445
1 441
    Frispark for FC Barcelona på egen banehalvdel.
    1'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez tildeler FC Barcelona en corner. Dani Alves sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    FC Barcelona tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    En av Elche CFs spillere blir avblåst for offside på Estadio Martínez Valero.
    5'
    Raúl Guti
    Sjanse! Elche CF avanserer forover, men Raúl Guti avslutter utenfor.
    7'
    Ousmane Dembele
    FC Barcelona avanserer forover i Elche. Ousmane Dembele avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Pierre-Emerick Aubameyang
    Pierre-Emerick Aubameyang (FC Barcelona) kommer seg fri på Estadio Martínez Valero, men avslutningen går utenfor.
    13'
    Hjørnespark til Elche CF
    16'
    Frispark FC Barcelona.
    17'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Elche CF på egen banehalvdel.
    19'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til FC Barcelona på egen banehalvdel.
    21'
    Jordi Alba
    Målsjanse på Estadio Martínez Valero! Jordi Alba fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    22'
    Elche CF, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Gerard Pique ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    26'
    Gerard Pique kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Martínez Valero.
    26'
    Sjanse i Elche! Ousmane Dembele (FC Barcelona) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    27'
    27'
    Pierre-Emerick Aubameyang (FC Barcelona) kommer til en målsjanse på Estadio Martínez Valero, men klarer ikke å score.
    28'
    En av Elche CFs spillere blir avblåst for offside.
    29'
    30'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Johan Mojica (Elche CF) vrir seg av smerte i gresset.
    31'
    Elche CF slipper å klare seg uten Johan Mojica som kommer tilbake på banen igjen.
    31'
    Elche CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Dani Alves (FC Barcelona) slår en corner fra venstre side på Estadio Martínez Valero.
    35'
    FC Barcelona angriper, men Alejandro Jose Hernandez Hernandez blåser for offside.
    35'
    Pere Milla
    Elche CF angriper i Elche. Pere Milla fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Tete Morente
    Elche CF avanserer forover i Elche. Tete Morente avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Frenkie De Jong
    FC Barcelona angriper. Frenkie De Jong får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    38'
    38'
    Dani Alves (FC Barcelona) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Martínez Valero.
    39'
    Gerard Pique
    Gerard Pique (FC Barcelona) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    39'
    39'
    Frisparket tildelt FC Barcelona er farlig nær Elche CFs målområde.
    40'
    Pedri
    Pedri (FC Barcelona) kommer seg fri på Estadio Martínez Valero, men avslutningen går utenfor.
    41'
    Frispark til Elche CF på halvdelen til FC Barcelona.
    42'
    Ronald Araujo
    FC Barcelona angriper i Elche. Ronald Araujo fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Mål for Elche CF!
    Elche CF 1 - 0 Barcelona
    Mål: Fidel
    Fidel setter ballen i nettet og Elche CF leder nå 1-0.
    44'
    Spillerbytte - Barcelona
    Inn: Ferran Torres
    Ut: Gavi
    FC Barcelona gjør sitt første bytte. Gavi erstattes av Ferran Torres.
    46'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Elche CF like utenfor FC Barcelona-området.
    49'
    Gult kort til Barcelona
    Ronald Araujo (FC Barcelona) får et gult kort av dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez.
    49'
    Det blir farlig! Frispark for FC Barcelona er nær straffområde.
    51'
    Ferran Torres
    Ferran Torres (FC Barcelona) kommer til en målsjanse på Estadio Martínez Valero, men klarer ikke å score.
    52'
    Dani Alves (FC Barcelona) slår en corner fra høyre side på Estadio Martínez Valero.
    55'
    I Elche har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    Gult kort til Elche CF
    Antonio Barragan
    Antonio Barragan (Elche CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    56'
    Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez viser Ousmane Dembele (FC Barcelona) det gule kortet.
    58'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Elche CF.
    58'
    Mål for Barcelona!
    Elche CF 1 - 1 Barcelona
    Mål: Ferran Torres
    Målgivende: Jordi Alba
    Mål! Ferran Torres utligner til 1-1. Jordi Alba sto for den målgivende pasningen.
    60'
    Ferran Torres (FC Barcelona) kommer seg fri på Estadio Martínez Valero, men avslutningen går utenfor.
    62'
    Pere Milla
    Pere Milla (Elche CF) avanserer forover på Estadio Martínez Valero. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    64'
    Barcelona, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    64'
    Spillerbytte - Elche CF
    Inn: Ezequiel Ponce
    Ut: Tete Morente
    Elche CF bytter ut Tete Morente med Ezequiel Ponce. Dette er det første byttet som Francisco gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Guido Carrillo
    Ut: Lucas Boye
    Lucas Boye (Elche CF) erstattes av Guido Carrillo.
    65'
    67'
    Ezequiel Ponce
    Ezequiel Ponce (Elche CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Martínez Valero.
    67'
    Inn: Nicolas Gonzalez
    Ut: Frenkie De Jong
    Xavi (FC Barcelona) gjør sitt andre bytte for dagen. Nicolas Gonzalez erstatter Frenkie De Jong.
    68'
    Elche CF angriper på Estadio Martínez Valero, men Ezequiel Ponce header utenfor.
    70'
    Dani Alves
    Dommeren gir Dani Alves (FC Barcelona) et gult kort.
    71'
    Frispark for Elche CF på egen banehalvdel.
    72'
    Nicolas Gonzalez
    Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez gir Nicolas Gonzalez (FC Barcelona) et gult kort.
    73'
    73'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez tildeler FC Barcelona en corner. Dani Alves sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Inn: Memphis Depay
    Ut: Pierre-Emerick Aubameyang
    Bytte for FC Barcelona. Memphis Depay kommer inn for Pierre-Emerick Aubameyang på Estadio Martínez Valero.
    75'
    Inn: Adama Traore
    Ut: Ousmane Dembele
    FC Barcelona bytter ut Ousmane Dembele med Adama Traore.
    75'
    Sjanse til FC Barcelona! Ferran Torres er nær ved å score, men keeper redder.
    76'
    76'
    FC Barcelona fosser forover og Ferran Torres fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    76'
    76'
    78'
    Inn: Josan
    Ut: Fidel
    Francisco gjør dagens tredje bytte i Elche, når han tar ut Fidel og setter inn Josan.
    78'
    Inn: Ivan Marcone
    Ut: Raúl Guti
    Francisco (Elche CF) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ivan Marcone erstatter Raúl Guti.
    78'
    Skudd utenfor mål, Elche CF
    80'
    FC Barcelona angriper i Elche. Ferran Torres fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez viser Gerard Pique (FC Barcelona) det gule kortet.
    82'
    VAR sjekker om det er straffe til Barcelona
    82'
    Dommeren dømmer straffe til Barcelona
    83'
    FC Barcelona har fått straffespark på Estadio Martínez Valero!
    83'
    Barcelona scorer på straffe!
    Elche CF 1 - 2 Barcelona
    Mål: Memphis Depay
    Mål! Memphis Depay gir FC Barcelona ledelsen 1-2 på Estadio Martínez Valero. Målet kom på et straffespark.
    84'
    Inn: Sergino Dest
    Ut: Dani Alves
    FC Barcelona bytter ut Dani Alves med Sergino Dest. Dette er det femte byttet som Xavi gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Kike Perez
    Ut: Omar Mascarell
    Francisco gjør dagens femte bytte i Elche, når han tar ut Omar Mascarell og setter inn Kike Perez.
    86'
    86'
    VAR sjekker om det er straffe til Elche CF
    87'
    Ingen straffe til Elche CF
    87'
    87'
    Rødt kort til Elche CF
    Javier Pastore
    Utvisning! Elche CFs Javier Pastore får rødt kort og sendes av banen.
    89'
    FC Barcelona angriper i Elche, men blir avblåst for offside.
    90'
    Adama Traore
    Målsjanse til FC Barcelona! Adama Traore treffer mål, men keeper redder.
    90'+2
    90'+2
    Hjørnespark til Barcelona
    90'+2
    En av FC Barcelonas spillere går i offside.
    90'+3
    Josan
    Elche CF angriper i Elche. Josan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+3
    90'+3
    90'+5
    Elche CF fosser fremover, men Alejandro Jose Hernandez Hernandez blåser for offside på Estadio Martínez Valero.
    90'+5
    90'+6
    Memphis Depay
    Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez gir Memphis Depay (FC Barcelona) et gult kort.