Mål! Marokko tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Boufal Sofiane.
    I Yaounde slår Mohamed Salah en corner fra høyre.
    Maguette Ndiaye signaliserer et frispark til Egypt.
    10'
    Marokko tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Boufal Sofiane (Marokko) løfter inn en corner fra høyre på Stade Ahmadou Ahidjo.
    12'
    Frispark Egypt.
    13'
    Frispark for Marokko på egen banehalvdel.
    14'
    Spillet på Stade Ahmadou Ahidjo er stoppet midlertidig fordi Sofyan Amrabat ligger nede.
    15'
    Maguette Ndiaye signaliserer et frispark til Marokko på egen banehalvdel.
    16'
    Sofyan Amrabat er tilbake på banen igjen.
    17'
    17'
    Mohamed Salah (Egypt) slår en corner fra høyre side på Stade Ahmadou Ahidjo.
    18'
    Egypt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Ayman Ashraf
    Sjanse i Yaounde! Ayman Ashraf (Egypt) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    Marokko, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    20'
    20'
    Mostafa Mohamed
    Mostafa Mohamed (Egypt) kommer seg fri på Stade Ahmadou Ahidjo, men avslutningen går utenfor.
    22'
    24'
    Ahmed Abou El Fotouh
    Egypt angriper i Yaounde. Ahmed Abou El Fotouh avslutter på mål, men greier ikke å score.
    25'
    25'
    25'
    Gult kort til Egypt
    Omar Kamal Abdelwahed
    Dommer Maguette Ndiaye viser Omar Kamal Abdelwahed (Egypt) det gule kortet.
    25'
    28'
    Frispark i en god posisjon for Marokko!
    30'
    Achraf Hakimi
    Marokko angriper i Yaounde. Achraf Hakimi fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    34'
    Gult kort til Marokko
    Selim Amallah
    Selim Amallah (Marokko) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    Maguette Ndiaye tildeler Egypt en corner. Omar Marmoush sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    37'
    Maguette Ndiaye signaliserer et frispark til Marokko.
    39'
    Aymen Barkok
    Marokko avanserer forover i Yaounde. Aymen Barkok avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    I Yaounde slår Omar Marmoush en corner fra høyre.
    42'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Yaounde fordi Ahmed Hegazy får behandling for en skade på banen.
    44'
    Maguette Ndiaye signaliserer et frispark til Egypt på egen banehalvdel.
    45'
    Ahmed Hegazy er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Ahmadou Ahidjo.
    45'+1
    Spillerbytte - Egypt
    Inn: Trezeguet
    Ut: Ahmed Hegazy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Egypt. Inn kommer Trezeguet, mens Ahmed Hegazy tar plass på benken.
    46'
    Trezeguet
    Sjanse! Egypt avanserer forover, men Trezeguet avslutter utenfor.
    49'
    Omar Marmoush (Egypt) løfter inn en corner fra venstre på Stade Ahmadou Ahidjo.
    51'
    51'
    Maguette Ndiaye tildeler Egypt en corner. Omar Marmoush sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Mål for Egypt!
    Egypt 1 - 1 Marokko
    Mål: Mohamed Salah
    Utligning! Mohamed Salah setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    53'
    54'
    Marokko angriper i Yaounde, men blir avblåst for offside.
    55'
    Frispark for Egypt på egen banehalvdel.
    56'
    56'
    En av Egypts spillere blir avblåst for offside på Stade Ahmadou Ahidjo.
    57'
    Frispark til Marokko på halvdelen til Egypt.
    58'
    59'
    60'
    63'
    63'
    Nayef Aguerd
    I Yaounde header Nayef Aguerd (Marokko) mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    Youssef En-Nesyri
    Målsjanse på Stade Ahmadou Ahidjo! Youssef En-Nesyri fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    Egypt, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Spillerbytte - Marokko
    Inn: Soufiane Rahimi
    Ut: Boufal Sofiane
    Vahid Halilhodzic (Marokko) gjør sitt første bytte for dagen. Soufiane Rahimi erstatter Boufal Sofiane.
    66'
    Youssef En-Nesyri (Marokko) kommer til en målsjanse på Stade Ahmadou Ahidjo, men klarer ikke å score.
    67'
    68'
    69'
    71'
    Maguette Ndiaye signaliserer et frispark til Marokko like utenfor Egypt-området.
    72'
    Egypt må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Marokko.
    74'
    Skudd på mål, Marokko
    76'
    76'
    Frisparket tildelt Marokko er farlig nær Egypts målområde.
    77'
    Mostafa Mohamed (Egypt) får et gult kort av dommer Maguette Ndiaye.
    78'
    Dommer Maguette Ndiaye gir Achraf Hakimi (Marokko) et gult kort.
    78'
    Det blir farlig! Frispark for Marokko er nær straffområde.
    80'
    Ayman Ashraf (Egypt) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    80'
    Inn: Ahmed Sayed
    Ut: Omar Marmoush
    Egypt bytter ut Omar Marmoush med Zizo.
    80'
    Nayef Aguerd (Marokko) header utenfor.
    81'
    81'
    Gabaski ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    83'
    Gabaski er tilbake i kampen igjen.
    84'
    84'
    Frispark Marokko.
    85'
    Dommer Maguette Ndiaye venter med å sette i gang spillet fordi Aymen Barkok ligger nede.
    86'
    Inn: Imran Louza
    Ut: Selim Amallah
    Selim Amallah (Marokko) erstattes av Imran Louza.
    86'
    Inn: Ryan Mmaee
    Ut: Youssef En-Nesyri
    Marokko gjør sitt tredje bytte. Youssef En-Nesyri erstattes av Ryan Mmaee.
    86'
    Marokko slipper å klare seg uten Aymen Barkok som kommer tilbake på banen igjen.
    88'
    89'
    90'
    Aymen Barkok (Marokko) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Ahmadou Ahidjo.
    90'+1
    Aymen Barkok er på beina igjen og fortsetter kampen.
    90'+2
    Imran Louza (Marokko) slår en corner fra venstre side på Stade Ahmadou Ahidjo.
    90'+3
    Egypt fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'+5
    90'+6
    1. ekstraomgang
    Inn: Mahmoud Alaa
    Ut: Ayman Ashraf
    Egypt bytter ut Ayman Ashraf med Mahmoud Alaa.
    91'
    92'
    Skudd utenfor mål, Marokko
    92'
    Hjørnespark til Marokko
    93'
    Romain Saiss
    Marokko angriper og Romain Saiss får avsluttet. Headingen treffer ikke Egypt-målet.
    93'
    Munir El Haddadi
    Marokko angriper, men avslutningen til Munir El Haddadi går utenfor.
    96'
    Inn: Mohamed Sobhi
    Ut: Mohamed Abougabal
    Egypt bytter ut Gabaski med Mohamed Sobhi. Dette er det fjerde byttet som Carlos Queiroz gjør i dagens kamp.
    96'
    97'
    99'
    Egypt 2 - 1 Marokko
    Mål: Trezeguet
    Målgivende: Mohamed Salah
    Mål! Trezeguet gir Egypt ledelsen 2-1 i Yaounde. Mohamed Salah sto for den målgivende pasningen.
    100'
    Inn: Zakaria Aboukhlal
    Ut: Aymen Barkok
    Aymen Barkok (Marokko) erstattes av Zakaria Aboukhlal.
    104'
    Mostafa Mohamed (Egypt) fyrer av et skudd som går utenfor.
    105'
    Kan Marokko utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    105'+1
    Mohamed Abdel Monem
    Mohamed Abdel Monem (Egypt) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    105'+1
    Målsjanse! Achraf Hakimi (Marokko) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    105'+2
    2. ekstraomgang
    106'
    107'
    109'
    Inn: Tarik Tissoudali
    Ut: Munir El Haddadi
    Marokko gjør sitt femte bytte. Munir El Haddadi erstattes av Tarik Tissoudali.
    110'
    Inn: Ramadan Sobhi
    Ut: Mostafa Mohamed
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Egypt. Inn kommer Ramadan Sobhi, mens Mostafa Mohamed tar plass på benken.
    111'
    Sofyan Amrabat
    Marokko avanserer forover i Yaounde. Sofyan Amrabat avslutter, men treffer ikke mål.