0-1
1-1
    Dagens kamp på Estadio Norberto Tomaghello i Gobernador Julio A. Costa er i gang.
    Efren Mera (CSD Independiente del Valle) slår en corner fra venstre side på Estadio Norberto Tomaghello.
    3'
    Edina Alves Batista tildeler CSD Independiente del Valle en corner. Efren Mera sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    I Gobernador Julio A. Costa slår Efren Mera en corner fra venstre.
    11'
    Mål for CSD Independiente del Valle!
    Defensa y Justicia 0 - 1 CSD Independiente del Valle
    Mål: Joffre Escobar
    Målgivende: Efren Mera
    Mål! CSD Independiente del Valle tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Joffre Escobar. Det er en fin assist fra Efren Mera.
    11'
    Defensa y Justicia angriper, men Edina Alves Batista blåser for offside.
    16'
    CSD Independiente del Valle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Enzo Fernandez (Defensa y Justicia) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Norberto Tomaghello.
    23'
    En av Defensa y Justicias spillere blir avblåst for offside på Estadio Norberto Tomaghello.
    28'
    Efren Mera (CSD Independiente del Valle) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Norberto Tomaghello.
    29'
    Edina Alves Batista signaliserer et frispark til CSD Independiente del Valle på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark for Defensa y Justicia på egen banehalvdel.
    32'
    Defensa y Justicia fosser fremover, men Edina Alves Batista blåser for offside på Estadio Norberto Tomaghello.
    34'
    Braian Romero
    Braian Romero (Defensa y Justicia) kommer til en målsjanse på Estadio Norberto Tomaghello, men klarer ikke å score.
    36'
    Mål for Defensa y Justicia!
    Defensa y Justicia 1 - 1 CSD Independiente del Valle
    Mål: Braian Romero
    Målgivende: Enzo Jeremias Fernandez
    Utligning! Braian Romero setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Enzo Fernandez sto for den målgivende pasningen.
    36'
    Enzo Jeremias Fernandez
    Målsjanse på Estadio Norberto Tomaghello! Enzo Fernandez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    CSD Independiente del Valle, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Frispark til CSD Independiente del Valle på halvdelen til Defensa y Justicia.
    40'
    Richard Hernan Schunke
    Richard Schunke (CSD Independiente del Valle) kommer seg fri på Estadio Norberto Tomaghello, men avslutningen går utenfor.
    41'
    44'
    En av Defensa y Justicias spillere blir avblåst for offside.
    44'
    Joffre Escobar
    CSD Independiente del Valle avanserer forover i Gobernador Julio A. Costa. Joffre Escobar avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    Carlos Rodolfo Rotondi
    Defensa y Justicia angriper i Gobernador Julio A. Costa. Carlos Rotondi fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Offside! Carlos Rotondi (Defensa y Justicia) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    48'
    49'
    Edina Alves Batista signaliserer et frispark til Defensa y Justicia på egen banehalvdel.
    51'
    53'
    54'
    Brian Guillermo Montenegro Martinez
    Brian Montenegro (CSD Independiente del Valle) header mot mål, men ballen går utenfor.
    55'
    Spillerbytte - CSD Independiente del Valle
    Inn: Bryan Garcia
    Ut: Lorenzo Abel Faravelli
    Renato Paiva gjør dagens første bytte i Gobernador Julio A. Costa, når han tar ut Lorenzo Faravelli og setter inn Bryan Garcia.
    58'
    Inn: Nicolas Previtali
    Ut: Cristian Alberto Pellerano
    Bytte for CSD Independiente del Valle. Nicolas Previtali kommer inn for Cristian Pellerano på Estadio Norberto Tomaghello.
    58'
    Inn: Christian Jonatan Ortiz
    Ut: Brian Guillermo Montenegro Martinez
    CSD Independiente del Valle bytter ut Brian Montenegro med Cristian Ortiz. Dette er det tredje byttet som Renato Paiva gjør i dagens kamp.
    58'
    Defensa y Justicia angriper i Gobernador Julio A. Costa, men blir avblåst for offside.
    59'
    60'
    Nicolas Previtali
    Sjanse i Gobernador Julio A. Costa! Nicolas Previtali (CSD Independiente del Valle) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    Defensa y Justicia, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    CSD Independiente del Valle angriper i Gobernador Julio A. Costa. Nicolas Previtali avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    62'
    63'
    Inn: Jhon Jairo Sanchez Enriquez
    Ut: Jhoanner Stalin Chavez Quintero
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CSD Independiente del Valle. Inn kommer Jhon Sanchez, mens Jhoanner Chavez tar plass på benken.
    63'
    Spillerbytte - Defensa y Justicia
    Inn: Lautaro Escalante
    Ut: Ciro Rius
    Ciro Rius (Defensa y Justicia) erstattes av Lautaro Escalante.
    65'
    Inn: Miguel Merentiel
    Ut: Tomas Martinez
    Defensa y Justicia gjør sitt andre bytte. Tomas Martinez erstattes av Miguel Merentiel.
    65'
    65'
    Gult kort til CSD Independiente del Valle
    Christian Jonatan Ortiz
    Cristian Ortiz (CSD Independiente del Valle) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    65'
    Defensa y Justicia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    I Gobernador Julio A. Costa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    70'
    I Gobernador Julio A. Costa slår Enzo Fernandez en corner fra venstre.
    72'
    Edina Alves Batista tildeler Defensa y Justicia en corner. Carlos Rotondi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Inn: Pedro Vite
    Ut: Joffre Escobar
    Renato Paiva (CSD Independiente del Valle) gjør sitt femte bytte for dagen. Pedro Vite erstatter Joffre Escobar.
    75'
    Efren Mera (CSD Independiente del Valle) slår en corner fra høyre side på Estadio Norberto Tomaghello.
    75'
    Jose Hurtado
    Jose Hurtado (CSD Independiente del Valle) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    77'
    CSD Independiente del Valle angriper, men blir avblåst for offside.
    77'
    78'
    CSD Independiente del Valle har fått straffespark på Estadio Norberto Tomaghello!
    79'
    Edina Alves Batista tildeler CSD Independiente del Valle et straffespark på Estadio Norberto Tomaghello. Cristian Ortiz går fram ...og bommer!
    80'
    Frispark for CSD Independiente del Valle på egen banehalvdel.
    81'
    Inn: Valentin Larralde
    Ut: Enzo Jeremias Fernandez
    Bytte for Defensa y Justicia. Valentin Larralde kommer inn for Enzo Fernandez på Estadio Norberto Tomaghello.
    83'
    85'
    Jhon Jairo Sanchez Enriquez
    CSD Independiente del Valle angriper og Jhon Sanchez får avsluttet. Headingen treffer ikke Defensa y Justicia-målet.
    85'
    86'
    Edina Alves Batista signaliserer et frispark til CSD Independiente del Valle.
    86'
    Målsjanse! Cristian Ortiz (CSD Independiente del Valle) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Inn: Franco Ezequiel Paredes
    Ut: Matias Rodriguez
    Defensa y Justicia bytter ut Matias Rodriguez med Franco Ezequiel Paredes. Dette er det fjerde byttet som Pablo De Muner gjør i dagens kamp.
    89'
    Frispark CSD Independiente del Valle.
    89'
    90'+1
    Cristian Ortiz (CSD Independiente del Valle) prøver å heade ballen i mål på Estadio Norberto Tomaghello, men mislykkes.