90
66

Fløyta har gått for å starte kampen.
    Mario Gotze (Eintracht Frankfurt) slår en corner fra venstre side på Deutsche Bank Park.
    3'
    Yorbe Vertessen
    Målsjanse! Yorbe Vertessen (Union Berlin) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    4'
    Mikkel Kaufmann
    Union Berlin angriper i Frankfurt. Mikkel Kaufmann fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt.
    6'
    I Frankfurt har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Brenden Aaronson
    Union Berlin avanserer forover i Frankfurt. Brenden Aaronson avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    12'
    Union Berlin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark Union Berlin.
    14'
    Frispark til Union Berlin på halvdelen til Eintracht Frankfurt.
    15'
    Union Berlin fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    15'
    Frispark for Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    17'
    En av Eintracht Frankfurts spillere blir avblåst for offside på Deutsche Bank Park.
    22'
    Gult kort til Eintracht Frankfurt
    Hugo Ekitike
    Hugo Ekitike (Eintracht Frankfurt) mottar sitt første gule kort for dagen på Deutsche Bank Park.
    24'
    Union Berlin fosser fremover, men Marco Fritz blåser for offside på Deutsche Bank Park.
    27'
    Brenden Aaronson (Union Berlin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    I Frankfurt slår Omar Marmoush en corner fra høyre.
    31'
    Det blir farlig! Frispark for Eintracht Frankfurt er nær straffområde.
    31'
    Omar Marmoush
    Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt) kommer til en målsjanse på Deutsche Bank Park, men klarer ikke å score.
    33'
    33'
    I Frankfurt har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Niels Nkounkou
    Niels Nkounkou (Eintracht Frankfurt) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    38'
    Sjanse! Eintracht Frankfurt avanserer forover, men Niels Nkounkou avslutter utenfor.
    41'
    Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt) løfter inn en corner fra høyre på Deutsche Bank Park.
    44'
    Union Berlin angriper i Frankfurt, men blir avblåst for offside.
    45'
    Spillerbytte - Eintracht Frankfurt
    Inn: Philipp Max
    Ut: Niels Nkounkou
    Dino Toppmoller gjør dagens første bytte i Frankfurt, når han tar ut Niels Nkounkou og setter inn Philipp Max.
    46'
    Mikkel Kaufmann (Union Berlin) kommer seg fri på Deutsche Bank Park, men avslutningen går utenfor.
    48'
    Frispark for Union Berlin på egen banehalvdel.
    49'
    Eintracht Frankfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Spillet på Deutsche Bank Park er stoppet midlertidig fordi Kevin Trapp ligger nede.
    51'
    Eintracht Frankfurt slipper å klare seg uten Kevin Trapp som kommer tilbake på banen igjen.
    53'
    Frispark Eintracht Frankfurt.
    57'
    Skudd på mål, Eintracht Frankfurt
    58'
    Union Berlin, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Eintracht Frankfurt angriper. Omar Marmoush får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    Marco Fritz tildeler Eintracht Frankfurt en corner. Omar Marmoush sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Frispark til Eintracht Frankfurt på halvdelen til Union Berlin.
    61'
    Gult kort til Union Berlin
    Diogo Leite
    Dommer Marco Fritz gir Diogo Leite (Union Berlin) et gult kort.
    61'
    63'
    Spillerbytte - Union Berlin
    Inn: Kevin Volland
    Ut: Yorbe Vertessen
    Union Berlin bytter ut Yorbe Vertessen med Kevin Volland. Dette er det første byttet som Nenad Bjelica gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Benedict Hollerbach
    Ut: Mikkel Kaufmann
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Union Berlin. Inn kommer Benedict Hollerbach, mens Mikkel Kaufmann tar plass på benken.
    65'
    Inn: Aissa Laidouni
    Ut: Brenden Aaronson
    Nenad Bjelica (Union Berlin) gjør sitt tredje bytte for dagen. Aissa Laidouni erstatter Brenden Aaronson.
    65'
    Eric Ebimbe
    Målsjanse til Eintracht Frankfurt! Eric Ebimbe treffer mål, men keeper redder.
    66'
    66'
    Frisparket tildelt Eintracht Frankfurt er farlig nær Union Berlins målområde.
    67'
    Inn: Fares Chaibi
    Ut: Hugo Ekitike
    Eintracht Frankfurt gjør sitt andre bytte. Hugo Ekitike erstattes av Fares Chaibi.
    71'
    En av Union Berlins spillere går i offside.
    74'
    Eintracht Frankfurt angriper, men Marco Fritz blåser for offside.
    75'
    75'
    Marco Fritz tildeler Union Berlin en corner. Christopher Trimmel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    78'
    I Frankfurt slår Christopher Trimmel en corner fra venstre.
    78'
    Robin Gosens
    Sjanse til Union Berlin! Robin Gosens er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    Eintracht Frankfurt, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Benedict Hollerbach
    Union Berlin angriper, men avslutningen til Benedict Hollerbach går utenfor.
    79'
    Inn: Jean Matteo Bahoya
    Ut: Ansgar Knauff
    Ansgar Knauff (Eintracht Frankfurt) erstattes av Jean Matteo Bahoya.
    79'
    80'
    Målsjanse! Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Inn: Josip Juranovic
    Ut: Christopher Trimmel
    Union Berlin bytter ut Christopher Trimmel med Josip Juranovic.
    82'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til Union Berlin på egen banehalvdel.
    84'
    Robin Koch
    Robin Koch (Frankfurt) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    86'
    Fares Chaibi
    Eintracht Frankfurt angriper i Frankfurt. Fares Chaibi fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Inn: Jerome Roussillon
    Ut: Robin Gosens
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Union Berlin. Inn kommer Jerome Roussillon, mens Robin Gosens tar plass på benken.
    89'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til Union Berlin.
    90'
    William Joel Pacho Tenorio
    Dommeren gir William Joel Pacho Tenorio (Eintracht Frankfurt) et gult kort.
    90'
    90'+1
    Inn: Timothy Chandler
    Ut: Eric Ebimbe
    Bytte for Eintracht Frankfurt. Timothy Chandler kommer inn for Eric Ebimbe på Deutsche Bank Park.
    90'+2
    Fares Chaibi (Eintracht Frankfurt) slår en corner fra venstre side på Deutsche Bank Park.
    90'+2
    Mario Gotze
    Målsjanse til Eintracht Frankfurt! Mario Gotze treffer mål, men keeper redder.
    90'+2
    90'+2
    Fares Chaibi (Eintracht Frankfurt) løfter inn en corner fra høyre på Deutsche Bank Park.
    90'+5
    Dommer Marco Fritz venter med å sette i gang spillet fordi Diogo Leite ligger nede.