Frisparket tildelt Defensa y Justicia er farlig nær Flamengo RJs målområde.
    Sjanse! Defensa y Justicia avanserer forover, men Walter Bou avslutter utenfor.
    2'
    Frispark til Flamengo RJ på halvdelen til Defensa y Justicia.
    5'
    Eber Aquino tildeler Defensa y Justicia en corner. Alexis Soto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    I Gobernador Julio A. Costa slår Alexis Soto en corner fra venstre.
    10'
    Tomas Cardona
    Tomas Cardona (Defensa y Justicia) header mot mål, men ballen går utenfor.
    10'
    Walter Bou
    Walter Bou (Defensa y Justicia) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    11'
    Flamengo RJ, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til Flamengo RJ på egen banehalvdel.
    14'
    Flamengo RJ angriper i Gobernador Julio A. Costa, men blir avblåst for offside.
    20'
    Mål for Flamengo RJ!
    Defensa y Justicia 0 - 1 Flamengo RJ
    Mål: Michael
    Målgivende: Gustavo Henrique
    Mål! Michael gir Flamengo RJ en 0-1 ledelse. Flott spill fra Gustavo Henrique før målet.
    21'
    Michael
    Flamengo RJ angriper. Michael får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    Defensa y Justicia, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Frispark for Defensa y Justicia på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til Flamengo RJ
    Hugo Moura
    Hugo Moura fra Flamengo RJ er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    26'
    Alexis Soto (Defensa y Justicia) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Norberto Tomaghello.
    30'
    En av Defensa y Justicias spillere blir avblåst for offside på Estadio Norberto Tomaghello.
    34'
    I Gobernador Julio A. Costa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Gustavo Henrique
    Gustavo Henrique (Flamengo RJ) pådrar seg et gult kort.
    37'
    Flamengo RJ tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    41'
    41'
    Carlos Rodolfo Rotondi
    Carlos Rotondi (Defensa y Justicia) avanserer forover på Estadio Norberto Tomaghello. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    43'
    Gult kort til Defensa y Justicia
    Rodrigo Nicolas Contreras
    Dommer Eber Aquino viser Rodrigo Contreras (Defensa y Justicia) det gule kortet.
    43'
    Frispark for Flamengo RJ på egen banehalvdel.
    45'
    Frispark i en god posisjon for Defensa y Justicia!
    47'
    48'
    Rodrigo Contreras ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    50'
    Spillerbytte - Defensa y Justicia
    Inn: Gabriel Alejandro Hachen
    Ut: Rodrigo Nicolas Contreras
    Rodrigo Contreras (Defensa y Justicia) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Gabriel Hachen.
    51'
    Defensa y Justicia fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    54'
    55'
    Carlos Rotondi (Defensa y Justicia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    En av Defensa y Justicias spillere blir avblåst for offside.
    61'
    Kan Defensa y Justicia utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    62'
    Adonis Uriel Frias
    Defensa y Justicia angriper, men avslutningen til Adonis Frias går utenfor.
    63'
    Gabriel Alejandro Hachen
    Defensa y Justicia angriper i Gobernador Julio A. Costa. Gabriel Hachen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    Walter Bou (Defensa y Justicia) slår en corner fra høyre side på Estadio Norberto Tomaghello.
    68'
    Gabriel Barbosa
    Sjanse i Gobernador Julio A. Costa! Gabriel Barbosa (Flamengo RJ) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    I Gobernador Julio A. Costa slår Giorgian de Arrascaeta en corner fra venstre.
    70'
    Målsjanse på Estadio Norberto Tomaghello! Gabriel Hachen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    76'
    76'
    Hjørnespark til Defensa y Justicia
    77'
    Tomas Cardona (Defensa y Justicia) header ballen mot mål, men Flamengo RJ klarerer.
    77'
    77'
    Spillerbytte - Flamengo RJ
    Inn: Vitinho
    Ut: Michael
    Flamengo RJ bytter ut Michael med Vitinho.
    78'
    Frispark Flamengo RJ.
    78'
    Lautaro Escalante
    Lautaro Escalante (Defensa y Justicia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    Inn: Miguel Merentiel
    Ut: Carlos Rodolfo Rotondi
    Sebastian Beccacece (Defensa y Justicia) gjør sitt andre bytte for dagen. Miguel Merentiel erstatter Carlos Rotondi.
    79'
    Inn: Lucas Barrios
    Ut: Walter Bou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Defensa y Justicia. Inn kommer Lucas Barrios, mens Walter Bou tar plass på benken.
    80'
    83'
    Dommer Eber Aquino venter med å sette i gang spillet fordi Diego Alves ligger nede.
    83'
    Rodrigo Contreras ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Gobernador Julio A. Costa.
    84'
    Defensa y Justicia fosser fremover, men Eber Aquino blåser for offside på Estadio Norberto Tomaghello.
    84'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til Defensa y Justicia.
    85'
    Diego Alves er tilbake i kampen igjen.
    85'
    Inn: Matheuzinho
    Ut: Mauricio Isla
    Mauricio Isla (Flamengo RJ) erstattes av Matheuzinho.
    85'
    Inn: Pedro
    Ut: Everton Ribeiro
    Bytte for Flamengo RJ. Pedro kommer inn for Everton Ribeiro på Estadio Norberto Tomaghello.
    85'
    Inn: Bruno Viana
    Ut: Giorgian de Arrascaeta
    Flamengo RJ gjør sitt fjerde bytte. Giorgian de Arrascaeta erstattes av Bruno Viana.
    86'
    88'
    Miguel Merentiel
    Målsjanse på Estadio Norberto Tomaghello! Miguel Merentiel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'
    90'
    90'
    Inn: Robert Piris Da Motta
    Ut: Thiago Maia
    Flamengo RJ bytter ut Thiago Maia med Robert Piris Da Motta.
    90'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til Defensa y Justicia like utenfor Flamengo RJ-området.