Frispark for Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    En av Denizlispors spillere blir avblåst for offside på Denizli Ataturk Stadium.
    Mål for Denizlispor!
    Denizlispor 1 - 0 Menemen Belediyespor
    Mål: Omer Hasan Sismanoglu
    Målgivende: Kevin Mayi
    Mål! Denizlispor tar ledelsen 1-0 ved Omer Sismanoglu. Kevin Mayi sto for den målgivende pasningen.
    7'
    Menemen Belediyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Huseyin Gocek signaliserer et frispark til Denizlispor på egen banehalvdel.
    14'
    Huseyin Gocek signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for Denizlispor på egen banehalvdel.
    15'
    Skudd utenfor mål, Denizlispor
    16'
    Menemen Belediyespor angriper i Denizli, men blir avblåst for offside.
    16'
    19'
    Skudd på mål, Menemen Belediyespor
    19'
    Denizlispor, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    En av Menemen Belediyespors spillere går i offside.
    20'
    21'
    21'
    Frisparket tildelt Menemen Belediyespor er farlig nær Denizlispors målområde.
    22'
    Mål for Menemen Belediyespor!
    Denizlispor 1 - 1 Menemen Belediyespor
    Mål: Ahmet Sagat
    Mål! Ahmet Sagat utligner til 1-1.
    23'
    28'
    Gult kort til Denizlispor
    Brice Dja Djedje
    Brice Dja Djedje (Denizlispor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    28'
    30'
    Huseyin Gocek signaliserer et frispark til Denizlispor.
    31'
    Skudd på mål, Denizlispor
    32'
    Menemen Belediyespor, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    34'
    34'
    34'
    Dommer Huseyin Gocek venter med å sette i gang spillet fordi Ahmet Sagat ligger nede.
    35'
    Ahmet Sagat ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Denizli.
    36'
    Abdullah Aydin (Menemen Belediyespor) løfter inn en corner fra høyre på Denizli Ataturk Stadium.
    36'
    38'
    39'
    Det blir farlig! Frispark for Denizlispor er nær straffområde.
    41'
    Gult kort til Menemen Belediyespor
    Oguzhan Capar
    Oguzhan Capar (Menemen Belediyespor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    42'
    Kan Menemen Belediyespor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+1
    45'+2
    45'+3
    Toni Gomes
    Dommeren gir Toni Gomes (Menemen Belediyespor) et gult kort.
    45'+3
    45'+4
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Denizli fordi Oguz Yilmaz får behandling for en skade på banen.
    48'
    Spillerbytte - Denizlispor
    Inn: Asim Hamzacebi
    Ut: Brice Dja Djedje
    Denizlispor bytter ut Brice Dja Djedje med Asim Hamzacebi. Dette er det første byttet som Mesut Bakkal gjør i dagens kamp.
    48'
    Denizlispor slipper å klare seg uten Oguz Yilmaz som kommer tilbake på banen igjen.
    49'
    Menemen Belediyespor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Denizlispor.
    50'
    I Denizli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    55'
    56'
    57'
    59'
    Inn: Bekir Turac Boke
    Ut: Omer Hasan Sismanoglu
    Bytte for Denizlispor. Bekir Turac Boke kommer inn for Omer Sismanoglu på Denizli Ataturk Stadium.
    61'
    62'
    Denizlispor angriper, men Huseyin Gocek blåser for offside.
    63'
    64'
    Huseyin Gocek tildeler Denizlispor en corner. Ismail Aissati sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    65'
    68'
    68'
    68'
    73'
    73'
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Seyfettin Anil Yasar
    Ut: Emre Batuhan Adiguzel
    Recep Yazici gjør dagens første bytte i Denizli, når han tar ut Emre Batuhan Adiguzel og setter inn Anil Yasar.
    74'
    Ahmet Sen vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    75'
    Ahmet Sen er tilbake på banen igjen.
    76'
    Denizlispor 2 - 1 Menemen Belediyespor
    Mål: Tiago Lopes
    Mål! Tiago Lopes gir Denizlispor en 2-1 ledelse.
    76'
    Denizlispor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    79'
    79'
    Inn: Muhammed Himmet Erturk
    Ut: Toni Gomes
    Recep Yazici (Menemen Belediyespor) gjør sitt andre bytte for dagen. Muhammed Erturk erstatter Toni Gomes.
    80'
    Inn: Oguzhan Aydogan
    Ut: Abdullah Aydin
    Recep Yazici gjør dagens tredje bytte i Denizli, når han tar ut Abdullah Aydin og setter inn Oguzhan Aydogan.
    80'
    81'
    Bekir Turac Boke
    Bekir Turac Boke (Denizlispor) får et gult kort av dommer Huseyin Gocek.
    82'
    Lanre Kehinde
    Lanre Kehinde (Menemen Belediyespor) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Inn: Muhammet Ozkal
    Ut: Erdal Akdari
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Denizlispor. Inn kommer Muhammet Ozkal, mens Erdal Akdari tar plass på benken.
    84'
    Inn: Emre Saglik
    Ut: Ismail Aissati
    Denizlispor bytter ut Ismail Aissati med Emre Saglik. Dette er det fjerde byttet som Mesut Bakkal gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Bunyamin Balat
    Ut: Kevin Mayi
    Denizlispor gjør sitt femte bytte. Kevin Mayi erstattes av Bunyamin Balat.
    84'
    Inn: Mohamed Sabbah
    Ut: Sinan Akgol
    Sinan Akgol (Menemen Belediyespor) erstattes av Mohamed Sabbah.
    87'
    Huseyin Gocek signaliserer et frispark til Denizlispor like utenfor Menemen Belediyespor-området.