I Dunkerque slår Bilal Brahimi en corner fra høyre.
    2'
    En av Dunkerques spillere blir avblåst for offside på Stade Marcel Tribut.
    2'
    Offside! Mahamadou Doucoure blir vinket av og Nimes Olympique må dermed bygge opp et nytt angrep.
    4'
    Nimes Olympique tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Nimes Olympiques Niclas Eliasson blåses av for offside på Stade Marcel Tribut.
    6'
    Frispark Dunkerque.
    6'
    Alexandre Perreau Niel signaliserer et frispark til Nimes Olympique på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for Dunkerque på egen banehalvdel.
    11'
    Frisparket tildelt Nimes Olympique er farlig nær Dunkerques målområde.
    11'
    Yassine Benrahou
    Nimes Olympique fosser forover og Yassine Benrahou fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    13'
    Dunkerque, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Alexandre Perreau Niel tildeler Nimes Olympique en corner. Yassine Benrahou sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Emeric Dudouit
    Sjanse i Dunkerque! Emeric Dudouit (Dunkerque) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    Nimes Olympique, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Hjørnespark til Dunkerque
    14'
    Yassine Benrahou (Nimes Olympique) løfter inn en corner fra høyre på Stade Marcel Tribut.
    16'
    Lamine Fomba
    Lamine Fomba (Nimes Olympique) header mot mål, men ballen går utenfor.
    16'
    Alexandre Perreau Niel signaliserer et frispark til Dunkerque på egen banehalvdel.
    16'
    17'
    Frispark for Nimes Olympique på egen banehalvdel.
    17'
    18'
    Nimes Olympique fosser fremover, men Alexandre Perreau Niel blåser for offside på Stade Marcel Tribut.
    25'
    26'
    Desire Segbe Azankpo
    Dunkerque angriper på Stade Marcel Tribut. Desire Segbe Azankpo header utenfor.
    29'
    I Dunkerque har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    31'
    Alexandre Perreau Niel signaliserer et frispark til Dunkerque.
    32'
    Mohamed Ouadah
    Mohamed Ouadah (Dunkerque) kommer seg fri på Stade Marcel Tribut, men avslutningen går utenfor.
    32'
    Frispark til Dunkerque på halvdelen til Nimes Olympique.
    37'
    Gult kort til Nimes Olympique
    Adrian Cubas
    Dommeren gir Adrian Cubas (Nimes Olympique) et gult kort.
    37'
    Bilal Brahimi (Dunkerque) løfter inn en corner fra høyre på Stade Marcel Tribut.
    38'
    I Dunkerque header Desire Segbe Azankpo (Dunkerque) mot mål, men ballen går utenfor.
    38'
    I Dunkerque slår Niclas Eliasson en corner fra venstre.
    40'
    Dunkerque tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    41'
    Frispark Nimes Olympique.
    41'
    Offside! Mahamadou Doucoure (Nimes Olympique) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    42'
    Alexandre Perreau Niel tildeler Dunkerque en corner. Mohamed Ouadah sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Malik Tchokounte
    Dunkerque angriper og Malik Tchokounte får avsluttet. Headingen treffer ikke Nimes Olympique-målet.
    43'
    45'
    45'
    47'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Patrick Burner (Nimes Olympique) vrir seg av smerte i gresset.
    47'
    Gult kort til Dunkerque
    Mohamed Ouadah (Dunkerque) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    Patrick Burner er tilbake i kampen igjen.
    48'
    49'
    Skade: Dunkerque
    52'
    Tilbake fra skade: Dunkerque
    52'
    Frispark til Nimes Olympique på halvdelen til Dunkerque.
    54'
    54'
    55'
    Patrick Burner
    Patrick Burner (Nimes Olympique) pådrar seg et gult kort.
    55'
    I Dunkerque får Malik Tchokounte (Dunkerque) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    56'
    56'
    Emeric Dudouit (Dunkerque) slår en corner fra venstre side på Stade Marcel Tribut.
    56'
    57'
    Målsjanse! Adrian Cubas (Nimes Olympique) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    59'
    59'
    59'
    61'
    Niclas Eliasson
    Nimes Olympique angriper i Dunkerque. Niclas Eliasson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    63'
    63'
    Nimes Olympique angriper i Dunkerque. Niclas Eliasson fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Spillerbytte - Dunkerque
    Inn: Kevin Rocheteau
    Ut: Desire Segbe Azankpo
    Dunkerque bytter ut Desire Segbe Azankpo med Kevin Rocheteau.
    63'
    Malik Tchokounte ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    65'
    Inn: Driss Trichard
    Ut: Malik Tchokounte
    Det virker som Malik Tchokounte ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Driss Trichard.
    66'
    Mål for Nimes Olympique!
    Dunkerque 0 - 1 Nimes Olympique
    Mål: Yassine Benrahou
    Målgivende: Niclas Eliasson
    Yassine Benrahou setter ballen i nettet og Nimes Olympique leder nå 0-1. Niclas Eliasson var nest sist på ballen.
    70'
    Spillerbytte - Nimes Olympique
    Inn: Karim Aribi
    Ut: Mahamadou Doucoure
    Pascal Plancque (Nimes Olympique) gjør sitt første bytte for dagen. Karim Aribi erstatter Mahamadou Doucoure.
    72'
    Frispark i en god posisjon for Dunkerque!
    72'
    Bilal Brahimi
    Sjanse! Dunkerque avanserer forover, men Bilal Brahimi avslutter utenfor.
    73'
    I Dunkerque slår Yassine Benrahou en corner fra venstre.
    76'
    Lamine Fomba (Nimes Olympique) avanserer forover på Stade Marcel Tribut. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    76'
    76'
    Målsjanse til Nimes Olympique! Yassine Benrahou treffer mål, men keeper redder.
    77'
    77'
    Inn: Gaetan Paquiez
    Ut: Patrick Burner
    Pascal Plancque gjør dagens andre bytte i Dunkerque, når han tar ut Patrick Burner og setter inn Gaetan Paquiez.
    78'
    79'
    Naomichi Ueda vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    79'
    Naomichi Ueda kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Marcel Tribut.
    83'
    Inn: Leverton Pierre
    Ut: Bilal Brahimi
    Dunkerque bytter ut Bilal Brahimi med Leverton Pierre. Dette er det tredje byttet som Romain Revelli gjør i dagens kamp.
    83'
    83'
    85'
    86'
    Inn: Antoine Valerio
    Ut: Julien Ponceau
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nimes Olympique. Inn kommer Antoine Valerio, mens Julien Ponceau tar plass på benken.
    86'
    88'
    88'
    90'
    Nimes Olympique angriper, men Alexandre Perreau Niel blåser for offside.
    90'+1
    Antoine Valerio
    Målsjanse på Stade Marcel Tribut! Antoine Valerio fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+4
    90'+4
    Dunkerque 0 - 2 Nimes Olympique
    Mål: Niclas Eliasson
    Mål! Niclas Eliasson øker Nimes Olympiques ledelse til 0-2 på Stade Marcel Tribut.