I Vitoria-Gasteiz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    2'
    Samuel Omorodion
    Deportivo Alaves angriper i Vitoria-Gasteiz. Samuel Omorodion fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Luis Rioja (Deportivo Alaves) slår en corner fra venstre side på Estadio de Mendizorroza.
    5'
    Luis Rioja (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Mendizorroza.
    6'
    Andoni Gorosabel
    Deportivo Alaves avanserer forover i Vitoria-Gasteiz. Andoni Gorosabel avslutter, men treffer ikke mål.
    7'
    Jon Guridi
    Sjanse i Vitoria-Gasteiz! Jon Guridi (Deportivo Alaves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    Rayo Vallecano, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    I Vitoria-Gasteiz slår Andoni Gorosabel en corner fra høyre.
    11'
    Vallecano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    13'
    Gult kort til Rayo Vallecano
    Isi Palazon
    Isi Palazon (Vallecano) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    13'
    Spillet på Estadio de Mendizorroza er stoppet midlertidig fordi Luis Rioja ligger nede.
    14'
    Luis Rioja er tilbake i kampen igjen.
    15'
    Jose Luis Munuera Montero tildeler Deportivo Alaves en corner. Jon Guridi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Isi Palazon (Vallecano) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Mendizorroza.
    17'
    Unai Lopez
    Målsjanse til Vallecano! Unai Lopez treffer mål, men keeper redder.
    22'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Vallecano på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark for Vallecano på egen banehalvdel.
    24'
    Kike Perez
    Vallecano angriper, men avslutningen til Kike Perez går utenfor.
    25'
    Frispark til Deportivo Alaves på halvdelen til Vallecano.
    26'
    Målsjanse! Samuel Omorodion (Deportivo Alaves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    28'
    Gult kort til Deportivo Alaves
    Abdel Abqar
    Dommer Jose Luis Munuera Montero viser Abdel Abqar (Deportivo Alaves) det gule kortet.
    28'
    Vallecano fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    29'
    Carlos Vicente
    Målsjanse på Estadio de Mendizorroza! Carlos Vicente fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    30'
    Frispark Deportivo Alaves.
    30'
    Alfonso Espino
    Alfonso Espino (Vallecano) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    30'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    37'
    Mål for Deportivo Alaves!
    Deportivo Alaves 1 - 0 Rayo Vallecano
    Mål: Andoni Gorosabel
    Målgivende: Antonio Blanco
    Mål! Deportivo Alaves tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Andoni Gorosabel på Estadio de Mendizorroza. Antonio Blanco sto for den målgivende pasningen.
    44'
    En av Vallecanos spillere går i offside.
    45'+2
    45'+3
    Spillerbytte - Rayo Vallecano
    Inn: Pep Chavarria
    Ut: Alfonso Espino
    Inigo Perez gjør dagens første bytte i Vitoria-Gasteiz, når han tar ut Alfonso Espino og setter inn Pep Chavarria.
    46'
    I Vitoria-Gasteiz slår Isi Palazon en corner fra venstre.
    48'
    50'
    Ivan Balliu
    Ivan Balliu (Vallecano) avanserer forover på Estadio de Mendizorroza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    53'
    Jose Luis Munuera Montero tildeler Deportivo Alaves en corner. Carlos Vicente sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    Målet til Deportivo Alaves sjekkes av VAR
    56'
    Målet til Deportivo Alaves blir annullert
    57'
    Carlos Vicente (Deportivo Alaves) vinkes av for offside i Vitoria-Gasteiz.
    57'
    Frispark
    58'
    Vallecano angriper, men Raul De Tomas vinkes av for offside.
    63'
    Isi Palazon (Vallecano) slår en corner fra venstre side på Estadio de Mendizorroza.
    65'
    Inn: Sergio Camello
    Ut: Raul De Tomas
    Vallecano bytter ut Raul De Tomas med Sergio Camello.
    65'
    Isi Palazon (Vallecano) slår en corner fra høyre side på Estadio de Mendizorroza.
    65'
    Inn: Miguel Crespo
    Ut: Kike Perez
    Vallecano gjør sitt tredje bytte. Kike Perez erstattes av Miguel Crespo.
    66'
    Jose Luis Munuera Montero tildeler Vallecano en corner. Isi Palazon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Kike
    Ut: Samuel Omorodion
    Bytte for Deportivo Alaves. Kike kommer inn for Samuel Omorodion på Estadio de Mendizorroza.
    71'
    Inn: Abde Rebbach
    Ut: Luis Rioja
    Deportivo Alaves bytter ut Luis Rioja med Abde Rebbach. Dette er det andre byttet som Luis Garcia Plaza gjør i dagens kamp.
    71'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Vallecano.
    73'
    Inn: Alex Sola
    Ut: Carlos Vicente
    Luis Garcia Plaza (Deportivo Alaves) gjør sitt tredje bytte for dagen. Alex Sola erstatter Carlos Vicente.
    78'
    Inn: Carlos Nahuel Benavidez Protesoni
    Ut: Jon Guridi
    Luis Garcia Plaza gjør dagens fjerde bytte i Vitoria-Gasteiz, når han tar ut Jon Guridi og setter inn Carlos Nahuel Benavidez Protesoni.
    78'
    Inn: Radamel Falcao
    Ut: Pathe Ciss
    Vallecano bytter ut Pathe Ciss med Radamel Falcao. Dette er det fjerde byttet som Inigo Perez gjør i dagens kamp.
    79'
    80'
    Abde Rebbach (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Mendizorroza.