0-1
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Washington, DC.
    Dommer Tim Ford venter med å sette i gang spillet fordi Flores Edison ligger nede.
    1'
    DC United slipper å klare seg uten Flores Edison som kommer tilbake på banen igjen.
    3'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Julian Gressel
    Ut: Flores Edison
    Julian Gressel (DC United) erstatter Flores Edison som muligens er skadet.
    4'
    Kai Wagner (Philadelphia Union) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    5'
    Leon Maximilian Flach
    Leon Maximilian Flach (Philadelphia Union) kommer seg fri på Audi Field, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Frispark for Philadelphia Union på egen banehalvdel.
    8'
    I Washington, DC slår Julian Gressel en corner fra høyre.
    13'
    Tim Ford tildeler Philadelphia Union en corner. Kai Wagner sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Philadelphia Union på egen banehalvdel.
    20'
    Tim Ford signaliserer et frispark til DC United.
    23'
    Paul Arriola
    DC United angriper. Paul Arriola får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    Philadelphia Union, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Adrien Perez
    DC United fosser forover og Adrien Perez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    25'
    Philadelphia Union tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    Kan DC United utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    30'
    Leon Maximilian Flach vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    30'
    Leon Maximilian Flach er tilbake på banen igjen.
    31'
    Tony Alfaro
    DC United angriper og Tony Alfaro får avsluttet. Headingen treffer ikke Philadelphia Union-målet.
    33'
    Kai Wagner (Philadelphia Union) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    35'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Målsjanse til DC United! Adrien Perez treffer mål, men keeper redder.
    38'
    38'
    Kai Wagner
    Kai Wagner (Philadelphia Union) kommer til en målsjanse på Audi Field, men klarer ikke å score.
    39'
    I Washington, DC slår Jamiro Monteiro en corner fra høyre.
    40'
    Jamiro Monteiro
    Sjanse til Philadelphia Union! Jamiro Monteiro er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    45'+1
    Målet til Philadelphia Union sjekkes av VAR
    45'+3
    Målet til Philadelphia Union blir stående
    45'+3
    Mål for Philadelphia Union!
    DC United 0 - 1 Philadelphia Union
    Mål: Kacper Przybylko
    Målgivende: Jamiro Monteiro
    Mål! Kacper Przybylko gir Philadelphia Union en 0-1 ledelse. Jamiro Monteiro sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    Russell Canouse (DC United) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Audi Field.
    45'+6
    Russell Canouse er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+7
    Inn: Ola Kamara
    Ut: Moses Nyeman
    Bytte for DC United. Ola Kamara kommer inn for Moses Nyeman på Audi Field.
    46'
    46'
    47'
    Frispark DC United.
    48'
    Tim Ford tildeler DC United en corner. Adrien Perez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    51'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jose Martinez (Philadelphia Union) vrir seg av smerte i gresset.
    51'
    Jose Martinez er tilbake i kampen igjen.
    51'
    Jamiro Monteiro (Philadelphia Union) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    53'
    En av Philadelphia Unions spillere blir avblåst for offside.
    53'
    DC United avanserer forover i Washington, DC. Adrien Perez avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    56'
    56'
    Tim Ford signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    59'
    Sjanse i Washington, DC! Adrien Perez (DC United) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    Inn: Kevin Paredes
    Ut: Joseph Mora
    DC United bytter ut Joseph Mora med Kevin Paredes. Dette er det tredje byttet som Hernan Losada gjør i dagens kamp.
    60'
    Julian Gressel (DC United) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    63'
    Kevin Paredes
    Målsjanse på Audi Field! Kevin Paredes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    63'
    64'
    64'
    65'
    Frispark til DC United på halvdelen til Philadelphia Union.
    65'
    Gult kort til Philadelphia Union
    Jose Martinez
    Dommeren gir Jose Martinez (Philadelphia Union) et gult kort.
    65'
    66'
    67'
    Spillerbytte - Philadelphia Union
    Inn: Sergio Santos
    Ut: Cory Burke
    Philadelphia Union gjør sitt første bytte. Cory Burke erstattes av Sergio Santos.
    67'
    Inn: Daniel Gazdag
    Ut: Jose Martinez
    Jim Curtin (Philadelphia Union) gjør sitt andre bytte for dagen. Daniel Gazdag erstatter Jose Martinez.
    67'
    Målsjanse! Kevin Paredes (DC United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Spillet på Audi Field er stoppet midlertidig fordi Tony Alfaro ligger nede.
    73'
    Julian Gressel (DC United) slår en corner fra venstre side på Audi Field.
    75'
    76'
    Adrien Perez (DC United) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Tony Alfaro ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Washington, DC.
    77'
    Tim Ford signaliserer et frispark til DC United like utenfor Philadelphia Union-området.
    78'
    Inn: Donovan Pines
    Ut: Tony Alfaro
    Det virker som Tony Alfaro ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Donovan Pines.
    78'
    Inn: Felipe Martins
    Ut: Drew Skundrich
    Hernan Losada gjør dagens femte bytte i Washington, DC, når han tar ut Drew Skundrich og setter inn Felipe Martins.
    79'
    Tim Ford tildeler DC United en corner. Julian Gressel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    79'
    Andy Najar
    Andy Najar (DC United) kommer til en målsjanse på Audi Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Ola Kamara
    Sjanse til DC United! Ola Kamara er nær ved å score, men keeper redder.
    81'
    81'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    81'
    83'
    83'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Washington, DC fordi Jamiro Monteiro får behandling for en skade på banen.
    84'
    Inn: Matt Real
    Ut: Jamiro Monteiro
    Matt Real (Philadelphia Union) erstatter Jamiro Monteiro som ser ut til å måtte forlate Audi Field med en skade.
    85'
    87'
    Ola Kamara
    I Washington, DC header Ola Kamara (DC United) mot mål, men ballen går utenfor.
    87'
    Felipe Martins
    Felipe Martins (DC United) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    90'
    En av Philadelphia Unions spillere blir avblåst for offside på Audi Field.
    90'+1
    90'+2
    90'+5
    Andre Blake
    Andre Blake (Philadelphia Union) får et gult kort av dommer Tim Ford.
    90'+6
    DC United må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Philadelphia Union.