Mauricio Duarte (Defensa y Justicia) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Jocay.
    Charles Velez (Delfin SC) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Jocay.
    Mauricio Duarte er tilbake i kampen igjen.
    Mål for Delfin SC!
    Delfin SC 1 - 0 Defensa y Justicia
    Mål: Janner Corozo
    Målgivende: Maximo Banguera
    I Manta tar Delfin SC ledelsen 1-0 etter et mål av Janner Corozo. Det er en fin assist fra Maximo Banguera.
    12'
    Mauricio Duarte
    Målsjanse på Estadio Jocay! Mauricio Duarte fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    Delfin SC, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Diego Haro signaliserer et frispark til Delfin SC.
    15'
    Janner Corozo
    Delfin SC angriper i Manta. Janner Corozo fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Charles Velez (Delfin SC) slår en corner fra høyre side på Estadio Jocay.
    22'
    Diego Haro signaliserer et frispark til Delfin SC på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark for Defensa y Justicia på egen banehalvdel.
    26'
    26'
    28'
    Frispark til Delfin SC på halvdelen til Defensa y Justicia.
    32'
    Gult kort til Defensa y Justicia
    Nelson Acevedo
    Nelson Acevedo (Defensa y Justicia) pådrar seg et gult kort.
    32'
    35'
    Marcelo Nicolas Benitez
    Marcelo Benitez (Defensa y Justicia) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    Braian Romero
    Braian Romero (Defensa y Justicia) kommer til en målsjanse på Estadio Jocay, men klarer ikke å score.
    39'
    I Manta har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    I Manta slår Enzo Fernandez en corner fra venstre.
    42'
    Diego Haro tildeler Defensa y Justicia en corner. Marcelo Benitez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    I Manta slår Marcelo Benitez en corner fra venstre.
    44'
    Marcelo Benitez (Defensa y Justicia) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    44'
    44'
    Defensa y Justicia fosser forover og Mauricio Duarte fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'
    45'
    Harold Gonzalez
    Harold Gonzalez (Delfin SC) avanserer forover på Estadio Jocay. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    Defensa y Justicia, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Charles Velez (Delfin SC) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Jocay.
    45'+2
    45'+2
    Charles Ariel Velez Plaza
    Målsjanse! Charles Velez (Delfin SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    Spillerbytte - Defensa y Justicia
    Inn: Miguel Merentiel
    Ut: Nelson Acevedo
    Defensa y Justicia gjør sitt første bytte. Nelson Acevedo erstattes av Miguel Merentiel.
    47'
    47'
    Diego Haro signaliserer et frispark til Defensa y Justicia på egen banehalvdel.
    48'
    Inn: Enzo Coacci
    Ut: Mauricio Duarte
    Defensa y Justicia bytter ut Mauricio Duarte med Enzo Coacci. Dette er det andre byttet som Hernan Crespo gjør i dagens kamp.
    48'
    David Martinez
    Defensa y Justicia angriper i Manta. Hector Martinez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    48'
    Inn: Nicolas Tripichio
    Ut: Juan Gabriel Rodriguez
    Juan Gabriel Rodriguez (Defensa y Justicia) erstattes av Nicolas Tripichio.
    50'
    Spillerbytte - Delfin SC
    Inn: Alejandro Villalva
    Ut: Janner Corozo
    Delfin SC bytter ut Janner Corozo med Alejandro Villalva.
    50'
    Gabriel Alejandro Hachen
    Defensa y Justicia angriper, men avslutningen til Gabriel Hachen går utenfor.
    50'
    Spillet på Estadio Jocay er stoppet midlertidig fordi Harold Gonzalez ligger nede.
    52'
    Frispark for Delfin SC på egen banehalvdel.
    52'
    Harold Gonzalez er tilbake på banen igjen.
    53'
    Braian Romero (Defensa y Justicia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Defensa y Justicia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Diego Haro signaliserer et frispark til Defensa y Justicia.
    55'
    Defensa y Justicia fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    57'
    60'
    I Manta har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    60'
    Alejandro Villalva
    Sjanse i Manta! Alejandro Villalva (Delfin SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    62'
    Dommer Diego Haro gir Hector Martinez (Defensa y Justicia) et gult kort.
    62'
    Gult kort til Delfin SC
    Carlos Garces
    Carlos Garces (Delfin SC) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Jocay.
    65'
    67'
    68'
    Julio Joao Ortiz Landazuri
    Julio Ortiz (Delfin SC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    68'
    Inn: Nicolas Leguizamon
    Ut: Ciro Rius
    Bytte for Defensa y Justicia. Nicolas Leguizamon kommer inn for Ciro Rius på Estadio Jocay.
    68'
    69'
    70'
    71'
    Nicolas Tripichio
    Dommeren gir Nicolas Tripichio (Defensa y Justicia) et gult kort.
    71'
    Delfin SC 2 - 0 Defensa y Justicia
    Mål: Jose Valencia
    I Manta øker Delfin SC ledelsen til 2-0 takket være et mål av Jose Valencia.
    72'
    74'
    Delfin SC 3 - 0 Defensa y Justicia
    Mål: Carlos Garces
    Målgivende: Jose Valencia
    Mål! Delfin SC øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Carlos Garces på Estadio Jocay. Jose Valencia sto for den målgivende pasningen.
    75'
    Delfin SC angriper. Carlos Garces får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    77'
    Målsjanse på Estadio Jocay! Charles Velez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    78'
    78'
    Marcelo Benitez (Defensa y Justicia) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Jocay.
    79'
    79'
    Inn: Valentin Larralde
    Ut: Gabriel Alejandro Hachen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Defensa y Justicia. Inn kommer Valentin Larralde, mens Gabriel Hachen tar plass på benken.
    80'
    Harold Gonzalez (Delfin SC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    Marcelo Benitez (Defensa y Justicia) slår en corner fra venstre side på Estadio Jocay.
    85'
    Inn: Jerry Leon
    Ut: Carlos Garces
    Carlos Garces (Delfin SC) erstattes av Jerry Leon.
    86'
    Defensa y Justicia angriper i Manta. Marcelo Benitez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    89'
    89'
    Inn: Jhon Jairo Cifuentes Vergara
    Ut: Jose Valencia
    Miguel Zahzu (Delfin SC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jhon Cifuentes erstatter Jose Valencia.
    90'
    90'
    Kan Delfin SC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+1
    Rødt kort til Defensa y Justicia
    Nestor Adriel Breitenbruch
    Defensa y Justicia må klare seg uten Nestor Breitenbruch etter at han får et direkte rødt kort!
    90'+1
    Det blir farlig! Frispark for Delfin SC er nær straffområde.
    90'+2
    90'+2
    Miguel Merentiel
    Miguel Merentiel (Defensa y Justicia) pådrar seg et gult kort.
    90'+2
    Diego Haro tildeler Delfin SC en corner. Oscar Benitez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.