Dagens dommer, Silviu Petrescu, blåser i gang kampen.
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    1'
    Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Dommer Silviu Petrescu venter med å sette i gang spillet fordi Aboubacar Keita ligger nede.
    2'
    Aboubacar Keita er tilbake i kampen igjen.
    3'
    Frispark DC United.
    6'
    Gult kort til Columbus Crew
    Sebastian Berhalter
    Sebastian Berhalter (Columbus Crew) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    6'
    Gelmin Javier Rivas Boada
    Sjanse! DC United avanserer forover, men Gelmin Rivas avslutter utenfor.
    7'
    Silviu Petrescu tildeler DC United en corner. Flores Edison sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Gelmin Rivas (DC United) header utenfor.
    9'
    Youness Mokhtar (Columbus Crew) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    12'
    Frispark til Columbus Crew på halvdelen til DC United.
    13'
    Gult kort til DC United
    Joseph Mora
    Joseph Mora (DC United) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    14'
    Frisparket tildelt Columbus Crew er farlig nær DC Uniteds målområde.
    14'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Julian Gressel (DC United) vrir seg av smerte i gresset.
    16'
    Frederic Brillant
    Dommer Silviu Petrescu gir Frederic Brillant (DC United) et gult kort.
    17'
    Julian Gressel ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Washington, DC.
    18'
    I Washington, DC slår Pedro Santos en corner fra venstre.
    22'
    Pedro Santos (Columbus Crew) løfter inn en corner fra venstre på Audi Field.
    22'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til Columbus Crew.
    24'
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    29'
    Mål for DC United!
    DC United 1 - 0 Columbus Crew
    Mål: Julian Gressel
    Målgivende: Yamil Asad
    Mål! DC United tar ledelsen 1-0 ved Julian Gressel. Yamil Asad sto for den målgivende pasningen.
    32'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    34'
    Julian Gressel
    Målsjanse! Julian Gressel (DC United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    39'
    41'
    44'
    Skudd utenfor mål, DC United
    44'
    Skudd utenfor mål, Columbus Crew
    45'+2
    I Washington, DC slår Flores Edison en corner fra høyre.
    51'
    51'
    51'
    52'
    Frispark i en god posisjon for Columbus Crew!
    54'
    56'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Lucas Zelarrayan
    Ut: Youness Mokhtar
    Columbus Crew bytter ut Youness Mokhtar med Lucas Zelarrayan.
    57'
    Inn: Darlington Nagbe
    Ut: Sebastian Berhalter
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Columbus Crew. Inn kommer Nagbe Darlington, mens Sebastian Berhalter tar plass på benken.
    57'
    Joseph Mora ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    60'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Erik Sorga
    Ut: Joseph Mora
    Chad Ashton gjør dagens første bytte i Washington, DC, når han tar ut Joseph Mora og setter inn Erik Sorga.
    62'
    64'
    Erik Sorga
    Erik Sorga (DC United) pådrar seg et gult kort.
    65'
    I Washington, DC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    68'
    Fatai Alashe ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    70'
    Columbus Crew angriper i Washington, DC, men blir avblåst for offside.
    71'
    Fatai Alashe er tilbake på banen igjen.
    71'
    71'
    Columbus Crew angriper, men Luis Diaz vinkes av for offside.
    71'
    72'
    Inn: Ola Kamara
    Ut: Gelmin Javier Rivas Boada
    Chad Ashton (DC United) gjør sitt andre bytte for dagen. Ola Kamara erstatter Gelmin Rivas.
    73'
    Krisztian Nemeth
    I Washington, DC header Krisztian Nemeth (Columbus Crew) mot mål, men ballen går utenfor.
    73'
    Silviu Petrescu signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    74'
    Oniel Fisher
    Oniel Fisher (DC United) får et gult kort av dommer Silviu Petrescu.
    74'
    75'
    77'
    Inn: Emmanuel Boateng
    Ut: Fatai Alashe
    Columbus Crew bytter ut Fatai Alashe med Emmanuel Boateng. Dette er det tredje byttet som Caleb Porter gjør i dagens kamp.
    77'
    Frispark Columbus Crew.
    80'
    Inn: Moses Nyeman
    Ut: Yamil Asad
    Bytte for DC United. Moses Nyeman kommer inn for Yamil Asad på Audi Field.
    80'
    Emmanuel Boateng (Columbus Crew) slår en corner fra høyre side på Audi Field.
    82'
    Inn: Jordan Hamilton
    Ut: Waylon Francis
    Columbus Crew gjør sitt fjerde bytte. Waylon Francis erstattes av Jordan Hamilton.
    83'
    I Washington, DC slår Lucas Zelarrayan en corner fra venstre.
    85'
    Erik Sorga
    DC United avanserer forover i Washington, DC. Erik Sorga avslutter, men treffer ikke mål.