Edgar Mendez (Deportivo Alaves) header mot mål, men ballen går utenfor.
    1'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    4'
    Luis Rioja
    Deportivo Alaves angriper. Luis Rioja får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Frispark Real Madrid.
    7'
    Deportivo Alaves angriper, men Cesar Soto Grado blåser for offside.
    12'
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Real Madrid fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    14'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    15'
    Eden Hazard
    Real Madrid angriper i Vitoria-Gasteiz. Eden Hazard fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Gareth Bale
    Real Madrid angriper, men avslutningen til Gareth Bale går utenfor.
    21'
    Gareth Bale
    Real Madrid avanserer forover i Vitoria-Gasteiz. Gareth Bale avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    26'
    27'
    Karim Benzema
    Karim Benzema (Real Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    32'
    Luka Modric (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Estadio de Mendizorroza.
    33'
    Federico Valverde
    Sjanse! Real Madrid avanserer forover, men Federico Valverde avslutter utenfor.
    33'
    34'
    I Vitoria-Gasteiz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Gult kort til Deportivo Alaves
    Manu Garcia
    Dommer Cesar Soto Grado viser Manu Garcia (Deportivo Alaves) det gule kortet.
    35'
    Gareth Bale
    Sjanse i Vitoria-Gasteiz! Gareth Bale (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    37'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Luis Rioja
    Målsjanse! Luis Rioja (Deportivo Alaves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    VAR sjekker om det er straffe til Deportivo Alaves
    39'
    Ingen straffe til Deportivo Alaves
    39'
    39'
    En av Real Madrids spillere blir avblåst for offside.
    41'
    Luis Rioja
    Luis Rioja (Deportivo Alaves) kommer seg fri på Estadio de Mendizorroza, men avslutningen går utenfor.
    42'
    44'
    Frispark til Real Madrid på halvdelen til Deportivo Alaves.
    45'
    David Alaba
    David Alaba (Real Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Deportivo Alaves.
    45'+1
    Mål for Real Madrid!
    Deportivo Alaves 0 - 1 Real Madrid
    Mål: Karim Benzema
    Målgivende: Eden Hazard
    Karim Benzema dundrer ballen i mål og Real Madrid tar ledelsen 0-1 på Estadio de Mendizorroza. Det er en fin assist fra Eden Hazard.
    48'
    50'
    Deportivo Alaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    Gult kort til Real Madrid
    Gareth Bale
    Gareth Bale (Real Madrid) får et gult kort av dommer Cesar Soto Grado.
    53'
    I Vitoria-Gasteiz slår Luka Modric en corner fra høyre.
    56'
    Deportivo Alaves 0 - 2 Real Madrid
    Mål: Nacho
    Målgivende: Luka Modric
    Mål! Nacho øker Real Madrids ledelse til 0-2 på Estadio de Mendizorroza. Flott spill fra Luka Modric før målet.
    56'
    Karim Benzema (Real Madrid) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: John Guidetti
    Ut: Manu Garcia
    Bytte for Deportivo Alaves. John Guidetti kommer inn for Manu Garcia på Estadio de Mendizorroza.
    59'
    Inn: Mamadou Loum
    Ut: Pere Pons
    Deportivo Alaves bytter ut Pere Pons med Mamadou Loum.
    59'
    Real Madrid fosser forover og Karim Benzema fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    John Guidetti
    Deportivo Alaves angriper i Vitoria-Gasteiz. John Guidetti avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    62'
    Deportivo Alaves 0 - 3 Real Madrid
    Mål! Real Madrid øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Karim Benzema på Estadio de Mendizorroza.
    62'
    Straffe! Dommer Cesar Soto Grado plasserer ballen på krittmerket for Deportivo Alaves...
    64'
    Thibaut Courtois
    Thibaut Courtois (Real Madrid) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio de Mendizorroza.
    64'
    Deportivo Alaves scorer på straffe!
    Deportivo Alaves 1 - 3 Real Madrid
    Mål: Joselu
    Joselu setter et straffespark i mål og Deportivo Alaves reduserer dermed til 1-3.
    65'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Vinicius Junior
    Ut: Eden Hazard
    Carlo Ancelotti gjør dagens første bytte i Vitoria-Gasteiz, når han tar ut Eden Hazard og setter inn Vinicius Junior.
    66'
    66'
    68'
    Inn: Ivan Martin
    Ut: Luis Rioja
    Javier Calleja (Deportivo Alaves) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ivan Martin erstatter Luis Rioja.
    68'
    Inn: Facundo Pellistri
    Ut: Edgar Mendez
    Deportivo Alaves gjør sitt fjerde bytte. Edgar Mendez erstattes av Facundo Pellistri.
    68'
    Inn: Rodrygo
    Ut: Gareth Bale
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Rodrygo, mens Gareth Bale tar plass på benken.
    68'
    Det blir farlig! Frispark for Deportivo Alaves er nær straffområde.
    69'
    71'
    Luka Modric (Real Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Mendizorroza.
    74'
    76'
    Mamadou Loum
    Målsjanse til Deportivo Alaves! Mamadou Loum treffer mål, men keeper redder.
    79'
    79'
    Inn: Toni Moya
    Ut: Tomas Pina
    Tomas Pina (Deportivo Alaves) erstattes av Toni Moya.
    83'
    Real Madrid angriper, men avslutningen til Federico Valverde går utenfor.
    84'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Vitoria-Gasteiz fordi Vinicius Junior får behandling for en skade på banen.
    88'
    Inn: Isco
    Ut: Federico Valverde
    Real Madrid gjør sitt tredje bytte. Federico Valverde erstattes av Isco.
    88'
    Inn: Marco Asensio
    Ut: Luka Modric
    Real Madrid bytter ut Luka Modric med Marco Asensio.
    88'
    Inn: Luka Jovic
    Ut: Karim Benzema
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Luka Jovic, mens Karim Benzema tar plass på benken.
    89'
    Vinicius Junior er tilbake i kampen igjen.
    89'
    90'
    Vinicius Junior
    Sjanse til Real Madrid! Vinicius Junior er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    Cesar Soto Grado tildeler Real Madrid en corner. Vinicius Junior sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+2
    Deportivo Alaves 1 - 4 Real Madrid
    Mål: Vinicius Junior
    Målgivende: David Alaba
    Real Madrid øker ledelsen til 1-4 etter en heading av Vinicius Junior. David Alaba var nest sist på ballen.