5'
    Dep. Magallanes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Dorny Alexander Romero Chalas
    Sjanse til Always Ready! Dorny Alexander Romero Chalas er nær ved å score, men keeper redder.
    7'
    Dep. Magallanes, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Hjørnespark til Always Ready
    7'
    Andres Merlos signaliserer et frispark til Dep. Magallanes på egen banehalvdel.
    8'
    9'
    10'
    Dep. Magallanes angriper, men Andres Merlos blåser for offside.
    13'
    Felipe Flores
    Dep. Magallanes angriper. Felipe Flores får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    Always Ready, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Frispark for Always Ready på egen banehalvdel.
    17'
    Carlos Andres Villanueva Roland
    Målsjanse til Dep. Magallanes! Carlos Andres Villanueva Roland treffer mål, men keeper redder.
    19'
    19'
    I Rancagua slår Carlos Andres Villanueva Roland en corner fra høyre.
    21'
    Alfred Canales
    Dep. Magallanes angriper på El Teniente og Alfred Canales får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    21'
    Mål for Dep. Magallanes!
    Dep. Magallanes 1 - 0 Always Ready
    Mål: Christian Vilches
    Mål! Dep. Magallanes tar ledelsen 1-0 ved Christian Vilches.
    21'
    Always Ready tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    I Rancagua har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Julio Hector Herrera Farel
    Always Ready angriper i Rancagua. Julio Hector Herrera Farel fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Frispark for Dep. Magallanes på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark Always Ready.
    26'
    27'
    Frispark til Always Ready på halvdelen til Dep. Magallanes.
    30'
    33'
    Målsjanse! Dorny Alexander Romero Chalas (Always Ready) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rancagua fordi Gaston Rodriguez får behandling for en skade på banen.
    35'
    Gaston Rodriguez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    36'
    38'
    Edarlyn Reyes Urena
    Always Ready angriper i Rancagua. Edarlyn Reyes Urena avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    42'
    Diego Daniel Medina Roman ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    42'
    Diego Daniel Medina Roman er tilbake på banen igjen.
    44'
    Thomas Luciano Jones Mariani
    Målsjanse på El Teniente! Thomas Luciano Jones Mariani fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Andres Merlos signaliserer et frispark til Always Ready.
    45'+3
    Spillerbytte - Always Ready
    Inn: Marcos Daniel Riquelme
    Ut: Adalid Terrazas Abasto
    Always Ready gjør sitt første bytte. Adalid Terrazas Abasto erstattes av Marcos Daniel Riquelme.
    46'
    47'
    Julian Alfaro
    Dep. Magallanes angriper, men avslutningen til Julian Alfaro går utenfor.
    47'
    Matias Poblete (Dep. Magallanes) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på El Teniente.
    49'
    Spillerbytte - Dep. Magallanes
    Inn: Marcelo Filla
    Ut: Matias Poblete
    Nicolas Nunez (Dep. Magallanes) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Marcelo Filla erstatter Matias Poblete som sannsynligvis er skadet.
    50'
    Andres Merlos signaliserer et frispark til Always Ready på egen banehalvdel.
    51'
    Marcos Daniel Riquelme vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    53'
    Marcos Daniel Riquelme er tilbake i kampen igjen.
    54'
    Sjanse! Dep. Magallanes avanserer forover, men Felipe Flores avslutter utenfor.
    55'
    VAR sjekker om det er straffe til Dep. Magallanes
    55'
    Straffe til Dep. Magallanes
    58'
    Dommeren dømmer straffe til Dep. Magallanes
    58'
    Gult kort til Always Ready
    Nelson David Cabrera Baez
    Nelson David Cabrera Baez (Always Ready) pådrar seg et gult kort.
    58'
    Felipe Flores (Dep. Magallanes) misbruker sjansen fra straffemerket!
    60'
    60'
    61'
    Marcos Daniel Riquelme
    Always Ready avanserer forover i Rancagua. Marcos Daniel Riquelme avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    Always Ready fosser forover og Edarlyn Reyes Urena fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    Skudd utenfor mål, Always Ready
    66'
    Spillet på El Teniente er stoppet midlertidig fordi Thomas Luciano Jones Mariani ligger nede.
    68'
    Inn: Ivan Vasquez
    Ut: Alfred Canales
    Nicolas Nunez (Dep. Magallanes) gjør sitt andre bytte for dagen. Ivan Vasquez erstatter Alfred Canales.
    69'
    Inn: Simon Contreras
    Ut: Thomas Luciano Jones Mariani
    Dep. Magallanes bytter ut Thomas Luciano Jones Mariani som ikke ser ut til å kunne fortsette. Nicolas Nunez blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Simon Contreras.
    70'
    Inn: Cristobal Jorquera
    Ut: Carlos Andres Villanueva Roland
    Bytte for Dep. Magallanes. Cristobal Jorquera kommer inn for Carlos Andres Villanueva Roland på El Teniente.
    70'
    71'
    Inn: Leyvin Balanta
    Ut: Enrique Flores
    Always Ready bytter ut Enrique Flores med Leyvin Balanta.
    72'
    Inn: Wilfried Guemiand Bony
    Ut: Dorny Alexander Romero Chalas
    Pablo Andres Godoy gjør dagens tredje bytte i Rancagua, når han tar ut Dorny Alexander Romero Chalas og setter inn Wilfried Guemiand Bony.
    72'
    74'
    Christian Vilches
    Dep. Magallanes angriper på El Teniente, men Christian Vilches header utenfor.
    74'
    75'
    76'
    79'
    Dep. Magallanes 2 - 0 Always Ready
    Mål: Fernando Pinero
    Målgivende: Cristobal Jorquera
    Mål! Dep. Magallanes øker ledelsen til 2-0 etter en velplassert heading fra Fernando Pinero. Cristobal Jorquera var nest sist på ballen.
    80'
    Carlos Alexander Mosquera Blandon ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    84'
    Always Ready slipper å klare seg uten Carlos Alexander Mosquera Blandon som kommer tilbake på banen igjen.
    85'
    Wilfried Guemiand Bony
    Wilfried Guemiand Bony (Always Ready) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Dommer Andres Merlos venter med å sette i gang spillet fordi Leyvin Balanta ligger nede.
    86'
    Inn: Javier Quiroz
    Ut: Felipe Flores
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Dep. Magallanes. Inn kommer Javier Quiroz, mens Felipe Flores tar plass på benken.
    87'
    Inn: Denilson Valda
    Ut: Leyvin Balanta
    Det virker som Leyvin Balanta ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Denilson Valda.
    88'
    Dep. Magallanes 3 - 0 Always Ready
    Mål: Marcelo Filla
    I Rancagua øker Dep. Magallanes ledelsen til 3-0 takket være et mål av Marcelo Filla. Flott spill fra Cristobal Jorquera før målet.
    89'
    Målet til Dep. Magallanes sjekkes av VAR
    90'
    Målet til Dep. Magallanes blir stående
    90'
    Javier Quiroz
    Javier Quiroz (Dep. Magallanes) kommer seg fri på El Teniente, men avslutningen går utenfor.
    90'+4
    90'+6
    90'+7
    Marc Francois Enoumba
    Marc Francois Enoumba (Always Ready) får et gult kort av dommer Andres Merlos.
    90'+7
    Diego Daniel Medina Roman
    Diego Daniel Medina Roman (Always Ready) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.