Miguel Angel Borja (CA River Plate) kommer seg fri på Pueblo Nuevo, men avslutningen går utenfor.
    Miguel Angel Borja (CA River Plate) header mot mål, men ballen går utenfor.
    Miguel Angel Borja (CA River Plate) kommer til en målsjanse på Pueblo Nuevo, men klarer ikke å score.
    14'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til Tachira på egen banehalvdel.
    16'
    Rodrigo German Aliendro
    Sjanse! CA River Plate avanserer forover, men Rodrigo German Aliendro avslutter utenfor.
    19'
    Hjørnespark til Deportivo Tachira
    20'
    Skudd utenfor mål, CA River Plate
    22'
    Ignacio Fernandez (CA River Plate) løfter inn en corner fra høyre på Pueblo Nuevo.
    30'
    CA River Plate avanserer forover i San Cristobal. Pablo Solari avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Frispark for Tachira på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark til CA River Plate på halvdelen til Tachira.
    36'
    38'
    39'
    40'
    42'
    Frispark for CA River Plate på egen banehalvdel.
    43'
    44'
    44'
    Tachira fosser fremover, men Raphael Claus blåser for offside på Pueblo Nuevo.
    45'
    Facundo Colidio
    Facundo Colidio (CA River Plate) header ballen mot mål, men Tachira klarerer.
    45'
    Deportivo Tachira, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    45'+3
    52'
    CA River Plate tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til CA River Plate på egen banehalvdel.
    55'
    56'
    Ignacio Fernandez (CA River Plate) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Pablo Solari (CA River Plate) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Pueblo Nuevo.
    64'
    Spillerbytte - Deportivo Tachira
    Inn: Anthony Chelin Uribe Francia
    Ut: Bryan Jose Castillo Rosendo
    Tachira bytter ut Bryan Jose Castillo Rosendo med Anthony Chelin Uribe Francia. Dette er det første byttet som Eduardo Sarago gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Jefre Jose Vargas Belisario
    Ut: Julian Figueroa
    Eduardo Sarago gjør dagens andre bytte i San Cristobal, når han tar ut Julian Figueroa og setter inn Jefre Jose Vargas Belisario.
    65'
    Pablo Solari er tilbake i kampen igjen.
    65'
    Tachira må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra CA River Plate.
    66'
    Spillerbytte - CA River Plate
    Inn: Claudio Echeverri
    Ut: Ignacio Fernandez
    CA River Plate gjør sitt første bytte. Ignacio Fernandez erstattes av Claudio Echeverri.
    67'
    Sjanse i San Cristobal! Rodrigo German Aliendro (CA River Plate) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    Yerson Ronaldo Chacon Ramirez
    Dommeren gir Yerson Ronaldo Chacon Ramirez (Tachira) et gult kort.
    70'
    Raphael Claus signaliserer et frispark til CA River Plate like utenfor Tachira-området.
    71'
    Mål for CA River Plate!
    Deportivo Tachira 0 - 1 CA River Plate
    Mål: Juan Sebastian Boselli Graf
    CA River Plate leder 0-1 etter en scoring av Juan Sebastian Boselli Graf.
    72'
    74'
    Inn: Jean Franco Castillo
    Ut: Nelson Antonio Hernandez Belorin
    Eduardo Sarago (Tachira) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jean Franco Castillo erstatter Nelson Antonio Hernandez Belorin.
    75'
    Claudio Echeverri
    Målsjanse! Claudio Echeverri (CA River Plate) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    I San Cristobal slår Pablo Solari en corner fra venstre.
    77'
    Deportivo Tachira 0 - 2 CA River Plate
    Mål: Nicolas Fonseca
    Målgivende: Leandro Gonzalez Pirez
    Nicolas Fonseca setter ballen i mål og øker CA River Plates ledelse til 0-2 i San Cristobal. Flott spill fra Leandro Gonzalez Pirez før målet.
    79'
    Inn: Santiago Simon
    Ut: Pablo Solari
    Pablo Solari (CA River Plate) erstattes av Santiago Simon.
    80'
    Inn: Ezequiel Barco
    Ut: Facundo Colidio
    Bytte for CA River Plate. Ezequiel Barco kommer inn for Facundo Colidio på Pueblo Nuevo.
    80'
    Juan Sebastian Boselli Graf
    CA River Plate angriper i San Cristobal. Juan Sebastian Boselli Graf avslutter på mål, men greier ikke å score.
    82'
    82'
    Skudd på mål, CA River Plate
    83'
    83'
    Santiago Simon
    CA River Plate angriper i San Cristobal. Santiago Simon fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Inn: Yanniel Alberto Hernandez D'Elias
    Ut: Andres Murillo
    Bytte for Tachira. Yanniel Alberto Hernandez D'Elias kommer inn for Andres Murillo på Pueblo Nuevo.
    83'
    Inn: Carlos Jose Sosa Moreno
    Ut: Andy Rios
    Tachira bytter ut Andy Rios med Carlos Jose Sosa Moreno. Dette er det femte byttet som Eduardo Sarago gjør i dagens kamp.
    83'
    85'
    Inn: Agustin Palavecino Lamela
    Ut: Rodrigo German Aliendro
    Martin Demichelis gjør dagens fjerde bytte i San Cristobal, når han tar ut Rodrigo German Aliendro og setter inn Agustin Palavecino Lamela.
    85'
    Frispark til Tachira på halvdelen til CA River Plate.
    86'
    86'
    87'
    I San Cristobal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    88'
    89'
    Carlos Jose Sosa Moreno
    Tachira avanserer forover i San Cristobal. Carlos Jose Sosa Moreno avslutter, men treffer ikke mål.
    90'
    90'+1
    Kan Tachira utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+2
    Juan Sebastian Boselli Graf (CA River Plate) får et gult kort av dommer Raphael Claus.