Dagens dommer, Aurelien Petit, blåser i gang kampen.
    Frispark til SM Caen på halvdelen til Dunkerque.
    I Dunkerque har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Aurelien Petit signaliserer et frispark til SM Caen.
    11'
    Anthony Goncalves
    SM Caen avanserer forover i Dunkerque. Anthony Goncalves avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    SM Caen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    15'
    16'
    Axel Maraval ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    18'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Emeric Dudouit (Dunkerque) vrir seg av smerte i gresset.
    19'
    Axel Maraval ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Dunkerque.
    20'
    Dunkerque slipper å klare seg uten Emeric Dudouit som kommer tilbake på banen igjen.
    20'
    Driss Trichard
    Sjanse! Dunkerque avanserer forover, men Driss Trichard avslutter utenfor.
    23'
    Frispark til Dunkerque på halvdelen til SM Caen.
    24'
    Mario Jason Kikonda vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    25'
    Offside! Malik Tchokounte (Dunkerque) er alene igjennom, men dommer Aurelien Petit ser at linjemannen er oppe med flagget.
    26'
    Mario Jason Kikonda er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Marcel Tribut.
    26'
    Aurelien Petit signaliserer et frispark til Dunkerque.
    31'
    Hjørnespark til Dunkerque
    33'
    Alioune Ba
    Dunkerque angriper på Stade Marcel Tribut, men Alioune Ba header utenfor.
    33'
    SM Caen fosser fremover, men Aurelien Petit blåser for offside på Stade Marcel Tribut.
    34'
    Frispark for SM Caen på egen banehalvdel.
    40'
    Aurelien Petit tildeler Dunkerque en corner. Emeric Dudouit sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Caleb Zady Sery
    Caleb Zady Sery (SM Caen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Aurelien Petit signaliserer et frispark til SM Caen på egen banehalvdel.
    48'
    Anthony Goncalves (SM Caen) løfter inn en corner fra venstre på Stade Marcel Tribut.
    50'
    Alexandre Mendy
    Sjanse i Dunkerque! Alexandre Mendy (SM Caen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    Dunkerque, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    I Dunkerque slår Anthony Goncalves en corner fra venstre.
    53'
    Ali Abdi
    SM Caen angriper i Dunkerque. Ali Abdi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    54'
    54'
    Aurelien Petit tildeler SM Caen en corner. Anthony Goncalves sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Anthony Goncalves (SM Caen) slår en corner fra høyre side på Stade Marcel Tribut.
    56'
    Dunkerque tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Redouane Kerrouche ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    57'
    Kevin Rocheteau
    Dunkerque angriper. Kevin Rocheteau får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    Caen, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Dunkerque slipper å klare seg uten Redouane Kerrouche som kommer tilbake på banen i Dunkerque.
    61'
    Mål for Caen!
    Dunkerque 0 - 1 Caen
    Mål: Mehdi Chahiri
    Målgivende: Ali Abdi
    I Dunkerque tar SM Caen ledelsen 0-1 etter et mål av Mehdi Chahiri. Ali Abdi sto for den målgivende pasningen.
    62'
    64'
    Spillerbytte - Dunkerque
    Inn: Bilal Brahimi
    Ut: Samuel Yohou
    Romain Revelli (Dunkerque) gjør sitt første bytte for dagen. Bilal Brahimi erstatter Samuel Yohou.
    65'
    68'
    I Dunkerque har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    Kevin Rocheteau (Dunkerque) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Marcel Tribut.
    69'
    Spillerbytte - Caen
    Inn: Loup Hervieu
    Ut: Yoel Armougom
    SM Caen gjør sitt første bytte. Yoel Armougom erstattes av Loup Hervieu.
    70'
    Inn: Nuno Da Costa
    Ut: Anthony Goncalves
    SM Caen bytter ut Anthony Goncalves med Nuno Da Costa.
    70'
    Frispark Dunkerque.
    71'
    Kevin Rocheteau er tilbake på banen igjen.
    71'
    72'
    73'
    Adon Gomis
    Målsjanse til Dunkerque! Adon Gomis treffer mål, men keeper redder.
    73'
    73'
    Emeric Dudouit (Dunkerque) slår en corner fra høyre side på Stade Marcel Tribut.
    73'
    Desire Segbe Azankpo
    Dunkerque angriper, men avslutningen til Desire Segbe Azankpo går utenfor.
    76'
    Mehdi Chahiri (SM Caen) løfter inn en corner fra høyre på Stade Marcel Tribut.
    78'
    SM Caen fosser forover og Caleb Zady Sery fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    78'
    79'
    Inn: Leverton Pierre
    Ut: Mario Jason Kikonda
    Mario Jason Kikonda (Dunkerque) erstattes av Leverton Pierre.
    81'
    Inn: Nicolas Bruneel
    Ut: Redouane Kerrouche
    Dunkerque bytter ut Redouane Kerrouche med Nicolas Bruneel. Dette er det tredje byttet som Romain Revelli gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Demba Thiam
    Ut: Emeric Dudouit
    Romain Revelli gjør dagens fjerde bytte i Dunkerque, når han tar ut Emeric Dudouit og setter inn Demba Thiam.
    81'
    Loup Hervieu
    Målsjanse! Loup Hervieu (SM Caen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    I Dunkerque slår Kevin Rocheteau en corner fra høyre.
    83'
    83'
    Inn: Marco Ludivin Majouga
    Ut: Desire Segbe Azankpo
    Bytte for Dunkerque. Marco Ludivin Majouga kommer inn for Desire Segbe Azankpo på Stade Marcel Tribut.
    84'
    Inn: Steve Shamal
    Ut: Mehdi Chahiri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SM Caen. Inn kommer Steve Shamal, mens Mehdi Chahiri tar plass på benken.