6'
    Frispark til Werder Bremen på halvdelen til Eintracht Frankfurt.
    10'
    Romano Schmid
    Romano Schmid (Werder Bremen) avanserer forover på Deutsche Bank Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    Eintracht Frankfurt, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    En av Werder Bremens spillere blir avblåst for offside på Deutsche Bank Park.
    12'
    Sjanse! Werder Bremen avanserer forover, men Romano Schmid avslutter utenfor.
    13'
    Eintracht Frankfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark Eintracht Frankfurt.
    17'
    Omar Marmoush
    Eintracht Frankfurt fosser forover og Omar Marmoush fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    Werder Bremen, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Frispark for Werder Bremen på egen banehalvdel.
    18'
    Eintracht Frankfurt fosser fremover, men Robert Hartmann blåser for offside på Deutsche Bank Park.
    21'
    Gult kort til Eintracht Frankfurt
    Dommer Robert Hartmann viser Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt) det gule kortet.
    23'
    I Frankfurt har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Jens Stage
    Sjanse til Werder Bremen! Jens Stage er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    25'
    I Frankfurt slår Fares Chaibi en corner fra høyre.
    28'
    Tuta
    Tuta (Frankfurt) kommer till avslut men nickar utanför.
    28'
    Dommer Robert Hartmann venter med å sette i gang spillet fordi Tuta ligger nede.
    29'
    Spillet på Deutsche Bank Park er stoppet midlertidig fordi Amos Pieper ligger nede.
    29'
    Eintracht Frankfurt slipper å klare seg uten Tuta som kommer tilbake på banen igjen.
    30'
    Werder Bremen slipper å klare seg uten Amos Pieper som kommer tilbake på banen i Frankfurt.
    30'
    Eric Ebimbe
    Målsjanse! Eric Ebimbe (Eintracht Frankfurt) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Fares Chaibi (Eintracht Frankfurt) slår en corner fra høyre side på Deutsche Bank Park.
    35'
    Werder Bremen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Eintracht Frankfurt.
    36'
    En av Werder Bremens spillere går i offside.
    39'
    En av Eintracht Frankfurts spillere blir avblåst for offside.
    41'
    Eintracht Frankfurt angriper i Frankfurt. Omar Marmoush avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    42'
    Eric Ebimbe
    Eric Ebimbe får gult kort og må stå over en kamp for Eintracht Frankfurt!
    44'
    Fares Chaibi (Eintracht Frankfurt) løfter inn en corner fra høyre på Deutsche Bank Park.
    44'
    Tuta
    Tuta (Eintracht Frankfurt) kommer til avslutning på Deutsche Bank Park, men headingen blir reddet.
    44'
    44'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til Werder Bremen.
    45'
    Amos Pieper
    I Frankfurt får Amos Pieper (Werder Bremen) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    45'
    45'
    I Frankfurt har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+2
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til Werder Bremen på egen banehalvdel.
    45'+3
    Frispark til Eintracht Frankfurt på halvdelen til Werder Bremen.
    48'
    Robin Koch
    Robin Koch (Eintracht Frankfurt) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Amos Pieper (Werder Bremen) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Deutsche Bank Park.
    50'
    Spillerbytte - Werder Bremen
    Inn: Julian Malatini
    Ut: Amos Pieper
    Ole Werner (Werder Bremen) tar ut Amos Pieper som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Julian Malatini.
    51'
    53'
    53'
    Leonardo Bittencourt
    Werder Bremen angriper. Leonardo Bittencourt får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    55'
    55'
    Frispark for Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    56'
    Spillerbytte - Eintracht Frankfurt
    Inn: Jean Matteo Bahoya
    Ut: Eric Ebimbe
    Dino Toppmoller gjør dagens første bytte i Frankfurt, når han tar ut Eric Ebimbe og setter inn Jean Matteo Bahoya.
    57'
    Ansgar Knauff
    Eintracht Frankfurt angriper, men avslutningen til Ansgar Knauff går utenfor.
    57'
    Mario Gotze
    Mario Gotze (Eintracht Frankfurt) header utenfor.
    58'
    59'
    Frispark Werder Bremen.
    61'
    Mål for Werder Bremen!
    Eintracht Frankfurt 0 - 1 Werder Bremen
    Mål: Milos Veljkovic
    Mål! Milos Veljkovic gir Werder Bremen ledelsen 0-1 i Frankfurt.
    62'
    Inn: Niels Nkounkou
    Ut: Philipp Max
    Philipp Max (Eintracht Frankfurt) erstattes av Niels Nkounkou.
    65'
    Inn: Hugo Larsson
    Ut: Pharrel Nnamdi Collins
    Dino Toppmoller (Eintracht Frankfurt) gjør sitt tredje bytte for dagen. Hugo Larsson erstatter Pharrel Nnamdi Collins.
    65'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    67'
    68'
    Gult kort til Werder Bremen
    Marco Friedl
    Marco Friedl (Werder Bremen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt.
    69'
    Robert Hartmann tildeler Eintracht Frankfurt en corner. Fares Chaibi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    70'
    Robin Koch
    Eintracht Frankfurt avanserer forover på Deutsche Bank Park og Robin Koch kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Werder Bremen.
    70'
    70'
    Mitchell Weiser
    Målsjanse på Deutsche Bank Park! Mitchell Weiser fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    71'
    71'
    Rødt kort til Werder Bremen
    Jens Stage
    Rødt kort! Jens Stage (Werder Bremen) blir utvist.
    73'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    73'
    Rødt kort!
    Spilleren på Werder Bremen får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    73'
    75'
    Mål for Eintracht Frankfurt!
    Eintracht Frankfurt 1 - 1 Werder Bremen
    Mål: Tuta
    Målgivende: William Joel Pacho Tenorio
    Mål! Eintracht Frankfurt utligner til 1-1 etter en heading av Tuta i Frankfurt. William Joel Pacho Tenorio var nest sist på ballen.
    76'
    Marvin Ducksch
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) får et gult kort av dommer Robert Hartmann.
    77'
    Eintracht Frankfurt angriper. Ansgar Knauff får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Robert Hartmann tildeler Eintracht Frankfurt en corner. Fares Chaibi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    Skudd utenfor mål, Eintracht Frankfurt
    80'
    Inn: Nick Woltemade
    Ut: Marvin Ducksch
    Werder Bremen gjør sitt andre bytte. Marvin Ducksch erstattes av Nick Woltemade.
    81'
    Tuta
    Tuta (Eintracht Frankfurt) pådrar seg et gult kort.
    83'
    Inn: Timothy Chandler
    Ut: Ansgar Knauff
    Eintracht Frankfurt bytter ut Ansgar Knauff med Timothy Chandler.
    84'
    Inn: Ignacio Ferri Julia
    Ut: Fares Chaibi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Eintracht Frankfurt. Inn kommer Ignacio Ferri Julia, mens Fares Chaibi tar plass på benken.
    84'
    Niels Nkounkou
    Sjanse! Eintracht Frankfurt avanserer forover, men Niels Nkounkou avslutter utenfor.
    84'
    William Joel Pacho Tenorio
    Eintracht Frankfurt angriper, men avslutningen til William Joel Pacho Tenorio går utenfor.
    85'
    Werder Bremen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    88'
    Rødt kort til Eintracht Frankfurt
    Tuta
    Rødt kort! Tuta (Eintracht Frankfurt) sendes i dusjen av dommer Robert Hartmann.
    89'
    Inn: Olivier Deman
    Ut: Felix Agu
    Werder Bremen bytter ut Felix Agu med Olivier Deman.
    89'
    Inn: Christian Gross
    Ut: Leonardo Bittencourt
    Leonardo Bittencourt (Werder Bremen) erstattes av Christian Gross.
    89'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt like utenfor Werder Bremen-området.
    90'
    Hjørnespark til Eintracht Frankfurt
    90'+1
    90'+4
    Mario Gotze (Eintracht Frankfurt) løfter inn en corner fra venstre på Deutsche Bank Park.