalez (Elche CF) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    Elche CF 0 - 2 Deportivo Alaves
    Mål: Luis Rioja
    Målgivende: Joselu
    Mål! Luis Rioja øker Deportivo Alavess ledelse til 0-2 på Estadio Martínez Valero. Joselu sto for den målgivende pasningen.
    54'
    Spillerbytte - Elche CF
    Inn: Pablo Piatti
    Ut: Josan
    Elche CF bytter ut Josan med Pablo Piatti.
    57'
    Inn: Victor Rodriguez
    Ut: Omenuke Mfulu
    Omenuke Mfulu (Elche CF) erstattes av Victor Rodriguez.
    57'
    Lucas Boye
    Elche CF avanserer forover og Lucas Boye kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    58'
    58'
    Inn: Pere Milla
    Ut: Josema
    Elche CF bytter ut Josema med Pere Milla. Dette er det tredje byttet som Fran Escriba gjør i dagens kamp.
    59'
    Pablo Gonzalez Fuertes tildeler Elche CF en corner. Pablo Piatti sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Edgar Mendez (Deportivo Alaves) kommer til en målsjanse på Estadio Martínez Valero, men klarer ikke å score.
    60'
    64'
    Deportivo Alaves angriper, men blir avblåst for offside.
    65'
    Alberto Rodriguez
    Alberto Rodriguez fra Deportivo Alaves er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    67'
    68'
    En av Deportivo Alavess spillere går i offside.
    68'
    På Estadio Martínez Valero fyrer Edgar Mendez (Deportivo Alaves) av et skudd - i stolpen!
    71'
    Pablo Piatti (Elche CF) slår en corner fra høyre side på Estadio Martínez Valero.
    71'
    Pablo Piatti
    Elche CF angriper i Elche. Pablo Piatti fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    74'
    Hjørnespark til Deportivo Alaves
    78'
    78'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Facundo Pellistri
    Ut: Edgar Mendez
    Javier Calleja (Deportivo Alaves) gjør sitt første bytte for dagen. Facundo Pellistri erstatter Edgar Mendez.
    78'
    Inn: Jota
    Ut: Luis Rioja
    Deportivo Alaves gjør sitt andre bytte. Luis Rioja erstattes av Jota.
    79'
    Inn: Nino
    Ut: Ivan Marcone
    Fran Escriba gjør dagens fjerde bytte i Elche, når han tar ut Ivan Marcone og setter inn Nino.
    79'
    79'
    Joselu
    Deportivo Alaves angriper og Joselu får avsluttet. Headingen treffer ikke Elche CF-målet.
    79'
    80'
    Frispark til Elche CF på halvdelen til Deportivo Alaves.
    82'
    Pablo Gonzalez Fuertes tildeler Elche CF en corner. Fidel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    83'
    Inn: Ximo Navarro
    Ut: Pere Pons
    Bytte for Deportivo Alaves. Ximo Navarro kommer inn for Pere Pons på Estadio Martínez Valero.
    84'
    84'
    Tomas Pina
    Tomas Pina (Deportivo Alaves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    85'
    86'
    86'
    I Elche har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    88'
    Skudd utenfor mål, Elche CF
    88'
    89'
    90'
    Inn: Deyverson
    Ut: Joselu
    Deportivo Alaves bytter ut Joselu med Deyverson. Dette er det fjerde byttet som Javier Calleja gjør i dagens kamp.
    90'+1
    90'+2
    Frispark Deportivo Alaves.
    90'+2
    Deyverson
    Deyverson fra Deportivo Alaves har fått et gult kort etter kampen har blitt avsluttet.
    91'
    Paulo Gazzaniga
    Paulo Gazzaniga fra Elche CF har fått et gult kort etter kampen har blitt avsluttet.