Dommeren blåser i gang dagens kamp i Washington, DC.
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Frispark til New England Revolution på halvdelen til DC United.
    2'
    Gabriel Cordeiro Pirani
    Gabriel Cordeiro Pirani (DC United) avanserer forover på Audi Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    New England Revolution, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Pedro Santos (DC United) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    8'
    Andrew Musashe signaliserer et frispark til New England Revolution på egen banehalvdel.
    11'
    Gult kort til New England Revolution
    Giacomo Vrioni
    Dommer Andrew Musashe viser Giacomo Vrioni (New England Revolution) det gule kortet.
    12'
    Frispark for New England Revolution på egen banehalvdel.
    12'
    Andrew Musashe signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    12'
    Andrew Musashe signaliserer et frispark til New England Revolution.
    14'
    Theodore Ku-DiPietro
    Sjanse! DC United avanserer forover, men Theodore Ku-DiPietro avslutter utenfor.
    15'
    Tomas Chancalaym
    Sjanse til New England Revolution! Tomas Chancalaym er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    I Washington, DC slår Carles Gil en corner fra venstre.
    18'
    Andrew Musashe tildeler New England Revolution en corner. Carles Gil sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Carles Gil (New England Revolution) slår en corner fra venstre side på Audi Field.
    25'
    Frispark DC United.
    25'
    Andre gule kort til New England Revolution
    Utvisning! Giacomo Vrioni (New England Revolution) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    25'
    Frisparket tildelt DC United er farlig nær New England Revolutions målområde.
    27'
    New England Revolution tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Mateusz Klich (DC United) løfter inn en corner fra venstre på Audi Field.
    31'
    32'
    33'
    34'
    Mål for DC United!
    DC United 1 - 0 New England Revolution
    Mål: Christian Benteke
    Målgivende: Pedro Santos
    Mål! DC United tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Christian Benteke. Flott spill fra Pedro Santos før målet.
    34'
    Målet til DC United sjekkes av VAR
    35'
    Målet til DC United blir stående
    36'
    39'
    Carles Gil
    Carles Gil (New England Revolution) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    39'
    Andrew Musashe signaliserer et frispark til DC United like utenfor New England Revolution-området.
    39'
    Matti Peltola
    Matti Peltola (DC United) kommer til en målsjanse på Audi Field, men klarer ikke å score.
    40'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    41'
    42'
    En av New England Revolutions spillere blir avblåst for offside på Audi Field.
    44'
    45'
    Andrew Musashe tildeler DC United en corner. Pedro Santos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Jared Stroud
    DC United angriper. Jared Stroud header i tverrliggeren!
    45'+2
    Pedro Santos (DC United) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    45'+5
    Christian Benteke
    Christian Benteke (DC United) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+5
    Carles Gil
    Sjanse i Washington, DC! Carles Gil (New England Revolution) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+6
    45'+6
    VAR sjekker om det er straffe til New England Revolution
    48'
    Gult kort til DC United
    Pedro Santos
    Pedro Santos (DC United) pådrar seg et gult kort.
    49'
    Dommeren dømmer straffe til New England Revolution
    49'
    49'
    Ingen straffe til New England Revolution
    49'
    49'
    Carles Gil
    Carles Gil (New England Revolution) kommer seg fri på Audi Field, men avslutningen går utenfor.
    50'
    Hjørnespark til New England Revolution
    52'
    Esmir Bajraktarevic
    Esmir Bajraktarevic (New England Revolution) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    DC United må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra New England Revolution.
    54'
    Dommeren gir Jared Stroud (DC United) et gult kort.
    54'
    56'
    Carles Gil
    Målsjanse til New England Revolution! Carles Gil treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    DC United avanserer forover i Washington, DC. Jared Stroud avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    Målsjanse! Theodore Ku-DiPietro (DC United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    59'
    Mateusz Klich
    DC United angriper. Mateusz Klich får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    Spillerbytte - New England Revolution
    Inn: Ian Harkes
    Ut: Noel Arthur Buck
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for New England Revolution. Inn kommer Ian Harkes, mens Noel Arthur Buck tar plass på benken.
    61'
    Hjørnespark til DC United
    61'
    62'
    63'
    63'
    66'
    66'
    Mål for New England Revolution!
    DC United 1 - 1 New England Revolution
    Mål: Carles Gil
    Målgivende: Matt Polster
    Mål! Carles Gil utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Matt Polster.
    67'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: William Conner Antley
    Ut: Pedro Santos
    DC United bytter ut Pedro Santos med William Conner Antley. Dette er det første byttet som Troy Lesesne gjør i dagens kamp.
    68'
    Ian Harkes
    Ian Harkes (New England Revolution) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    70'
    DC United 2 - 1 New England Revolution
    Målgivende: William Conner Antley
    Christian Benteke header ballen i mål og DC United tar ledelsen 2-1 på Audi Field. William Conner Antley var nest sist på ballen.
    72'
    73'
    74'
    Lucas Bartlett
    DC United fosser forover og Lucas Bartlett fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    Inn: Cristian Dajome
    Ut: Theodore Ku-DiPietro
    Troy Lesesne (DC United) gjør sitt andre bytte for dagen. Cristian Dajome erstatter Theodore Ku-DiPietro.
    75'
    Inn: Kristian Fletcher
    Ut: Gabriel Cordeiro Pirani
    Bytte for DC United. Kristian Fletcher kommer inn for Gabriel Cordeiro Pirani på Audi Field.
    75'
    DC United angriper, men avslutningen til Christian Benteke går utenfor.
    76'
    Inn: Emmanuel Boateng
    Ut: Matt Polster
    New England Revolution bytter ut Matt Polster med Emmanuel Boateng.
    77'
    77'
    Kristian Fletcher
    Kristian Fletcher (DC United) får et gult kort av dommer Andrew Musashe.
    77'
    Målsjanse på Audi Field! Tomas Chancalaym fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    78'
    78'
    New England Revolution fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    79'
    Spillet på Audi Field er stoppet midlertidig fordi Jared Stroud ligger nede.
    82'
    Jared Stroud kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Audi Field.
    83'
    Inn: Jackson Hopkins
    Ut: Jared Stroud
    Jared Stroud, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Jackson Hopkins kommer inn for DC United.
    84'
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt bortelag.
    87'
    87'
    Inn: Nacho Gil
    Ut: Esmir Bajraktarevic
    Caleb Porter gjør dagens tredje bytte i Washington, DC, når han tar ut Esmir Bajraktarevic og setter inn Nacho Gil.
    88'
    Inn: Ryan Spaulding
    Ut: Nicholas Lima
    New England Revolution gjør sitt fjerde bytte. Nicholas Lima erstattes av Ryan Spaulding.
    88'
    Det blir farlig! Frispark for DC United er nær straffområde.
    90'
    DC United angriper i Washington, DC. Mateusz Klich fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    Ian Harkes
    Dommeren gir Ian Harkes (New England Revolution) et gult kort.
    90'+5
    DC United 3 - 1 New England Revolution
    Målgivende: Aaron Herrera
    Christian Benteke øker DC Uniteds ledelse til 3-1! Aaron Herrera sto for den målgivende pasningen.
    90'+6
    90'+6
    Nacho Gil ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    90'+7
    New England Revolution slipper å klare seg uten Nacho Gil som kommer tilbake på banen i Washington, DC.
    90'+7
    Andrew Musashe tildeler DC United en corner. Mateusz Klich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.