1-0
1-1
56
265
    Alex Baena (Villarreal CF) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Mendizorroza.
    1'
    Gerard Moreno
    Målsjanse til Villarreal CF! Gerard Moreno treffer mål, men keeper redder.
    2'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Mario Melero Lopez signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark Villarreal CF.
    5'
    Gerard Moreno (Villarreal CF) header ballen mot mål, men Deportivo Alaves klarerer.
    6'
    6'
    Mario Melero Lopez tildeler Villarreal CF en corner. Alex Baena sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Yerson Mosquera
    Yerson Mosquera (Villarreal CF) kommer til en målsjanse på Estadio de Mendizorroza, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    7'
    Jon Guridi
    Jon Guridi skyter i stolpen! Stor sjanse for Deportivo Alaves i Vitoria-Gasteiz.
    8'
    Deportivo Alaves angriper i Vitoria-Gasteiz, men blir avblåst for offside.
    8'
    Hjørnespark til Deportivo Alaves
    10'
    Alex Baena
    Villarreal CF angriper i Vitoria-Gasteiz. Alex Baena fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Ander Guevara
    Sjanse i Vitoria-Gasteiz! Ander Guevara (Deportivo Alaves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    12'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Villarreal CF angriper, men avslutningen til Gerard Moreno går utenfor.
    12'
    Ilias Akhomach
    Ilias Akhomach (Villarreal CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Ruben Duarte
    Ut: Rafa Marin
    Luis Garcia Plaza (Deportivo Alaves) gjør sitt første bytte for dagen. Ruben Duarte erstatter Rafa Marin.
    15'
    I Vitoria-Gasteiz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Luis Rioja (Deportivo Alaves) slår en corner fra venstre side på Estadio de Mendizorroza.
    18'
    Ruben Duarte
    Målsjanse! Ruben Duarte (Deportivo Alaves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Mario Melero Lopez tildeler Deportivo Alaves en corner. Alex Sola sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    Jon Guridi
    Deportivo Alaves angriper på Estadio de Mendizorroza. Jon Guridi header utenfor.
    20'
    Luis Rioja
    Sjanse! Deportivo Alaves avanserer forover, men Luis Rioja avslutter utenfor.
    22'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    24'
    Mål for Deportivo Alaves!
    Deportivo Alaves 1 - 0 Villarreal
    Mål: Samuel Omorodion
    Målgivende: Alex Sola
    Mål! Samuel Omorodion gir Deportivo Alaves ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Alex Sola var nest sist på ballen.
    25'
    I Vitoria-Gasteiz slår Alex Baena en corner fra høyre.
    27'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Alexander Sørloth
    Målsjanse på Estadio de Mendizorroza! Alexander Sørloth fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    34'
    Villarreal CFs Alexander Sørloth blåses av for offside på Estadio de Mendizorroza.
    34'
    Deportivo Alaves avanserer forover i Vitoria-Gasteiz. Ander Guevara avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    Mario Melero Lopez signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    37'
    Alex Sola (Deportivo Alaves) slår en corner fra høyre side på Estadio de Mendizorroza.
    40'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Deportivo Alaves.
    40'
    Villarreal CF angriper. Gerard Moreno får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    41'
    41'
    42'
    Mål for Villarreal!
    Deportivo Alaves 1 - 1 Villarreal
    Mål: Jorge Cuenca
    Målgivende: Alex Baena
    Mål! Villarreal CF utligner til 1-1 etter en heading av Jorge Cuenca i Vitoria-Gasteiz. Alex Baena sto for den målgivende pasningen.
    42'
    Gult kort til Villarreal
    Jorge Cuenca
    Jorge Cuenca (Villarreal CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    Frispark til Deportivo Alaves på halvdelen til Villarreal CF.
    44'
    45'
    Frisparket tildelt Deportivo Alaves er farlig nær Villarreal CFs målområde.
    45'+1
    45'+2
    Alex Sola (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Mendizorroza.
    45'+3
    49'
    53'
    55'
    56'
    Alex Sola
    Deportivo Alaves angriper i Vitoria-Gasteiz. Alex Sola avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    Ilias Akhomach ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    59'
    Ilias Akhomach er på beina igjen og fortsetter kampen.
    60'
    Villarreal CF avanserer forover i Vitoria-Gasteiz. Gerard Moreno avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    Mario Melero Lopez tildeler Villarreal CF en corner. Alex Baena sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    64'
    Alexander Sørloth (Villarreal CF) avanserer forover på Estadio de Mendizorroza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    Javi Lopez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    68'
    Inn: Carlos Vicente
    Ut: Javi Lopez
    Javi Lopez, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Carlos Vicente kommer inn for Deportivo Alaves.
    69'
    Carlos Vicente
    I Vitoria-Gasteiz header Carlos Vicente (Deportivo Alaves) mot mål, men ballen går utenfor.
    70'
    Deportivo Alaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Dommer Mario Melero Lopez viser Alexander Sørloth (Villarreal CF) det gule kortet.
    71'
    Deportivo Alaves fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    72'
    73'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Goncalo Guedes
    Ut: Gerard Moreno
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal CF. Inn kommer Goncalo Guedes, mens Gerard Moreno tar plass på benken.
    74'
    Luis Rioja (Deportivo Alaves) slår en corner fra høyre side på Estadio de Mendizorroza.
    75'
    Inn: Alberto Moreno
    Ut: Alex Baena
    Alex Baena (Villarreal CF) erstattes av Alberto Moreno.
    79'
    Inn: Etienne Capoue
    Ut: Francis Coquelin
    Villarreal CF bytter ut Francis Coquelin med Etienne Capoue. Dette er det tredje byttet som Marcelino Garcia gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Jose Luis Morales
    Ut: Ilias Akhomach
    Marcelino Garcia gjør dagens fjerde bytte i Vitoria-Gasteiz, når han tar ut Ilias Akhomach og setter inn Jose Luis Morales.
    85'
    Hjørnespark til Villarreal
    85'
    Frispark for Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    86'
    Inn: Ianis Hagi
    Ut: Jon Guridi
    Deportivo Alaves gjør sitt tredje bytte. Jon Guridi erstattes av Ianis Hagi.
    86'
    Inn: Abde Rebbach
    Ut: Luis Rioja
    Bytte for Deportivo Alaves. Abde Rebbach kommer inn for Luis Rioja på Estadio de Mendizorroza.
    86'
    Ianis Hagi (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Mendizorroza.