New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Buzzard Point har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    DC United fosser forover og Wayne Rooney fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    5'
    DC United angriper, men Chico Grajeda blåser for offside.
    5'
    I Buzzard Point slår Wayne Rooney en corner fra høyre.
    6'
    Mål for DC United!
    DC United 1 - 0 New York City FC
    Mål: Wayne Rooney
    Målgivende: Luciano Acosta
    DC United leder 1-0 etter en scoring av Wayne Rooney. Luciano Acosta var nest sist på ballen.
    8'
    Chico Grajeda signaliserer et frispark til DC United.
    11'
    Chico Grajeda tildeler DC United en corner. Wayne Rooney sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    13'
    Ronald Matarrita (New York City FC) slår en corner fra venstre side på Audi Field.
    15'
    Chico Grajeda signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    15'
    17'
    DC United angriper. Wayne Rooney får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    17'
    Frispark DC United.
    18'
    Paul Arriola
    Sjanse til DC United! Paul Arriola er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    18'
    New York City FC fosser fremover, men Chico Grajeda blåser for offside på Audi Field.
    19'
    David Villa (New York City FC) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    22'
    22'
    Frispark til DC United på halvdelen til New York City FC.
    23'
    DC United 2 - 0 New York City FC
    Mål: Luciano Acosta
    Luciano Acosta setter ballen i mål og øker DC Uniteds ledelse til 2-0 i Buzzard Point.
    24'
    I Buzzard Point slår David Villa en corner fra høyre.
    26'
    Wayne Rooney (DC United) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    29'
    29'
    David Villa (New York City FC) løfter inn en corner fra venstre på Audi Field.
    30'
    Chico Grajeda signaliserer et frispark til New York City FC.
    31'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    31'
    Eloi
    Sjanse! New York City FC avanserer forover, men Eloi Amagat avslutter utenfor.
    32'
    Valentin Castellanos
    Målsjanse til New York City FC! Valentin Castellanos treffer mål, men keeper redder.
    35'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Chico Grajeda signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    37'
    37'
    David Villa
    New York City FC angriper. David Villa får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    38'
    Chico Grajeda tildeler New York City FC en corner. David Villa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    En av New York City FCs spillere blir avblåst for offside.
    44'
    46'
    I Buzzard Point slår Wayne Rooney en corner fra venstre.
    48'
    49'
    51'
    52'
    52'
    Yamil Asad
    Målsjanse til DC United! Yamil Asad treffer mål, men keeper redder.
    53'
    53'
    Frispark New York City FC.
    53'
    54'
    New York City FC angriper, men avslutningen til Valentin Castellanos går utenfor.
    54'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til DC United.
    55'
    60'
    Frederic Brillant
    Frederic Brillant (DC United) kommer til en målsjanse på Audi Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    60'
    60'
    61'
    62'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Ismael Tajouri-Shradi
    Ut: Ebenezer Ofori
    Bytte for New York City FC. Ismael Tajouri kommer inn for Ebenezer Ofori på Audi Field.
    63'
    64'
    65'
    65'
    Gult kort til New York City FC
    Valentin Castellanos (New York City FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    DC United fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    66'
    Alexander Ring
    Alexander Ring (New York City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    70'
    Målsjanse! Paul Arriola (DC United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    72'
    Straffe til DC United!
    73'
    DC United scorer på straffe!
    DC United 3 - 0 New York City FC
    Mål! Wayne Rooney scorer på straffe. DC Uniteds ledelse øker dermed til 3-0.
    74'
    Mål for New York City FC!
    DC United 3 - 1 New York City FC
    Mål: David Villa
    Målgivende: Yangel Herrera
    New York City FC reduserer til 3-1 etter et mål av David Villa. Det er en fin assist fra Yangel Herrera.
    78'
    Inn: Rodney Wallace
    Ut: Valentin Castellanos
    Domenec Torrent Font gjør dagens tredje bytte i Buzzard Point, når han tar ut Valentin Castellanos og setter inn Rodney Wallace.
    78'
    79'
    Ronald Matarrita
    New York City FC fosser forover og Ronald Matarrita fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.