3-1
147
47

Eric Ebimbe
    Sjanse til Eintracht Frankfurt! Eric Ebimbe er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    Hoffenheim, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Anton Stach (Hoffenheim) løfter inn en corner fra høyre på Deutsche Bank Park.
    6'
    Mål for Hoffenheim!
    Eintracht Frankfurt 0 - 1 Hoffenheim
    Mål: John Anthony Brooks
    Målgivende: Anton Stach
    Mål! John Anthony Brooks header ballen i mål og gir Hoffenheim ledelsen 0-1 på Deutsche Bank Park. Anton Stach var nest sist på ballen.
    6'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til Hoffenheim på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark til Eintracht Frankfurt på halvdelen til Hoffenheim.
    9'
    Gult kort til Hoffenheim
    Ozan Kabak
    Dommer Bastian Dankert viser Ozan Kabak (Hoffenheim) det gule kortet.
    9'
    Frispark for Hoffenheim på egen banehalvdel.
    11'
    Gult kort til Eintracht Frankfurt
    Fares Chaibi
    Fares Chaibi (Eintracht Frankfurt) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    12'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til Hoffenheim.
    12'
    Eric Ebimbe
    Eric Ebimbe (Eintracht Frankfurt) kommer til en målsjanse på Deutsche Bank Park, men klarer ikke å score.
    16'
    Eintracht Frankfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    I Frankfurt har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    20'
    Eintracht Frankfurt fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    20'
    Rødt kort til Hoffenheim
    John Anthony Brooks
    Utvisning! Hoffenheims John Anthony Brooks får rødt kort og sendes av banen.
    22'
    Frisparket tildelt Eintracht Frankfurt er farlig nær Hoffenheims målområde.
    23'
    Fares Chaibi (Eintracht Frankfurt) slår en corner fra høyre side på Deutsche Bank Park.
    27'
    I Frankfurt slår Fares Chaibi en corner fra høyre.
    29'
    Bastian Dankert tildeler Eintracht Frankfurt en corner. Fares Chaibi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Mål for Eintracht Frankfurt!
    Eintracht Frankfurt 1 - 1 Hoffenheim
    Mål: Robin Koch
    Målgivende: Omar Marmoush
    Robin Koch scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Omar Marmoush før målet.
    32'
    Fares Chaibi (Eintracht Frankfurt) løfter inn en corner fra venstre på Deutsche Bank Park.
    36'
    Hoffenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Spillerbytte - Eintracht Frankfurt
    Inn: Ansgar Knauff
    Ut: Fares Chaibi
    Bytte for Eintracht Frankfurt. Ansgar Knauff kommer inn for Fares Chaibi på Deutsche Bank Park.
    42'
    44'
    Skudd utenfor mål, Eintracht Frankfurt
    45'+1
    Eintracht Frankfurt angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+2
    En av Hoffenheims spillere blir avblåst for offside.
    45'+4
    Ansgar Knauff
    Målsjanse på Deutsche Bank Park! Ansgar Knauff fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    47'
    47'
    48'
    49'
    Eintracht Frankfurt 2 - 1 Hoffenheim
    Mål: Eric Ebimbe
    Målgivende: Mario Gotze
    Eric Ebimbe header ballen i mål og Eintracht Frankfurt tar ledelsen 2-1 på Deutsche Bank Park. Mario Gotze sto for den målgivende pasningen.
    50'
    Eintracht Frankfurt angriper i Frankfurt. Ansgar Knauff fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Spillerbytte - Hoffenheim
    Inn: David Jurasek
    Ut: Stanley N`Soki
    Hoffenheim gjør sitt første bytte. Stanley N`Soki erstattes av David Jurasek.
    55'
    Eric Ebimbe
    Eric Ebimbe (Eintracht Frankfurt) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Kevin Akpoguma
    Kevin Akpoguma (Hoffenheim) får et gult kort av dommer Bastian Dankert.
    57'
    Frispark for Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    57'
    Skudd utenfor mål, Hoffenheim
    58'
    Florian Grillitsch
    Hoffenheim angriper. Florian Grillitsch får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    63'
    Eintracht Frankfurt, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    Eintracht Frankfurt 3 - 1 Hoffenheim
    Mål: Mario Gotze
    Målgivende: Ansgar Knauff
    I Frankfurt øker Eintracht Frankfurt ledelsen til 3-1 takket være et mål av Mario Gotze. Det er en fin assist fra Ansgar Knauff.
    64'
    Bastian Dankert signaliserer et frispark til Eintracht Frankfurt på egen banehalvdel.
    67'
    Inn: Hugo Ekitike
    Ut: Eric Ebimbe
    Eric Ebimbe (Eintracht Frankfurt) erstattes av Hugo Ekitike.
    72'
    Inn: Donny Van De Beek
    Ut: Hugo Larsson
    Dino Toppmoller (Eintracht Frankfurt) gjør sitt tredje bytte for dagen. Donny Van De Beek erstatter Hugo Larsson.
    72'
    Inn: Tim Drexler
    Ut: Anton Stach
    Pellegrino Matarazzo gjør dagens andre bytte i Frankfurt, når han tar ut Anton Stach og setter inn Tim Drexler.
    72'
    Inn: Bambase Conte
    Ut: Andrej Kramaric
    Hoffenheim bytter ut Andrej Kramaric med Bambase Conte.
    72'
    Donny Van De Beek
    Dommer Bastian Dankert gir Donny Van De Beek (Eintracht Frankfurt) et gult kort.
    74'
    74'
    Maximilian Beier
    Hoffenheim angriper i Frankfurt. Maximilian Beier fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    76'
    77'
    78'
    Andre gule kort til Hoffenheim
    Ozan Kabak
    Utvisning! Ozan Kabak (Hoffenheim) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    78'
    79'
    82'
    En av Eintracht Frankfurts spillere går i offside.
    85'
    Inn: Tom Bischof
    Ut: Finn Ole Becker
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hoffenheim. Inn kommer Tom Bischof, mens Finn Ole Becker tar plass på benken.
    85'
    Inn: Makoto Hasebe
    Ut: Ellyes Skhiri
    Eintracht Frankfurt bytter ut Ellyes Skhiri med Makoto Hasebe. Dette er det fjerde byttet som Dino Toppmoller gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Kasim Nuhu
    Ut: Florian Grillitsch
    Hoffenheim gjør sitt femte bytte. Florian Grillitsch erstattes av Kasim Nuhu.
    85'
    Inn: Timothy Chandler
    Ut: Mario Gotze
    Dino Toppmoller gjør dagens femte bytte i Frankfurt, når han tar ut Mario Gotze og setter inn Timothy Chandler.
    85'
    Timothy Chandler
    Sjanse i Frankfurt! Timothy Chandler (Eintracht Frankfurt) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    87'
    87'
    Hoffenheim angriper, men Bastian Dankert blåser for offside.
    88'
    En av Eintracht Frankfurts spillere blir avblåst for offside på Deutsche Bank Park.
    88'
    88'
    Frispark Eintracht Frankfurt.
    90'+3
    Robin Koch
    Robin Koch (Eintracht Frankfurt) kommer til en målsjanse på Deutsche Bank Park, men klarer ikke å score.
    90'+4
    Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt) slår en corner fra venstre side på Deutsche Bank Park.