Frispark for Kapfenberger på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark til Leoben på halvdelen til Kapfenberger.
    25'
    Florian Haxha
    Kapfenberger avanserer forover i Leoben. Florian Haxha avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    Alain Sadikovski signaliserer et frispark til Kapfenberger på egen banehalvdel.
    29'
    30'
    30'
    Moritz Heinrich (Leoben) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Donawitz.
    35'
    Cheikhou Dieng
    Leoben angriper på Stadion Donawitz. Cheikhou Dieng header utenfor.
    36'
    Kan Leoben utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    38'
    Målsjanse! Cheikhou Dieng (Leoben) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    42'
    Frispark Kapfenberger.
    43'
    Kapfenberger fosser fremover, men Alain Sadikovski blåser for offside på Stadion Donawitz.
    45'+1
    Kapfenberger tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    45'+2
    Gult kort til DSV Leoben
    Josip Eskinja
    Josip Eskinja (Leoben) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    46'
    Alain Sadikovski signaliserer et frispark til Kapfenberger.
    46'
    Kapfenberger må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Leoben.
    50'
    I Leoben har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nemanja Zikic (Kapfenberger) vrir seg av smerte i gresset.
    53'
    Nemanja Zikic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Leoben.
    54'
    Frisparket tildelt Leoben er farlig nær Kapfenbergers målområde.
    55'
    Frispark Leoben.
    55'
    55'
    Nico Pichler (Leoben) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Donawitz.
    59'
    En av Kapfenbergers spillere blir avblåst for offside på Stadion Donawitz.
    62'
    Spillerbytte - Kapfenberger SV
    Inn: Philipp Seidl
    Ut: Tobias Mandler
    Abdulah Ibrakovic gjør dagens første bytte i Leoben, når han tar ut Tobias Mandler og setter inn Philipp Seidl.
    62'
    65'
    65'
    Skudd på mål, DSV Leoben
    67'
    Kapfenberger SV, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    I Leoben har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    Spillerbytte - DSV Leoben
    Inn: Kevin Friesenbichler
    Ut: Winfried Amoah
    Leoben bytter ut Winfried Amoah med Kevin Friesenbichler.
    70'
    72'
    I Leoben slår Kevin Friesenbichler en corner fra venstre.
    76'
    Skudd utenfor mål, DSV Leoben
    77'
    Inn: Barry Hepburn
    Ut: Cheikhou Dieng
    Rene Poms (Leoben) gjør sitt andre bytte for dagen. Barry Hepburn erstatter Cheikhou Dieng.
    77'
    Inn: Luca Hassler
    Ut: Samuel Ethor Ferreira Guedes
    Kapfenberger gjør sitt andre bytte. Samuel Ethor Ferreira Guedes erstattes av Luca Hassler.
    78'
    Inn: Alexander Hofleitner
    Ut: Matthias Puschl
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kapfenberger. Inn kommer Alexander Hofleitner, mens Matthias Puschl tar plass på benken.