Maidana27' (Str.)
2-2
    Frispark for America Mineiro MG på egen banehalvdel.
    1'
    Daniel Catano (Deportes Tolima) slår en corner fra venstre side på Estadio Manuel Murillo Toro.
    3'
    Anderson Daniel Plata Guillen
    Sjanse! Deportes Tolima avanserer forover, men Anderson Plata avslutter utenfor.
    3'
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til Deportes Tolima.
    4'
    Michael Rangel
    Michael Rangel (Deportes Tolima) header ballen mot mål, men America Mineiro MG klarerer.
    5'
    America Mineiro MG, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Aloisio
    America Mineiro MG angriper i Ibague. Aloisio avslutter på mål, men greier ikke å score.
    6'
    Deportes Tolima, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Mål for America Mineiro MG!
    Deportes Tolima 0 - 1 America Mineiro MG
    Mål: Marlon Matheus
    Marlon Matheus setter ballen i nettet og America Mineiro MG leder nå 0-1.
    7'
    America Mineiro MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til Deportes Tolima på egen banehalvdel.
    10'
    Sjanse til Deportes Tolima! Michael Rangel er nær ved å score, men keeper redder.
    10'
    10'
    Deportes Tolima fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    13'
    I Ibague slår Daniel Catano en corner fra venstre.
    14'
    Deportes Tolima fosser fremover, men Fernando Rapallini blåser for offside på Estadio Manuel Murillo Toro.
    16'
    Kan Deportes Tolima utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    18'
    Junior Hernandez
    Junior Hernandez (Deportes Tolima) avanserer forover på Estadio Manuel Murillo Toro. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    19'
    19'
    I Ibague har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Frispark for Deportes Tolima på egen banehalvdel.
    19'
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til America Mineiro MG på egen banehalvdel.
    20'
    20'
    Fernando Rapallini tildeler Deportes Tolima en corner. Daniel Catano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Skudd på mål, Deportes Tolima
    21'
    21'
    Daniel Catano (Deportes Tolima) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Manuel Murillo Toro.
    22'
    Alexander Dominguez
    Målsjanse! Alexander Dominguez (Deportes Tolima) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Andres Ibarguen
    Målsjanse på Estadio Manuel Murillo Toro! Andres Ibarguen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    25'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og America Mineiro MG får straffe av Fernando Rapallini på Estadio Manuel Murillo Toro.
    26'
    Gult kort til Deportes Tolima
    Jose Moya
    Jose Moya (Deportes Tolima) pådrar seg et gult kort.
    26'
    America Mineiro MG scorer på straffe!
    Deportes Tolima 0 - 2 America Mineiro MG
    Mål: Iago Maidana
    Iago Maidana øker America Mineiro MGs ledelse til 0-2 etter et velplassert straffespark.
    27'
    Frispark til America Mineiro MG på halvdelen til Deportes Tolima.
    30'
    Frispark America Mineiro MG.
    30'
    31'
    36'
    36'
    Indio Ramirez vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    37'
    Indio Ramirez ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ibague.
    38'
    Mål for Deportes Tolima!
    Deportes Tolima 1 - 2 America Mineiro MG
    Mål: Anderson Daniel Plata Guillen
    Målgivende: Brayan Rovira
    Mål! Anderson Plata reduserer til 1-2 på Estadio Manuel Murillo Toro i Ibague. Brayan Rovira sto for den målgivende pasningen.
    40'
    Deportes Tolima 2 - 2 America Mineiro MG
    Mål: Michael Rangel
    Målgivende: Jonathan Marulanda
    Utligning! Michael Rangel setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Flott spill fra Jonathan Marulanda før målet.
    43'
    Målet til Deportes Tolima sjekkes av VAR
    44'
    Målet til Deportes Tolima blir stående
    44'
    45'+1
    45'+4
    Gult kort til America Mineiro MG
    Iago Maidana
    Dommer Fernando Rapallini gir Iago Maidana (America Mineiro MG) et gult kort.
    45'+4
    Spillerbytte - America Mineiro MG
    Inn: Rodriguinho
    Ut: Indio Ramirez
    America Mineiro MG gjør sitt første bytte. Indio Ramirez erstattes av Rodriguinho.
    46'
    En av Deportes Tolimas spillere blir avblåst for offside.
    49'
    Deportes Tolima angriper, men blir avblåst for offside.
    50'
    Deportes Tolima tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Aloisio
    Aloisio (America Mineiro MG) kommer seg fri på Estadio Manuel Murillo Toro, men avslutningen går utenfor.
    53'
    57'
    57'
    58'
    58'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ibague fordi Eder Ferreira får behandling for en skade på banen.
    58'
    Inn: Juninho
    Ut: German Conti
    America Mineiro MG bytter ut German Conti med Juninho.
    60'
    Eder Ferreira er tilbake i kampen igjen.
    60'
    63'
    Deportes Tolima angriper i Ibague. Michael Rangel fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    I Ibague har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    65'
    Juninho
    Juninho (America Mineiro MG) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Manuel Murillo Toro.
    65'
    Deportes Tolima angriper på Estadio Manuel Murillo Toro, men Michael Rangel header utenfor.
    66'
    Aloisio
    Aloisio (America Mineiro MG) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Fernando Rapallini tildeler America Mineiro MG en corner. Juninho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Inn: Pedrinho
    Ut: Felipe Azevedo
    Felipe Azevedo (America Mineiro MG) erstattes av Pedrinho.
    70'
    I Ibague slår Juninho en corner fra venstre.
    71'
    Spillerbytte - Deportes Tolima
    Inn: Gustavo Adrian Ramirez Rojas
    Ut: Daniel Catano
    Hernan Torres (Deportes Tolima) gjør sitt første bytte for dagen. Gustavo Ramirez erstatter Daniel Catano.
    73'
    74'
    Frispark Deportes Tolima.
    75'
    Anderson Plata (Deportes Tolima) kommer til en målsjanse på Estadio Manuel Murillo Toro, men klarer ikke å score.
    76'
    77'
    Deportes Tolima angriper på Estadio Manuel Murillo Toro. Michael Rangel header utenfor.
    77'
    78'
    78'
    Pedrinho
    Pedrinho (America Mineiro MG) får et gult kort av dommer Fernando Rapallini.
    79'
    80'
    Inn: Juan Caicedo
    Ut: Michael Rangel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Deportes Tolima. Inn kommer Juan Caicedo, mens Michael Rangel tar plass på benken.
    80'
    En av Deportes Tolimas spillere går i offside.
    81'
    83'
    84'
    Inn: Kawe
    Ut: Aloisio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for America Mineiro MG. Inn kommer Kawe, mens Aloisio tar plass på benken.
    85'
    Inn: Gustavinho
    Ut: Lucas Kal
    Bytte for America Mineiro MG. Gustavinho kommer inn for Lucas Kal på Estadio Manuel Murillo Toro.
    85'
    Inn: Cristian Trujillo
    Ut: Rodrigo Urena
    Deportes Tolima bytter ut Rodrigo Urena med Cristian Trujillo.
    87'
    Gustavinho
    America Mineiro MG angriper på Estadio Manuel Murillo Toro og Gustavinho får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    87'
    90'+1
    Deportes Tolima avanserer forover i Ibague. Anderson Plata avslutter, men treffer ikke mål.