Frispark til Malmö FF på halvdelen til Degerfors IF.
    I Degerfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til Malmö FF.
    18'
    Victor Wolf tildeler Degerfors IF en corner. Christos Gravius sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Gult kort til Degerfors IF
    Diego Campos
    Dommer Victor Wolf gir Diego Campos (Degerfors IF) et gult kort.
    22'
    En av Malmö FFs spillere blir avblåst for offside.
    25'
    Christos Gravius (Degerfors IF) slår en corner fra høyre side på Stora Valla.
    26'
    Anton Kralj
    Degerfors IF angriper i Degerfors. Anton Kralj fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Veljko Birmancevic
    Sjanse til Malmö FF! Veljko Birmancevic er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    Degerfors IF, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    30'
    Erdal Rakip
    Dommeren gir Erdal Rakip (Malmö FF) et gult kort.
    30'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til Degerfors IF på egen banehalvdel.
    36'
    36'
    Degerfors IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Degerfors IF angriper, men Victor Wolf blåser for offside.
    38'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til Malmö FF like utenfor Degerfors IF-området.
    39'
    Frispark for Degerfors IF på egen banehalvdel.
    42'
    Malmö FF avanserer forover i Degerfors. Veljko Birmancevic avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Degerfors IF 0 - 2 Malmö FF
    Målgivende: Veljko Birmancevic
    Ola Toivonen setter ballen i mål og øker Malmö FFs ledelse til 0-2 i Degerfors. Det er en fin assist fra Veljko Birmancevic.
    44'
    Spillerbytte - Malmö FF
    Inn: Hugo Larsson
    Ut: Sergio Pena
    46'
    Inn: Sebastian Nanasi
    Ut: Ola Toivonen
    46'
    47'
    Frispark Malmö FF.
    47'
    Veljko Birmancevic (Malmö FF) løfter inn en corner fra venstre på Stora Valla.
    48'
    Sebastian Nanasi
    Sebastian Nanasi (Malmö FF) header utenfor.
    48'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til Degerfors IF.
    49'
    I Degerfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Anton Kralj
    Anton Kralj (Degerfors IF) kommer seg fri på Stora Valla, men avslutningen går utenfor.
    54'
    Malmö FF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    56'
    Adhavan Rajamohan
    I Degerfors header Adhavan Rajamohan (Degerfors IF) mot mål, men ballen går utenfor.
    57'
    Christos Gravius (Degerfors IF) løfter inn en corner fra høyre på Stora Valla.
    60'
    Adam Carlen
    Adam Carlen (Degerfors IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til Malmö FF på egen banehalvdel.
    61'
    Inn: Jo Inge Berget
    Ut: Soren Rieks
    Malmö FF gjør sitt første bytte. Soren Rieks erstattes av Jo Inge Berget.
    63'
    Inn: Martin Olsson
    Ut: Jonas Knudsen
    Milos Milojevic gjør dagens andre bytte i Degerfors, når han tar ut Jonas Knudsen og setter inn Martin Olsson.
    63'
    Eric Larsson
    Malmö FF fosser forover og Eric Larsson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    65'
    65'
    I Degerfors slår Veljko Birmancevic en corner fra venstre.
    65'
    Spillerbytte - Degerfors IF
    Inn: Johan Bertilsson
    Ut: Diego Campos
    66'
    Inn: Nikola Djurdjic
    Ut: Adhavan Rajamohan
    66'
    68'
    Rasmus Orqvist
    Rasmus Orqvist (Degerfors IF) kommer til en målsjanse på Stora Valla, men klarer ikke å score.
    69'
    Victor Wolf tildeler Degerfors IF en corner. Adam Carlen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    Christos Gravius
    Målsjanse! Christos Gravius (Degerfors IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    72'
    Inn: Matej Chalus
    Ut: Veljko Birmancevic
    Bytte for Malmö FF. Matej Chalus kommer inn for Veljko Birmancevic på Stora Valla.
    72'
    Alfie Whiteman ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    74'
    Alfie Whiteman er tilbake på banen igjen.
    76'
    76'
    77'
    77'
    78'
    Martin Olsson
    Målsjanse til Malmö FF! Martin Olsson treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    Sebastian Nanasi (Malmö FF) slår en corner fra venstre side på Stora Valla.
    80'
    81'
    Inn: Dijan Vukojevic
    Ut: Justin Salmon
    Degerfors IF gjør sitt første bytte. Justin Salmon erstattes av Dijan Vukojevic.
    83'
    83'
    Victor Wolf tildeler Malmö FF en corner. Sebastian Nanasi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.