0-1
    Frispark for Degerfors IF på egen banehalvdel.
    1'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Hammarby IF på egen banehalvdel.
    2'
    Kristoffer Karlsson tildeler Hammarby IF en corner. Nahir Besara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Degerfors IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    6'
    7'
    Spillet på Stora Valla er stoppet midlertidig fordi Sean Sabetkar ligger nede.
    7'
    Degerfors IF slipper å klare seg uten Sean Sabetkar som kommer tilbake på banen igjen.
    9'
    I Degerfors slår Nahir Besara en corner fra venstre.
    10'
    Abdelrahman Boudah
    Abdelrahman Saidi (Degerfors IF) kommer seg fri på Stora Valla, men avslutningen går utenfor.
    16'
    17'
    Christos Gravius
    Degerfors IF angriper. Christos Gravius får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    18'
    Hammarby IF, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    I Degerfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    20'
    22'
    Degerfors IF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Hammarby IF.
    24'
    Mål for Hammarby IF!
    Degerfors IF 0 - 1 Hammarby IF
    Mål: Edvin Kurtulus
    Mål! Edvin Kurtulus gir Hammarby IF ledelsen 0-1 i Degerfors.
    25'
    Dommer Kristoffer Karlsson ser at linjemannen løfter flagget, og Hammarby IFs Astrit Seljmani blåses av for offside.
    28'
    Nahir Besara
    Sjanse til Hammarby IF! Nahir Besara er nær ved å score, men keeper redder.
    31'
    Degerfors IF, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Johan Bertilsson
    Målsjanse til Degerfors IF! Johan Bertilsson treffer mål, men keeper redder.
    33'
    33'
    Frispark Hammarby IF.
    35'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Hammarby IF.
    38'
    Gult kort til Degerfors IF
    Joseph-Claude Gyau
    Dommeren gir Joseph-Claude Gyau (Degerfors IF) et gult kort.
    38'
    39'
    Sean Sabetkar (Degerfors IF) løfter inn en corner fra venstre på Stora Valla.
    41'
    Erik Lindell
    Erik Lindell (Degerfors IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Nahir Besara (Hammarby IF) slår en corner fra høyre side på Stora Valla.
    43'
    Nahir Besara (Hammarby IF) slår en corner fra venstre side på Stora Valla.
    45'
    Nahir Besara (Hammarby IF) løfter inn en corner fra venstre på Stora Valla.
    45'+1
    Kristoffer Karlsson tildeler Hammarby IF en corner. Nahir Besara sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+2
    Williot Swedberg
    Hammarby IF angriper i Degerfors. Williot Swedberg fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    45'+3
    Gult kort til Hammarby IF
    Williot Swedberg (Hammarby IF) mottar sitt første gule kort for dagen på Stora Valla.
    45'+3
    Sjanse! Hammarby IF avanserer forover, men Williot Swedberg avslutter utenfor.
    46'
    Frispark til Degerfors IF på halvdelen til Hammarby IF.
    47'
    47'
    52'
    Astrit Seljmani
    Sjanse i Degerfors! Astrit Seljmani (Hammarby IF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    54'
    Degerfors IF avanserer forover i Degerfors. Joseph-Claude Gyau avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    55'
    Sean Sabetkar
    Sean Sabetkar (Degerfors IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    57'
    57'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til Degerfors IF på egen banehalvdel.
    57'
    58'
    Jeppe Andersen
    Målsjanse! Jeppe Andersen (Hammarby IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    59'
    Spillerbytte - Degerfors IF
    Inn: Dijan Vukojevic
    Ut: Johan Bertilsson
    Tobias Solberg (Degerfors IF) gjør sitt første bytte for dagen. Dijan Vukojevic erstatter Johan Bertilsson.
    60'
    Degerfors IF angriper, men blir avblåst for offside.
    61'
    I Degerfors slår Astrit Seljmani en corner fra venstre.
    62'
    Skudd på mål, Hammarby IF
    63'
    63'
    Joseph-Claude Gyau (Degerfors IF) fyrer av et skudd på Stora Valla – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    64'
    Frispark Degerfors IF.
    67'
    Spillerbytte - Hammarby IF
    Inn: Joel Nilsson
    Ut: Williot Swedberg
    Hammarby IF bytter ut Williot Swedberg med Joel Nilsson.
    67'
    Frispark for Hammarby IF på egen banehalvdel.
    72'
    Nikola Djurdjic
    Dommer Kristoffer Karlsson viser Nikola Đurđić (Degerfors IF) det gule kortet.
    72'
    Kjempesjanse! Joseph-Claude Gyau (Degerfors IF) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    73'
    Inn: Darijan Bojanic
    Ut: Jeppe Andersen
    Hammarby IF gjør sitt andre bytte. Jeppe Andersen erstattes av Darijan Bojanic.
    74'
    Inn: Bjørn Paulsen
    Ut: Nahir Besara
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hammarby IF. Inn kommer Bjørn Paulsen, mens Nahir Besara tar plass på benken.
    74'
    En av Degerfors IFs spillere blir avblåst for offside.
    75'
    Hammarby IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Oliver Dovin
    Dommer Kristoffer Karlsson gir Oliver Dovin (Hammarby IF) et gult kort.
    78'
    Det blir farlig! Frispark for Degerfors IF er nær straffområde.
    79'
    Joel Nilsson
    Joel Nilsson (Hammarby IF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    Bjørn Paulsen (Hammarby IF) løfter inn en corner fra venstre på Stora Valla.
    83'
    Inn: Daniel Krezic
    Ut: Erik Lindell
    Tobias Solberg gjør dagens andre bytte i Degerfors, når han tar ut Erik Lindell og setter inn Daniel Krezic.
    83'
    84'
    Målsjanse på Stora Valla! Astrit Seljmani fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    85'
    85'
    Astrit Seljmani (Hammarby IF) slår en corner fra høyre side på Stora Valla.
    85'
    Frisparket tildelt Degerfors IF er farlig nær Hammarby IFs målområde.
    86'
    Bjørn Paulsen
    Bjørn Paulsen (Hammarby IF) får et gult kort av dommer Kristoffer Karlsson.
    86'
    Dijan Vukojevic
    Dijan Vukojevic (Degerfors IF) kommer til en målsjanse på Stora Valla, men klarer ikke å score.
    87'
    Degerfors IF avanserer forover i Degerfors. Christos Gravius avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    Inn: Mayckel Lahdo
    Ut: Astrit Seljmani
    Bytte for Hammarby IF. Mayckel Lahdo kommer inn for Astrit Seljmani på Stora Valla.
    89'
    Inn: Dennis Widgren
    Ut: Simon Sandberg
    Simon Sandberg (Hammarby IF) erstattes av Dennis Widgren.
    89'
    Sjanse til Degerfors IF! Joseph-Claude Gyau er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+2
    90'+2
    Dijan Vukojevic (Degerfors IF) avanserer forover på Stora Valla. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.