Fløyta har gått for å starte kampen.
    Mål for Degerfors IF!
    Degerfors IF 1 - 0 AIK
    Mål: Victor Edvardsen
    Mål! Degerfors IF tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Victor Edvardsen på Stora Valla.
    2'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til Degerfors IF på egen banehalvdel.
    7'
    Erik Lindell
    Sjanse! Degerfors IF avanserer forover, men Erik Lindell avslutter utenfor.
    7'
    AIK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for Degerfors IF på egen banehalvdel.
    10'
    Abdelrahman Boudah
    Sjanse i Degerfors! Abdelrahman Saidi (Degerfors IF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    AIK, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    13'
    16'
    Frispark til AIK på halvdelen til Degerfors IF.
    17'
    Gult kort til Degerfors IF
    Sean Sabetkar
    Sean Sabetkar (Degerfors IF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    17'
    Nicolas Stefanelli
    AIK angriper i Degerfors. Nicolas Stefanelli avslutter på mål, men greier ikke å score.
    17'
    Degerfors IF, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Victor Wolf tildeler AIK en corner. Eric Ouma sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Bojan Radulovic
    AIK fosser forover og Bojan Radulovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    22'
    Degerfors IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Nabil Bahoui
    Nabil Bahoui (AIK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Eric Ouma (AIK) slår en corner fra høyre side på Stora Valla.
    30'
    Nabil Bahoui (AIK) prøver å heade ballen i mål på Stora Valla, men mislykkes.
    30'
    31'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til AIK på egen banehalvdel.
    39'
    Spillet på Stora Valla er stoppet midlertidig fordi Bilal Hussein ligger nede.
    40'
    Frispark for AIK på egen banehalvdel.
    42'
    AIK slipper å klare seg uten Bilal Hussein som kommer tilbake på banen i Degerfors.
    42'
    Eric Ouma (AIK) løfter inn en corner fra høyre på Stora Valla.
    44'
    45'
    45'+1
    I Degerfors slår Eric Ouma en corner fra venstre.
    45'+3
    Spillerbytte - AIK
    Inn: Henok Goitom
    Ut: Bojan Radulovic
    Bojan Radulovic (AIK) erstattes av Henok Goitom.
    46'
    Inn: Erik Ring
    Ut: Nicolas Stefanelli
    Bytte for AIK. Erik Ring kommer inn for Nicolas Stefanelli på Stora Valla.
    46'
    I Degerfors slår Eric Ouma en corner fra høyre.
    47'
    47'
    51'
    Zac Elbouzedi (AIK) slår en corner fra venstre side på Stora Valla.
    53'
    Nabil Bahoui (AIK) header utenfor.
    53'
    Hjørnespark til Degerfors IF
    55'
    Nikola Djurdjic
    Nikola Đurđić (Degerfors IF) pådrar seg et gult kort.
    58'
    59'
    I Degerfors har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    Inn: Ebenezer Ofori
    Ut: Yasin Abbas Ayari
    AIK gjør sitt tredje bytte. Yasin Abbas Ayari erstattes av Ebenezer Ofori.
    60'
    65'
    Axel Lindahl
    Målsjanse! Axel Lindahl (Degerfors IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Degerfors IF 2 - 0 AIK
    Målgivende: Oliver Ekroth
    Victor Edvardsen øker Degerfors IFs ledelse til 2-0! Oliver Ekroth sto for den målgivende pasningen.
    66'
    Spillerbytte - Degerfors IF
    Inn: Jonathan Tamini
    Ut: Axel Lindahl
    Degerfors IF bytter ut Axel Lindahl med Jonathan Tamini. Dette er det første byttet som Tobias Solberg gjør i dagens kamp.
    68'
    Victor Edvardsen
    Degerfors IF angriper, men avslutningen til Victor Edvardsen går utenfor.
    70'
    Victor Wolf signaliserer et frispark til AIK.
    76'
    Frispark AIK.
    77'
    Inn: Jakob Andersson
    Ut: Abdelrahman Boudah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Degerfors IF. Inn kommer Jakob Andersson, mens Abdelrahman Saidi tar plass på benken.
    79'
    Inn: Villiam Dahlstrom
    Ut: Victor Edvardsen
    Tobias Solberg gjør dagens tredje bytte i Degerfors, når han tar ut Victor Edvardsen og setter inn Villiam Dahlstrom.
    80'
    Inn: Tom Strannegård
    Ut: Mikael Lustig
    Bartosz Grzelak (AIK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Tom Strannegard erstatter Mikael Lustig.
    80'
    85'
    Gult kort til AIK
    Eric Ouma
    Dommeren gir Eric Ouma (AIK) et gult kort.
    85'
    87'
    Inn: Johan Bertilsson
    Ut: Justin Salmon
    Tobias Solberg (Degerfors IF) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Johan Bertilsson erstatter Justin Salmon.
    88'
    Mål for AIK!
    Degerfors IF 2 - 1 AIK
    Mål: Nabil Bahoui
    Målgivende: Tom Strannegård
    Mål! Nabil Bahoui holder AIKet inne i kampen med en redusering til 2-1. Det er en fin assist fra Tom Strannegard.
    90'
    I Degerfors har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+3
    Christos Gravius
    Degerfors IF avanserer forover i Degerfors. Christos Gravius avslutter, men treffer ikke mål.