DC United angriper i Washington, DC. Kevin Paredes fyrer av et skudd som går utenfor.
    Frispark for New England Revolution på egen banehalvdel.
    Flores Edison (DC United) kommer til en målsjanse på Audi Field, men klarer ikke å score.
    4'
    Frispark DC United.
    5'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til New England Revolution på egen banehalvdel.
    6'
    DC United angriper, men Guido Gonzales Jr blåser for offside.
    8'
    Offside! Flores Edison (DC United) er alene igjennom, men dommer Guido Gonzales Jr ser at linjemannen er oppe med flagget.
    9'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til DC United.
    11'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Washington, DC fordi Russell Canouse får behandling for en skade på banen.
    15'
    Gustavo Bou (New England Revolution) vinkes av for offside i Washington, DC.
    19'
    Russell Canouse er på beina igjen og fortsetter kampen på Audi Field.
    19'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Frederic Brillant
    Ut: Russell Canouse
    Russell Canouse, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Frederic Brillant kommer inn for DC United.
    20'
    20'
    DC United fosser fremover, men Ola Kamara går rett i offsidefella.
    21'
    Gustavo Bou
    New England Revolution angriper i Washington, DC. Gustavo Bou avslutter på mål, men greier ikke å score.
    22'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Gustavo Bou
    Gustavo Bou (New England Revolution) avanserer forover på Audi Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    26'
    26'
    Guido Gonzales Jr tildeler New England Revolution en corner. Kelyn Rowe sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Mål for New England Revolution!
    DC United 0 - 1 New England Revolution
    Mål: Gustavo Bou
    New England Revolution leder 0-1 etter en scoring av Gustavo Bou.
    26'
    Kelyn Rowe (New England Revolution) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    29'
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Kelyn Rowe (New England Revolution) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    36'
    Kelyn Rowe
    Sjanse til New England Revolution! Kelyn Rowe er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    37'
    I Washington, DC slår Alex Buttner en corner fra venstre.
    37'
    DC United 0 - 2 New England Revolution
    Mål: Teal Bunbury
    Målgivende: Alex Buttner
    Mål! Teal Bunbury (New England Revolution) header inn 0-2 på Audi Field. Alex Buttner var nest sist på ballen.
    38'
    41'
    43'
    44'
    I Washington, DC slår Julian Gressel en corner fra høyre.
    45'
    DC Uniteds Ola Kamara blåses av for offside på Audi Field.
    45'+2
    Brandon Bye
    Brandon Bye (New England Revolution) kommer seg fri på Audi Field, men avslutningen går utenfor.
    48'
    Felipe Martins
    Målsjanse til DC United! Felipe Martins treffer mål, men keeper redder.
    48'
    New England Revolution, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    50'
    Frispark til DC United på halvdelen til New England Revolution.
    52'
    52'
    55'
    55'
    Dommer Guido Gonzales Jr venter med å sette i gang spillet fordi Flores Edison ligger nede.
    56'
    Inn: Ulises Segura
    Ut: Flores Edison
    Ulises Segura (DC United) erstatter Flores Edison som muligens er skadet.
    58'
    Inn: Yamil Asad
    Ut: Joseph Mora
    DC United bytter ut Joseph Mora med Yamil Asad. Dette er det tredje byttet som Ben Olsen gjør i dagens kamp.
    59'
    Dommer Guido Gonzales Jr ser at linjemannen løfter flagget, og DC Uniteds Ulises Segura blåses av for offside.
    60'
    61'
    61'
    63'
    Alex Buttner (New England Revolution) slår en corner fra venstre side på Audi Field.
    63'
    Adam Buksa
    I Washington, DC header Adam Buksa (New England Revolution) mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    65'
    Gult kort til DC United
    Steven Birnbaum
    Steven Birnbaum (DC United) mottar sitt første gule kort for dagen på Audi Field.
    66'
    Spillerbytte - New England Revolution
    Inn: Scott Caldwell
    Ut: Kelyn Rowe
    New England Revolution gjør sitt første bytte. Kelyn Rowe erstattes av Scott Caldwell.
    68'
    Guido Gonzales Jr tildeler DC United en corner. Yamil Asad sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    VAR sjekker om det er straffe til DC United
    69'
    Dommeren dømmer straffe til DC United
    71'
    DC United har fått straffespark i Washington, DC!
    71'
    DC United scorer på straffe!
    DC United 1 - 2 New England Revolution
    Mål: Ola Kamara
    Ola Kamara reduserer til 1-2 etter et velplassert straffespark.
    72'
    Frispark til New England Revolution på halvdelen til DC United.
    73'
    Alex Buttner (New England Revolution) løfter inn en corner fra venstre på Audi Field.
    74'
    Yamil Asad (DC United) slår en corner fra venstre side på Audi Field.
    75'
    76'
    Alex Buttner (New England Revolution) løfter inn en corner fra høyre på Audi Field.
    77'
    Teal Bunbury
    Teal Bunbury (New England Revolution) header utenfor.
    77'
    80'
    Spillet på Audi Field er stoppet midlertidig fordi Felipe Martins ligger nede.
    81'
    Felipe Martins er tilbake i kampen igjen.
    82'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    83'
    Rødt kort til New England Revolution
    Scott Caldwell
    Utvisning! New England Revolution må klare seg uten Scott Caldwell resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    83'
    Rødt kort!
    Spilleren på DC United får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    83'
    84'
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt bortelag.
    85'
    Inn: Diego Fagundez
    Ut: Gustavo Bou
    Bruce Arena gjør dagens andre bytte i Washington, DC, når han tar ut Gustavo Bou og setter inn Diego Fagundez.
    86'
    89'
    Inn: Federico Higuain
    Ut: Frederic Brillant
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Federico Higuain, mens Frederic Brillant tar plass på benken.
    90'
    Ola Kamara
    Ola Kamara (DC United) kommer til avslutning på Audi Field, men headingen blir reddet.
    90'+1
    90'+1
    Guido Gonzales Jr tildeler DC United en corner. Yamil Asad sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+2
    Inn: DeJuan Jones
    Ut: Alex Buttner
    New England Revolution bytter ut Alex Buttner med DeJuan Jones.
    90'+2
    Inn: Tajon Buchanan
    Ut: Cristian Anderson Penilla Caicedo
    Cristian Penilla (New England Revolution) erstattes av Tajon Buchanan.
    90'+2
    Gult kort til New England Revolution
    Adam Buksa
    Adam Buksa (New England Revolution) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+5
    90'+5
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    90'+7
    DC United avanserer forover i Washington, DC. Steven Birnbaum avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+8
    Tajon Buchanan
    Sjanse i Washington, DC! Tajon Buchanan (New England Revolution) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.