0-1
Zapata90'+5
1-1
    Marcelo Filla (Dep. Magallanes) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de San Bernardo.
    4'
    Frispark for Independiente Medellin på egen banehalvdel.
    5'
    Independiente Medellin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    I San Bernardo slår Carlos Andres Villanueva Roland en corner fra høyre.
    9'
    Kevin Ortega Pimentel signaliserer et frispark til Dep. Magallanes på egen banehalvdel.
    11'
    Kevin Ortega Pimentel signaliserer et frispark til Independiente Medellin på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark til Independiente Medellin på halvdelen til Dep. Magallanes.
    16'
    Independiente Medellin angriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    Dep. Magallanes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Julian Alfaro
    Målsjanse på Estadio Municipal de San Bernardo! Julian Alfaro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    20'
    Independiente Medellin, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Kevin Ortega Pimentel signaliserer et frispark til Dep. Magallanes.
    21'
    Frispark Dep. Magallanes.
    21'
    23'
    Tomas Benjamin Aranguiz
    Dep. Magallanes angriper i San Bernardo. Tomas Benjamin Aranguiz fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    24'
    Carlos Andres Villanueva Roland (Dep. Magallanes) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de San Bernardo.
    26'
    26'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Yulian Gomez (Independiente Medellin) vrir seg av smerte i gresset.
    28'
    Independiente Medellin slipper å klare seg uten Yulian Gomez som kommer tilbake på banen i San Bernardo.
    29'
    31'
    Felipe Flores
    Dep. Magallanes fosser forover og Felipe Flores fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    32'
    Spillerbytte - Independiente Medellin
    Inn: Daniel Londono
    Ut: Yulian Gomez
    Daniel Londono (Independiente Medellin) erstatter Yulian Gomez som muligens er skadet.
    33'
    Kevin Ortega Pimentel tildeler Dep. Magallanes en corner. Marcelo Filla sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    34'
    Ever Valencia
    Sjanse i San Bernardo! Ever Valencia (Independiente Medellin) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    35'
    Dep. Magallanes, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    I San Bernardo slår Ever Valencia en corner fra venstre.
    36'
    I San Bernardo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    Dep. Magallanes avanserer forover i San Bernardo. Julian Alfaro avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Dep. Magallanes fosser fremover, men Kevin Ortega Pimentel blåser for offside på Estadio Municipal de San Bernardo.
    42'
    Luciano Pons
    Luciano Pons (Independiente Medellin) avanserer forover på Estadio Municipal de San Bernardo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    Ever Valencia (Independiente Medellin) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal de San Bernardo.
    44'
    Thomas Luciano Jones Mariani
    Thomas Luciano Jones Mariani (Dep. Magallanes) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Frispark Independiente Medellin.
    45'+2
    Kevin Ortega Pimentel tildeler Independiente Medellin en corner. Ever Valencia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Emerson Batalla
    Emerson Batalla (Independiente Medellin) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de San Bernardo, men klarer ikke å score.
    47'
    Gult kort til Independiente Medellin
    Miguel Monsalve
    Dommeren gir Miguel Monsalve (Independiente Medellin) et gult kort.
    47'
    Gult kort til Dep. Magallanes
    Marcelo Filla
    Marcelo Filla (Dep. Magallanes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    49'
    49'
    Frispark til Dep. Magallanes på halvdelen til Independiente Medellin.
    51'
    Emerson Batalla (Independiente Medellin) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    54'
    Kevin Ortega Pimentel signaliserer et frispark til Independiente Medellin.
    56'
    56'
    Spillerbytte - Dep. Magallanes
    Inn: Yorman Zapata
    Ut: Julian Alfaro
    Dep. Magallanes bytter ut Julian Alfaro med Yorman Zapata. Dette er det første byttet som Nicolas Nunez gjør i dagens kamp.
    56'
    Inn: Cristobal Jorquera
    Ut: Carlos Andres Villanueva Roland
    Nicolas Nunez gjør dagens andre bytte i San Bernardo, når han tar ut Carlos Andres Villanueva Roland og setter inn Cristobal Jorquera.
    57'
    En av Dep. Magallaness spillere blir avblåst for offside på Estadio Municipal de San Bernardo.
    58'
    En av Independiente Medellins spillere går i offside.
    60'
    Sjanse til Independiente Medellin! Luciano Pons er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    61'
    Christian Vilches (Dep. Magallanes) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Municipal de San Bernardo.
    62'
    Christian Vilches ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i San Bernardo.
    63'
    Marcelo Filla (Dep. Magallanes) kommer seg fri på Estadio Municipal de San Bernardo, men avslutningen går utenfor.
    65'
    Inn: Jorge Leguin Cabezas Hurtado
    Ut: Miguel Monsalve
    Independiente Medellin gjør sitt andre bytte. Miguel Monsalve erstattes av Jorge Leguin Cabezas Hurtado.
    65'
    Independiente Medellin angriper, men Kevin Ortega Pimentel blåser for offside.
    66'
    I San Bernardo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    66'
    Independiente Medellin fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    67'
    68'
    Independiente Medellin angriper i San Bernardo. Ever Valencia avslutter på mål, men greier ikke å score.
    69'
    69'
    Independiente Medellin angriper, men avslutningen til Luciano Pons går utenfor.
    69'
    Mål for Independiente Medellin!
    Dep. Magallanes 0 - 1 Independiente Medellin
    Mål: Emerson Batalla
    Mål! Emerson Batalla gir Independiente Medellin ledelsen 0-1 i San Bernardo.
    70'
    Inn: Felipe Cadenazzi
    Ut: Thomas Luciano Jones Mariani
    Bytte for Dep. Magallanes. Felipe Cadenazzi kommer inn for Thomas Luciano Jones Mariani på Estadio Municipal de San Bernardo.
    72'
    72'
    75'
    Inn: Simon Contreras
    Ut: Felipe Flores
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Dep. Magallanes. Inn kommer Simon Contreras, mens Felipe Flores tar plass på benken.
    78'
    Inn: Alfred Canales
    Ut: Marcelo Filla
    Nicolas Nunez (Dep. Magallanes) gjør sitt femte bytte for dagen. Alfred Canales erstatter Marcelo Filla.
    78'
    Cesar Alexis Cortes Pinto (Dep. Magallanes) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de San Bernardo.
    79'
    81'
    Yorman Zapata
    Yorman Zapata (Dep. Magallanes) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Municipal de San Bernardo.
    82'
    83'
    Inn: Edwuin Cetre
    Ut: Ever Valencia
    Independiente Medellin bytter ut Ever Valencia med Edwuin Cetre.
    83'
    Ever Valencia (Independiente Medellin) får et gult kort av dommer Kevin Ortega Pimentel.
    83'+2
    Inn: Jaime Alvarado
    Ut: Andres Ricaurte
    Bytte for Independiente Medellin. Jaime Alvarado kommer inn for Andres Ricaurte på Estadio Municipal de San Bernardo.
    84'
    Inn: Deinner Quinones
    Ut: Emerson Batalla
    David Gonzalez gjør dagens femte bytte i San Bernardo, når han tar ut Emerson Batalla og setter inn Deinner Quinones.
    84'
    86'
    86'
    87'
    Felipe Cadenazzi
    I San Bernardo header Felipe Cadenazzi (Dep. Magallanes) mot mål, men ballen går utenfor.
    87'
    89'
    Det blir farlig! Frispark for Independiente Medellin er nær straffområde.
    89'
    Edwuin Cetre
    Edwuin Cetre (Independiente Medellin) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de San Bernardo, men klarer ikke å score.
    90'
    Andres Mosquera Marmolejo
    Andres Mosquera Marmolejo (Independiente Medellin) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    Tomas Benjamin Aranguiz (Dep. Magallanes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+4
    90'+5
    Mål for Dep. Magallanes!
    Dep. Magallanes 1 - 1 Independiente Medellin
    Mål: Yorman Zapata
    Målgivende: Simon Contreras
    Mål! Yorman Zapata (Dep. Magallanes) utligner med en heading på Estadio Municipal de San Bernardo. Simon Contreras var nest sist på ballen.