2-0
    Frispark for IK Sirius på egen banehalvdel.
    2'
    Yousef Salech
    Sjanse i Stockholm! Yousef Salech (IK Sirius) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    3'
    Djurgårdens IF, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Melker Heier (IK Sirius) slår en corner fra høyre side på Tele2 Arena.
    4'
    Fredrik Klitte tildeler Djurgårdens IF en corner. Samuel Holm sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Sjanse til IK Sirius! Yousef Salech er nær ved å score, men keeper redder.
    7'
    7'
    Djurgårdens IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IK Sirius på egen banehalvdel.
    8'
    Lucas Bergvall
    Lucas Bergvall (Djurgårdens IF) avanserer forover på Tele2 Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    9'
    IK Sirius, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    I Stockholm slår Melker Heier en corner fra høyre.
    10'
    IK Sirius tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    IK Sirius fosser fremover, men Fredrik Klitte blåser for offside på Tele2 Arena.
    12'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    15'
    Gult kort til IK Sirius
    Joakim Persson
    Dommeren gir Joakim Persson (IK Sirius) et gult kort.
    15'
    Frispark til Djurgårdens IF på halvdelen til IK Sirius.
    15'
    Mål for Djurgårdens IF!
    Djurgårdens IF 1 - 0 IK Sirius
    Mål: Samuel Holm
    Samuel Holm dundrer ballen i mål og Djurgårdens IF tar ledelsen 1-0 på Tele2 Arena.
    16'
    Frispark Djurgårdens IF.
    24'
    26'
    Samuel Holm
    Djurgårdens IF angriper, men avslutningen til Samuel Holm går utenfor.
    27'
    Kan Djurgårdens IF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    28'
    Skudd utenfor mål, IK Sirius
    30'
    Leo Walta (IK Sirius) løfter inn en corner fra venstre på Tele2 Arena.
    30'
    34'
    37'
    Gult kort til Djurgårdens IF
    Tobias Fjeld Gulliksen
    Tobias Fjeld Gulliksen (Djurgårdens IF) pådrar seg et gult kort.
    37'
    42'
    42'
    IK Sirius må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Djurgårdens IF.
    43'
    Skudd utenfor mål, Djurgårdens IF
    44'
    45'+1
    IK Sirius angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    Frispark i en god posisjon for IK Sirius!
    46'
    Fredrik Klitte tildeler IK Sirius en corner. Leo Walta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    50'
    Hjørnespark til Djurgårdens IF
    52'
    Dommer Fredrik Klitte venter med å sette i gang spillet fordi Joakim Persson ligger nede.
    56'
    Joakim Persson er på beina igjen og fortsetter kampen.
    57'
    58'
    Samuel Holm
    Samuel Holm (Djurgårdens IF) kommer til en målsjanse på Tele2 Arena, men klarer ikke å score.
    60'
    Spillerbytte - IK Sirius
    Inn: Herman Sjogrell
    Ut: Joakim Persson
    Christer Mattiasson (IK Sirius) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Herman Sjogrell erstatter Joakim Persson som sannsynligvis er skadet.
    62'
    Inn: Marcus Lindberg
    Ut: Noel Milleskog
    Christer Mattiasson (IK Sirius) gjør sitt andre bytte for dagen. Marcus Lindberg erstatter Noel Milleskog.
    62'
    Djurgårdens IF angriper i Stockholm. Lucas Bergvall fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Albin Ekdal
    Ut: Samuel Holm
    Samuel Holm (Djurgårdens IF) erstattes av Albin Ekdal.
    68'
    71'
    Djurgårdens IF 2 - 0 IK Sirius
    Mål: Deniz Hummet
    Målgivende: Tobias Fjeld Gulliksen
    Mål! Deniz Hummet øker Djurgårdens IFs ledelse til 2-0 på Tele2 Arena. Det er en fin assist fra Tobias Fjeld Gulliksen.
    72'
    Skudd på mål, IK Sirius
    73'
    73'
    Hjørnespark til IK Sirius
    74'
    Inn: Haris Radetinac
    Ut: Oskar Fallenius
    Djurgårdens IF gjør sitt andre bytte. Oskar Fallenius erstattes av Haris Radetinac.
    77'
    Inn: Tokmac Nguen
    Ut: Lucas Bergvall
    Djurgårdens IF bytter ut Lucas Bergvall med Tokmac Chol Nguen. Dette er det tredje byttet som Kim Bergstrand gjør i dagens kamp.
    77'
    I Stockholm har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til Djurgårdens IF.
    80'
    Fredrik Klitte signaliserer et frispark til IK Sirius.
    81'
    83'
    Daniel Tom John Stensson
    Daniel Tom John Stensson (IK Sirius) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    84'
    Inn: Gustav Wikheim
    Ut: Tobias Fjeld Gulliksen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Djurgårdens IF. Inn kommer Gustav Medonca Wikheim, mens Tobias Fjeld Gulliksen tar plass på benken.