DC United angriper i Washington, DC. Russell Canouse fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Kevin O'Toole
    New York City FC angriper i Washington, DC. Kevin O'Toole avslutter på mål, men greier ikke å score.
    14'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Fotis Bazakos tildeler New York City FC en corner. Santiago Rodriguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Santiago Rodriguez (New York City FC) løfter inn en corner fra venstre på Audi Field.
    16'
    Tayvon Gray
    New York City FC angriper, men avslutningen til Tayvon Gray går utenfor.
    16'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til New York City FC.
    16'
    Frispark i en god posisjon for New York City FC!
    20'
    Andres Perea
    Målsjanse til New York City FC! Andres Perea treffer mål, men keeper redder.
    22'
    22'
    Skudd utenfor mål, DC United
    24'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    26'
    DC United angriper i Washington, DC, men blir avblåst for offside.
    27'
    Frisparket tildelt DC United er farlig nær New York City FCs målområde.
    27'
    Målet til DC United sjekkes av VAR
    29'
    Målet til DC United blir annullert
    30'
    DC United angriper, men blir avblåst for offside.
    31'
    32'
    Frispark til DC United på halvdelen til New York City FC.
    40'
    DC United angriper, men Fotis Bazakos blåser for offside.
    41'
    Mateusz Klich (DC United) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    41'
    New York City FC avanserer forover i Washington, DC. Andres Perea avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    New York City FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra DC United.
    43'
    Mål for DC United!
    DC United 1 - 0 New York City FC
    Mål: Mateusz Klich
    Mål! DC United tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Mateusz Klich på Audi Field.
    45'+1
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Gult kort til DC United
    Steven Birnbaum
    Dommeren gir Steven Birnbaum (DC United) et gult kort.
    45'+1
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til New York City FC like utenfor DC United-området.
    45'+3
    Det blir farlig! Frispark for New York City FC er nær straffområde.
    45'+4
    Talles Magno
    Talles Magno (New York City FC) kommer til en målsjanse på Audi Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'+4
    Spillet på Audi Field er stoppet midlertidig fordi Andy Najar ligger nede.
    47'
    49'
    Andy Najar ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Washington, DC.
    49'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tayvon Gray (New York City FC) vrir seg av smerte i gresset.
    50'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Derrick Williams
    Ut: Steven Birnbaum
    Wayne Rooney gjør dagens første bytte i Washington, DC, når han tar ut Steven Birnbaum og setter inn Derrick Williams.
    51'
    New York City FC slipper å klare seg uten Tayvon Gray som kommer tilbake på banen igjen.
    52'
    Skudd på mål, New York City FC
    54'
    54'
    I Washington, DC slår Santiago Rodriguez en corner fra høyre.
    54'
    Frispark New York City FC.
    55'
    57'
    DC United fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    58'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til DC United.
    58'
    Skudd utenfor mål, New York City FC
    60'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Julian Fernandez
    Ut: Andres Jasson
    Nick Cushing (New York City FC) gjør sitt første bytte for dagen. Julian Fernandez erstatter Andres Jasson.
    60'
    Erik Hurtado
    DC United angriper. Erik Hurtado får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    62'
    DC United 2 - 0 New York City FC
    Mål: Chris Durkin
    Målgivende: Gabriel Cordeiro Pirani
    Chris Durkin setter ballen i mål og øker DC Uniteds ledelse til 2-0 i Washington, DC. Det er en fin assist fra Gabriel Cordeiro Pirani.
    62'
    En av DC Uniteds spillere blir avblåst for offside.
    64'
    67'
    Russell Canouse (DC United) mottar sitt første gule kort for dagen på Audi Field.
    67'
    En av New York City FCs spillere går i offside.
    69'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    70'
    Fotis Bazakos tildeler New York City FC en corner. Julian Fernandez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Sjanse til New York City FC! Talles Magno er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    Inn: Adrian Alonso Martinez Batista
    Ut: Talles Magno
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for New York City FC. Inn kommer Adrian Alonso Martinez Batista, mens Talles Magno tar plass på benken.
    72'
    Inn: Justin Haak
    Ut: Birk Risa
    New York City FC bytter ut Birk Risa med Justin Haak.
    72'
    Gult kort til New York City FC
    Dommer Fotis Bazakos viser Kevin O'Toole (New York City FC) det gule kortet.
    74'
    75'
    Inn: Hayden Sargis
    Ut: Matai Akinmboni
    Matai Akinmboni (DC United) erstattes av Hayden Sargis.
    75'
    76'
    76'
    Monsef Bakrar
    Monsef Bakrar (New York City FC) avanserer forover på Audi Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    77'
    77'
    Skudd på mål, DC United
    78'
    78'
    Mateusz Klich (DC United) løfter inn en corner fra venstre på Audi Field.
    80'
    80'
    Inn: Keaton Parks
    Ut: Monsef Bakrar
    New York City FC gjør sitt fjerde bytte. Monsef Bakrar erstattes av Keaton Parks.
    80'
    Gabriel Cordeiro Pirani
    DC United angriper. Gabriel Cordeiro Pirani får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    81'
    81'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    Sjanse til DC United! Erik Hurtado er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    82'
    Inn: Jackson Hopkins
    Ut: Russell Canouse
    DC United bytter ut Russell Canouse med Jackson Hopkins. Dette er det tredje byttet som Wayne Rooney gjør i dagens kamp.
    83'
    86'
    86'
    88'
    89'
    90'
    90'+1
    Mateusz Klich
    Dommer Fotis Bazakos gir Mateusz Klich (DC United) et gult kort.
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    Julian Fernandez (New York City FC) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.