Frispark for Ekvatorial-Guinea på egen banehalvdel.
    I Abidjan slår Aguibou Camara en corner fra venstre.
    Omar Abdulkadir Artan signaliserer et frispark til Guinea på egen banehalvdel.
    Omar Abdulkadir Artan signaliserer et frispark til Guinea.
    14'
    Frispark til Ekvatorial-Guinea på halvdelen til Guinea.
    17'
    Offside! Emilio Nsue Lopez blir vinket av og Ekvatorial-Guinea må dermed bygge opp et nytt angrep.
    20'
    Ekvatorial-Guinea tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    23'
    Frispark for Guinea på egen banehalvdel.
    24'
    Omar Abdulkadir Artan tildeler Ekvatorial-Guinea en corner. Pablo Ganet Comitre sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Frispark Ekvatorial-Guinea.
    36'
    Omar Abdulkadir Artan signaliserer et frispark til Ekvatorial-Guinea.
    37'
    Guinea tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    39'
    40'
    41'
    Gult kort til Guinea
    Julian Jeanvier
    Julian Jeanvier (Guinea) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    41'
    Morgan Guilavogui
    Guinea angriper, men avslutningen til Morgan Guilavogui går utenfor.
    44'
    Det blir farlig! Frispark for Guinea er nær straffområde.
    45'+1
    Omar Abdulkadir Artan signaliserer et frispark til Ekvatorial-Guinea på egen banehalvdel.
    45'+3
    45'+3
    45'+4
    Emilio Nsue Lopez
    Ekvatorial-Guinea angriper i Abidjan. Emilio Nsue Lopez fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Morgan Guilavogui (Guinea) kommer seg fri på Stade Olympique Alassane Ouattara, men avslutningen går utenfor.
    50'
    52'
    En av Guineas spillere blir avblåst for offside på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    53'
    Ekvatorial-Guinea må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Guinea.
    53'
    Rødt kort til Ekvatorial-Guinea
    Federico Bikoro
    Ekvatorial-Guinea må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Omar Abdulkadir Artan viser Federico Bikoro det røde kortet.
    55'
    Frispark Guinea.
    58'
    59'
    Spillerbytte - Guinea
    Inn: Sehrou Guirassy
    Ut: Morgan Guilavogui
    Kaba Diawara (Guinea) gjør sitt første bytte for dagen. Sehrou Guirassy erstatter Morgan Guilavogui.
    60'
    62'
    Frispark i en god posisjon for Ekvatorial-Guinea!
    62'
    VAR sjekker om det er straffe til Ekvatorial-Guinea
    65'
    Straffe til Ekvatorial-Guinea
    67'
    Dommeren dømmer straffe til Ekvatorial-Guinea
    68'
    Omar Abdulkadir Artan tildeler Ekvatorial-Guinea et straffespark på Stade Olympique Alassane Ouattara. Emilio Nsue Lopez går fram ...og bommer!
    69'
    70'
    Pablo Ganet Comitre (Ekvatorial-Guinea) løfter inn en corner fra høyre på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    73'
    74'
    Inn: Naby Keita
    Ut: Mory Konate
    Mory Konate (Guinea) erstattes av Naby Keita.
    79'
    Inn: Francois Kamano
    Ut: Sekou Sylla
    Guinea gjør sitt tredje bytte. Sekou Sylla erstattes av Francois Kamano.
    79'
    Frispark til Guinea på halvdelen til Ekvatorial-Guinea.
    80'
    Sehrou Guirassy
    Sehrou Guirassy (Guinea) header ballen mot mål, men Ekvatorial-Guinea klarerer.
    82'
    Ekvatorial-Guinea, prøver et skudd, men det reddes
    82'
    Aguibou Camara (Guinea) slår en corner fra høyre side på Stade Olympique Alassane Ouattara.
    83'
    Skudd utenfor mål, Guinea
    83'
    Spillerbytte - Ekvatorial-Guinea
    Inn: Luis Nlavo
    Ut: Jannick Buyla
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ekvatorial-Guinea. Inn kommer Luis Nlavo, mens Jannick Buyla tar plass på benken.
    85'
    Ibrahim Diakite
    Målsjanse til Guinea! Ibrahim Diakite treffer mål, men keeper redder.
    86'
    86'
    Spillet på Stade Olympique Alassane Ouattara er stoppet midlertidig fordi Ibrahim Diakite ligger nede.
    87'
    Ibrahim Diakite ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Abidjan.
    88'
    Francois Kamano
    Guinea fosser forover og Francois Kamano fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    88'
    88'
    89'
    Frisparket tildelt Ekvatorial-Guinea er farlig nær Guineas målområde.
    89'
    90'+3
    90'+5
    Mål for Guinea!
    Ekvatorial-Guinea 0 - 1 Guinea
    Mål: Mohamed Bayo
    Målgivende: Ibrahim Diakite
    Mål! Guinea tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Mohamed Bayo. Flott spill fra Ibrahim Diakite før målet.