0-1
0-2
    Florian Leitner tildeler Leoben en corner. Nico Pichler sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Nico Pichler (Leoben) slår en corner fra venstre side på Stadion Donawitz.
    5'
    Florian Leitner signaliserer et frispark til Leoben på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for FC Liefering på egen banehalvdel.
    8'
    Gult kort til FC Liefering
    Lukas Wallner
    Dommeren gir Lukas Wallner (FC Liefering) et gult kort.
    10'
    Frispark til Leoben på halvdelen til FC Liefering.
    10'
    I Leoben slår Kevin Friesenbichler en corner fra venstre.
    11'
    Drini Halili
    Leoben avanserer forover på Stadion Donawitz og Drini Halili kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FC Liefering.
    11'
    FC Liefering, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    FC Liefering må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Leoben.
    12'
    Hjørnespark til DSV Leoben
    12'
    FC Liefering tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark FC Liefering.
    13'
    Gult kort til DSV Leoben
    Julian Turi
    Julian Turi (Leoben) får et gult kort av dommer Florian Leitner.
    14'
    Raphael Hofer
    Raphael Hofer (FC Liefering) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    16'
    16'
    Skudd på mål, FC Liefering
    17'
    DSV Leoben, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    I Leoben har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Nico Pichler
    Målsjanse! Nico Pichler (Leoben) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Florian Leitner signaliserer et frispark til FC Liefering.
    21'
    Gaoussou Diakite
    Sjanse i Leoben! Gaoussou Diakite (FC Liefering) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    24'
    Cheikhou Dieng
    Cheikhou Dieng (Leoben) kommer til en målsjanse på Stadion Donawitz, men klarer ikke å score.
    27'
    Phillip Verhounig
    FC Liefering angriper i Leoben. Phillip Verhounig fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    29'
    Dommer Florian Leitner venter med å sette i gang spillet fordi Drini Halili ligger nede.
    30'
    Drini Halili er tilbake på banen igjen.
    32'
    Moussa Kounfolo Yeo
    FC Liefering angriper på Stadion Donawitz og Moussa Kounfolo Yeo skyter i stolpen!
    32'
    37'
    Winfried Amoah
    Winfried Amoah (Leoben) kommer til avslutning på Stadion Donawitz, men headingen blir reddet.
    38'
    38'
    Florian Leitner signaliserer et frispark til FC Liefering på egen banehalvdel.
    38'
    41'
    Kevin Friesenbichler (Leoben) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Donawitz.
    43'
    Marco Untergrabner
    Sjanse! Leoben avanserer forover, men Marco Untergrabner avslutter utenfor.
    43'
    Spillerbytte - FC Liefering
    Inn: Adam Daghim
    Ut: Phillip Verhounig
    FC Liefering bytter ut Phillip Verhounig med Adam Daghim. Dette er det første byttet som Daniel Beichler gjør i dagens kamp.
    46'
    Leoben fosser fremover, men Florian Leitner blåser for offside på Stadion Donawitz.
    46'
    47'
    Leoben fosser forover og Cheikhou Dieng fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    I Leoben får Cheikhou Dieng (Leoben) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    52'
    52'
    Kevin Friesenbichler (Leoben) slår en corner fra høyre side på Stadion Donawitz.
    53'
    Julian Turi
    Julian Turi (Leoben) pådrar seg et gult kort.
    54'
    Gaoussou Diakite (FC Liefering) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    54'
    Josip Eskinja
    Josip Eskinja (Leoben) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    Straffe til DSV Leoben
    56'
    Florian Leitner tildeler Leoben et straffespark på Stadion Donawitz. Kevin Friesenbichler går fram ...og bommer!
    57'
    I Leoben slår Kevin Friesenbichler en corner fra høyre.
    58'
    Inn: Justin Omoregie
    Ut: Tim Trummer
    Bytte for FC Liefering. Justin Omoregie kommer inn for Tim Trummer på Stadion Donawitz.
    61'
    Leoben tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Mål for FC Liefering!
    DSV Leoben 0 - 1 FC Liefering
    Mål: Justin Omoregie
    Målgivende: Gaoussou Diakite
    Mål! FC Liefering tar ledelsen 0-1 ved Justin Omoregie. Gaoussou Diakite var nest sist på ballen.
    63'
    Florian Leitner signaliserer et frispark til Leoben.
    65'
    Spillerbytte - DSV Leoben
    Inn: Thomas Hirschhofer
    Ut: Kevin Friesenbichler
    Kevin Friesenbichler (Leoben) erstattes av Thomas Hirschhofer.
    65'
    Frispark for Leoben på egen banehalvdel.
    67'
    Skudd på mål, DSV Leoben
    70'
    70'
    Inn: Tim Paumgartner
    Ut: Moussa Kounfolo Yeo
    Daniel Beichler gjør dagens tredje bytte i Leoben, når han tar ut Moussa Kounfolo Yeo og setter inn Tim Paumgartner.
    71'
    75'
    Inn: Kingsley Michael
    Ut: Josip Eskinja
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leoben. Inn kommer Kingsley Michael, mens Josip Eskinja tar plass på benken.
    75'
    Inn: Barry Hepburn
    Ut: Winfried Amoah
    Leoben bytter ut Winfried Amoah med Barry Hepburn.
    76'
    Inn: Zeteny Jano
    Ut: Gaoussou Diakite
    FC Liefering gjør sitt fjerde bytte. Gaoussou Diakite erstattes av Zeteny Jano.
    80'
    Inn: Benjamin Atiabou
    Ut: Jannik Schuster
    FC Liefering bytter ut Jannik Schuster med Benjamin Atiabou.
    80'
    81'
    83'
    Julian Turi
    Leoben angriper, men avslutningen til Julian Turi går utenfor.
    83'
    Benjamin Atiabou
    Dommer Florian Leitner viser Benjamin Atiabou (FC Liefering) det gule kortet.
    84'
    Kan Leoben utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    86'
    DSV Leoben 0 - 2 FC Liefering
    Mål: Adam Daghim
    FC Liefering går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Adam Daghim.
    86'
    Adam Daghim
    Dommer Florian Leitner gir Adam Daghim (FC Liefering) et gult kort.
    87'
    Inn: Christoph Halper
    Ut: Cheikhou Dieng
    Leoben gjør sitt fjerde bytte. Cheikhou Dieng erstattes av Christoph Halper.
    87'
    Mål for DSV Leoben!
    DSV Leoben 1 - 2 FC Liefering
    Mål: Thomas Hirschhofer
    Målgivende: Moritz Heinrich
    Thomas Hirschhofer scorer og reduserer til 1-2 på Stadion Donawitz. Det er en fin assist fra Moritz Heinrich.